Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › I Need Help :(
New Posts  All Forums:Forum Nav:

I Need Help :( - Page 2

post #11 of 14
Thread Starter 
The problem is I don't have the "filters" listed in the registry for the strings listed.

I checked my BIOS and the only thing I found related to DVD Burner was "First boot device- CD ROM"

I am completely and utterly confused at this point.
Yawn
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Xeon E3110 DFI LANPARTY DK X38-T2R EVGA 8800 GTX Corsair Dominator 1066 2x2GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital Raptor 150GB Samsung SATA 20X Multi DVD Burner Vista Enterprise X64 Westinghouse 37" 1080P 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G11 Ultra X3 1000 Watt Antec 900 Logitech G5 
Mouse Pad
Razer Control Pad 
  hide details  
Reply
Yawn
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Xeon E3110 DFI LANPARTY DK X38-T2R EVGA 8800 GTX Corsair Dominator 1066 2x2GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital Raptor 150GB Samsung SATA 20X Multi DVD Burner Vista Enterprise X64 Westinghouse 37" 1080P 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G11 Ultra X3 1000 Watt Antec 900 Logitech G5 
Mouse Pad
Razer Control Pad 
  hide details  
Reply
post #12 of 14
Have you tried another SATA port or cable? I've actually had a bad SATA cable connecting my HDD to the board. Once I replaced it, everything was working 100%.
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
6850K ASUS X99-AII eVGA GTX 1060 32Gb Team Vulcan DDR4 3000 Cas 15 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 960 EVO NVME Crucial M500 Seagate HDD Samsung F3 
CoolingOSMonitorKeyboard
H100i Windows 10 Pro 64 Samsung KU6300 40" Corsair K70 Vengeance 
PowerCaseMouse
Seasonic Gold 750W Phantek Enthoo Pro M Logitech G9X 
  hide details  
Reply
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
6850K ASUS X99-AII eVGA GTX 1060 32Gb Team Vulcan DDR4 3000 Cas 15 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 960 EVO NVME Crucial M500 Seagate HDD Samsung F3 
CoolingOSMonitorKeyboard
H100i Windows 10 Pro 64 Samsung KU6300 40" Corsair K70 Vengeance 
PowerCaseMouse
Seasonic Gold 750W Phantek Enthoo Pro M Logitech G9X 
  hide details  
Reply
post #13 of 14
have you tried installing xp pro??? JUST KIDDING!

this might be as simple as a driver issue, is there any question marks in your device manager?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
x3210 @ 3360@1.328v after vdroop Asus P5k3 xFx 8800gt Alpha Dog + Galaxy 8800gt gskill DDR3 pc8500 
Hard DriveOSPower
120gb + 1tb xpp Cm 500 mod 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
x3210 @ 3360@1.328v after vdroop Asus P5k3 xFx 8800gt Alpha Dog + Galaxy 8800gt gskill DDR3 pc8500 
Hard DriveOSPower
120gb + 1tb xpp Cm 500 mod 
  hide details  
Reply
post #14 of 14
Thread Starter 
No other question marks. I tried using another cable and sata port. Still nothing. I can't find a listing for the drive anywhere. Funny how it worked to install Vista.

Any ideas guys?
Yawn
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Xeon E3110 DFI LANPARTY DK X38-T2R EVGA 8800 GTX Corsair Dominator 1066 2x2GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital Raptor 150GB Samsung SATA 20X Multi DVD Burner Vista Enterprise X64 Westinghouse 37" 1080P 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G11 Ultra X3 1000 Watt Antec 900 Logitech G5 
Mouse Pad
Razer Control Pad 
  hide details  
Reply
Yawn
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Xeon E3110 DFI LANPARTY DK X38-T2R EVGA 8800 GTX Corsair Dominator 1066 2x2GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital Raptor 150GB Samsung SATA 20X Multi DVD Burner Vista Enterprise X64 Westinghouse 37" 1080P 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G11 Ultra X3 1000 Watt Antec 900 Logitech G5 
Mouse Pad
Razer Control Pad 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Hard Drives & Storage
Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › I Need Help :(