Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › 780i SLI problems
New Posts  All Forums:Forum Nav:

780i SLI problems - Page 2

post #11 of 13
Thread Starter 
Hey smokinbonz It was the PSU not that I have a new one my PC works fine thx for all of your help guys :0
The General
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core Dual Process E6750,2.66GHz XFX 780i SLI BFG NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB PCIe 2.0 2GBx2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500 Gb Vista 32 Bit 22 inch acer lcd flat planel 
KeyboardPowerCaseMouse
Crapy Hp 4 years old 850 Antec TruePower Antec TruePower Quattro Apevia BLACK TELSTAR ALUM FULL TOWER Microsoft usb 
Mouse Pad
Vision Beyond seeing 
  hide details  
Reply
The General
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core Dual Process E6750,2.66GHz XFX 780i SLI BFG NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB PCIe 2.0 2GBx2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500 Gb Vista 32 Bit 22 inch acer lcd flat planel 
KeyboardPowerCaseMouse
Crapy Hp 4 years old 850 Antec TruePower Antec TruePower Quattro Apevia BLACK TELSTAR ALUM FULL TOWER Microsoft usb 
Mouse Pad
Vision Beyond seeing 
  hide details  
Reply
post #12 of 13
EDIT: Nevermind he got it
Raikiri
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 EVGA Nvidia nForce 780i SLI EVGA Nvidia GeForce 450S OCZ Gold 2x2gb DDR2 800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate Barracuda 7200rpm 400gb 16mb cache Windows 7 x64 Professional Samsung 206BW 20" Razer Lycosa 
PowerCaseMouseMouse Pad
ABS Tagan BZ 900W 12V Gigabyte 3D Aurora Black Razer Deathadder Thermaltake Flare w/ LED 
  hide details  
Reply
Raikiri
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 EVGA Nvidia nForce 780i SLI EVGA Nvidia GeForce 450S OCZ Gold 2x2gb DDR2 800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate Barracuda 7200rpm 400gb 16mb cache Windows 7 x64 Professional Samsung 206BW 20" Razer Lycosa 
PowerCaseMouseMouse Pad
ABS Tagan BZ 900W 12V Gigabyte 3D Aurora Black Razer Deathadder Thermaltake Flare w/ LED 
  hide details  
Reply
post #13 of 13
Thread Starter 
Ok I thought and so did other ppl think It was the PSU was cousing the problem so I went out and buyed a 850w ANTEC. The problem went away for a few days. Then yesterday I go to start up my PC and the problem comes back ! But now all my 120mm/8mm/hdd/psu/cd/dvd drive all worked. But the GPU/CPU/and MB were not working so I am back to the scraching of the head? Does anyone have any indeas on what Is going on?
The General
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core Dual Process E6750,2.66GHz XFX 780i SLI BFG NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB PCIe 2.0 2GBx2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500 Gb Vista 32 Bit 22 inch acer lcd flat planel 
KeyboardPowerCaseMouse
Crapy Hp 4 years old 850 Antec TruePower Antec TruePower Quattro Apevia BLACK TELSTAR ALUM FULL TOWER Microsoft usb 
Mouse Pad
Vision Beyond seeing 
  hide details  
Reply
The General
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core Dual Process E6750,2.66GHz XFX 780i SLI BFG NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB PCIe 2.0 2GBx2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500 Gb Vista 32 Bit 22 inch acer lcd flat planel 
KeyboardPowerCaseMouse
Crapy Hp 4 years old 850 Antec TruePower Antec TruePower Quattro Apevia BLACK TELSTAR ALUM FULL TOWER Microsoft usb 
Mouse Pad
Vision Beyond seeing 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › 780i SLI problems