Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › RB6V2, SLI and Sound Issues
New Posts  All Forums:Forum Nav:

RB6V2, SLI and Sound Issues

post #1 of 7
Thread Starter 
Rainbow 6 Vegas 2:

I have to disable (not just force to single-card rendering, actually open up the Control Panel and disable) SLI when playing or else every outdoor scene is flooded w/ artifacts.

This is not an overclock issue. I've run several trials w/ an underclock and the same issue comes up. If I disable SLI, the problem goes away.

Also, there's a horrible sound problem; as in no sound whatsoever. Creative Soundblaster X-fi audio, latest drivers. On first run the sound works fine. After that everything just runs silent.

Anyone else have these problems? Any solutions?

(Not buying anymore Ubisoft PC games for a while. Assassin's Creed is also riddled w/ issues)
Callisto
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500K 4.7ghz @ 1.37v MSI P67A-GD65 EVGA GTX 680 Mushkin Enhanced Redline 8GB (2 x 4GB) DDR3 1866 
Hard DriveOSMonitorPower
Intel SSD 40GB; Seagate Cavier Green 1TB Scientific Linux 6.3/Windoze7 22" Samsung SyncMaster 2232BW Corsair TX850 
  hide details  
Reply
Callisto
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500K 4.7ghz @ 1.37v MSI P67A-GD65 EVGA GTX 680 Mushkin Enhanced Redline 8GB (2 x 4GB) DDR3 1866 
Hard DriveOSMonitorPower
Intel SSD 40GB; Seagate Cavier Green 1TB Scientific Linux 6.3/Windoze7 22" Samsung SyncMaster 2232BW Corsair TX850 
  hide details  
Reply
post #2 of 7
Try uninstalling all drivers and reinstalling?

Use DriverCleaner Pro to make sure!

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=745
WaterWorks
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q6700 (3.79GHz) ASUS Maximus Formula X38 PNY XLR8 GTX280 1024MB 6GB Dual Channel PC6400 5-4-4-12 (800MHz) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1.18TB RAID 0 + 500GB RAID 0 + 400GB Spare Lite-On Blu-Ray Drive Windows 7 Ultimate x64 I-INC 28" HDMI 1920x1200 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitch G15 Corsair 900w Cooler Master Cosmos 1000 (Modded) Logitch G5 
Mouse Pad
Ergonomic Wrist Support 
  hide details  
Reply
WaterWorks
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q6700 (3.79GHz) ASUS Maximus Formula X38 PNY XLR8 GTX280 1024MB 6GB Dual Channel PC6400 5-4-4-12 (800MHz) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1.18TB RAID 0 + 500GB RAID 0 + 400GB Spare Lite-On Blu-Ray Drive Windows 7 Ultimate x64 I-INC 28" HDMI 1920x1200 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitch G15 Corsair 900w Cooler Master Cosmos 1000 (Modded) Logitch G5 
Mouse Pad
Ergonomic Wrist Support 
  hide details  
Reply
post #3 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by AMD+nVidia View Post
Try uninstalling all drivers and reinstalling?

Use DriverCleaner Pro to make sure!

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=745
Did that (actually did a clean system wipe on this box today).

I've managed to fix the sound issue (it's an in-game bug that mutes the sound when you quit---or something, i dunno I just turned up the volume one bar and suddenly there's sound again.)

Still can't get the SLI problem fixed. I'm content w/ diabling it for now. Hopefully Ubisoft get's it together and releases a real PC game and not just a recompiled port
Callisto
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500K 4.7ghz @ 1.37v MSI P67A-GD65 EVGA GTX 680 Mushkin Enhanced Redline 8GB (2 x 4GB) DDR3 1866 
Hard DriveOSMonitorPower
Intel SSD 40GB; Seagate Cavier Green 1TB Scientific Linux 6.3/Windoze7 22" Samsung SyncMaster 2232BW Corsair TX850 
  hide details  
Reply
Callisto
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500K 4.7ghz @ 1.37v MSI P67A-GD65 EVGA GTX 680 Mushkin Enhanced Redline 8GB (2 x 4GB) DDR3 1866 
Hard DriveOSMonitorPower
Intel SSD 40GB; Seagate Cavier Green 1TB Scientific Linux 6.3/Windoze7 22" Samsung SyncMaster 2232BW Corsair TX850 
  hide details  
Reply
post #4 of 7
I'd venture that the Creative drivers are whats screwing you up
WaterWorks
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q6700 (3.79GHz) ASUS Maximus Formula X38 PNY XLR8 GTX280 1024MB 6GB Dual Channel PC6400 5-4-4-12 (800MHz) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1.18TB RAID 0 + 500GB RAID 0 + 400GB Spare Lite-On Blu-Ray Drive Windows 7 Ultimate x64 I-INC 28" HDMI 1920x1200 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitch G15 Corsair 900w Cooler Master Cosmos 1000 (Modded) Logitch G5 
Mouse Pad
Ergonomic Wrist Support 
  hide details  
Reply
WaterWorks
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q6700 (3.79GHz) ASUS Maximus Formula X38 PNY XLR8 GTX280 1024MB 6GB Dual Channel PC6400 5-4-4-12 (800MHz) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1.18TB RAID 0 + 500GB RAID 0 + 400GB Spare Lite-On Blu-Ray Drive Windows 7 Ultimate x64 I-INC 28" HDMI 1920x1200 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitch G15 Corsair 900w Cooler Master Cosmos 1000 (Modded) Logitch G5 
Mouse Pad
Ergonomic Wrist Support 
  hide details  
Reply
post #5 of 7
Thread Starter 
Probably. I'ma be tweaking it over the next few days to try to get it working.

It seems like it was a great console game. I just can't play it on my PC. Disappointing
Callisto
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500K 4.7ghz @ 1.37v MSI P67A-GD65 EVGA GTX 680 Mushkin Enhanced Redline 8GB (2 x 4GB) DDR3 1866 
Hard DriveOSMonitorPower
Intel SSD 40GB; Seagate Cavier Green 1TB Scientific Linux 6.3/Windoze7 22" Samsung SyncMaster 2232BW Corsair TX850 
  hide details  
Reply
Callisto
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500K 4.7ghz @ 1.37v MSI P67A-GD65 EVGA GTX 680 Mushkin Enhanced Redline 8GB (2 x 4GB) DDR3 1866 
Hard DriveOSMonitorPower
Intel SSD 40GB; Seagate Cavier Green 1TB Scientific Linux 6.3/Windoze7 22" Samsung SyncMaster 2232BW Corsair TX850 
  hide details  
Reply
post #6 of 7
Thread Starter 
Buzz on R6V2 forums seems to be that 174.xx drivers are causing the SLI mess.

Figiting w/ hardware acceleration seems to fix the sound issue.

Too much work to play a game. Bah.
Callisto
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500K 4.7ghz @ 1.37v MSI P67A-GD65 EVGA GTX 680 Mushkin Enhanced Redline 8GB (2 x 4GB) DDR3 1866 
Hard DriveOSMonitorPower
Intel SSD 40GB; Seagate Cavier Green 1TB Scientific Linux 6.3/Windoze7 22" Samsung SyncMaster 2232BW Corsair TX850 
  hide details  
Reply
Callisto
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500K 4.7ghz @ 1.37v MSI P67A-GD65 EVGA GTX 680 Mushkin Enhanced Redline 8GB (2 x 4GB) DDR3 1866 
Hard DriveOSMonitorPower
Intel SSD 40GB; Seagate Cavier Green 1TB Scientific Linux 6.3/Windoze7 22" Samsung SyncMaster 2232BW Corsair TX850 
  hide details  
Reply
post #7 of 7
The game has problems with sound not coming from the enemy. Also I believe the 174 drivers are the problem with SLi and random crashing. Hopefully they are working on a fix.
 iMac
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel® i3 3.06GHz Apple Logic Board ATI® 4670 4GB DDR3 1333 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate Barracuda 500Gb 7200RPM 8x Superdrive Mac OS X 10.6.4 Snow Leopard 21.5" LED Backlit 1920x1080 
CaseMouse
Aluminum Unibody Magic Mouse 
  hide details  
Reply
 iMac
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel® i3 3.06GHz Apple Logic Board ATI® 4670 4GB DDR3 1333 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate Barracuda 500Gb 7200RPM 8x Superdrive Mac OS X 10.6.4 Snow Leopard 21.5" LED Backlit 1920x1080 
CaseMouse
Aluminum Unibody Magic Mouse 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: PC Gaming
Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › RB6V2, SLI and Sound Issues