Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › swapped HDD now wireless???
New Posts  All Forums:Forum Nav:

swapped HDD now wireless???

post #1 of 3
Thread Starter 
Hi,

Any ideas? I swapped my 320GB Seagate to my 939 board and now I can only get my wireless card to stay connected to my secure wireless network for about 5 minutes. Every time I reboot I regain a connection but only for a few minutes. Anyone every have this problem?
Homework Folder
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
x2 5200+ Windsor Gigabyte GA-MA790X-DS4 BFG GTX 260 OC 4GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160gb SATA Samsung XP Professionalx64 ACER H2434H 
KeyboardPowerCaseMouse
e-machines POS OCZ GameXStream 700W Cooler Master CM690 Beater 
Mouse Pad
Westport 
  hide details  
Reply
Homework Folder
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
x2 5200+ Windsor Gigabyte GA-MA790X-DS4 BFG GTX 260 OC 4GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160gb SATA Samsung XP Professionalx64 ACER H2434H 
KeyboardPowerCaseMouse
e-machines POS OCZ GameXStream 700W Cooler Master CM690 Beater 
Mouse Pad
Westport 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Tried uninstalling and reinstalling the drivers yet? Might be worth a shot.
Blackbox
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E2180 @ 3.2 DFI P965 Dark EVGA 8800GTS SC 320MB (648/1728/945) 2Gb Corsair XMS2 DDR2 800 
Hard DriveOSMonitorPower
80GB Max, 200gb Seagate Windows XP Pro SP2 Dell 2001FP OCZ Powerstream 520w 
CaseMouseMouse Pad
Rocketfish (Lian Li A71-B) Logitech MX510 Performance Func 
  hide details  
Reply
Blackbox
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E2180 @ 3.2 DFI P965 Dark EVGA 8800GTS SC 320MB (648/1728/945) 2Gb Corsair XMS2 DDR2 800 
Hard DriveOSMonitorPower
80GB Max, 200gb Seagate Windows XP Pro SP2 Dell 2001FP OCZ Powerstream 520w 
CaseMouseMouse Pad
Rocketfish (Lian Li A71-B) Logitech MX510 Performance Func 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Mr. Jules View Post
Tried uninstalling and reinstalling the drivers yet? Might be worth a shot.
Yeah, tried it all. Installed the HD and then all of the hardware drivers associated with my SLI-DR mobo. Thent I transferred the wireless card that I used with the hard drive. That didn't work to start with but funny enough it the system associated a non-Zonet driver to it. I uninstalled all wireless drivers and then reinstalled. No good. Uninstalled it again and then put in my tried and true Trendnet using the driver from the CD. Now it works but only for about 5 min.

Never had this problem before and it defies logic to me.
Homework Folder
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
x2 5200+ Windsor Gigabyte GA-MA790X-DS4 BFG GTX 260 OC 4GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160gb SATA Samsung XP Professionalx64 ACER H2434H 
KeyboardPowerCaseMouse
e-machines POS OCZ GameXStream 700W Cooler Master CM690 Beater 
Mouse Pad
Westport 
  hide details  
Reply
Homework Folder
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
x2 5200+ Windsor Gigabyte GA-MA790X-DS4 BFG GTX 260 OC 4GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160gb SATA Samsung XP Professionalx64 ACER H2434H 
KeyboardPowerCaseMouse
e-machines POS OCZ GameXStream 700W Cooler Master CM690 Beater 
Mouse Pad
Westport 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › swapped HDD now wireless???