Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › EVGA 750i FTW Overclock Thread
New Posts  All Forums:Forum Nav:

EVGA 750i FTW Overclock Thread - Page 258

post #2571 of 2885
I am getting normal readings in both. I will leave HWM running for a while tonight while I play some games, surf the web, look at porn etc....


Will post back an let you know if anything changes.
The Money Pit
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 - 4.24 @ 1.40v Batch #3941B089 EVGA X58 SLI LE MSI 580 GTX Lightning - 950/1900/2200 @ 1.1v 6GB Mushkin @ 1475 - 6-8-6-24 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
120GB Vertex Plus 2 x 500GB WD Blues RAID0 Lite-On DVD/CD Custom H20 Loop 
OSMonitorPowerCase
Win 7 Ulti-64 25" I-Inc iH253 Antec TruePower New TP-750 CoolerMaster HAF 932 
  hide details  
Reply
The Money Pit
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 - 4.24 @ 1.40v Batch #3941B089 EVGA X58 SLI LE MSI 580 GTX Lightning - 950/1900/2200 @ 1.1v 6GB Mushkin @ 1475 - 6-8-6-24 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
120GB Vertex Plus 2 x 500GB WD Blues RAID0 Lite-On DVD/CD Custom H20 Loop 
OSMonitorPowerCase
Win 7 Ulti-64 25" I-Inc iH253 Antec TruePower New TP-750 CoolerMaster HAF 932 
  hide details  
Reply
post #2572 of 2885
i will do the same,i will leave it open and see whats up in a bit...while im playing and on the internet etc.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320 ASUS M5A99FX Pro R2.0 ASUS GTX 1070 STRIX Kingston 16GB DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Western Digital Caviar Blue 1TB x2 Samsung 840 EVO 250GB Thermaltake Water 3.0 Ultimate Windows 10 64 Bit 
MonitorPowerCase
Dell S2417DG OCZ ZT Series 650W Corsair Air 540 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320 ASUS M5A99FX Pro R2.0 ASUS GTX 1070 STRIX Kingston 16GB DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Western Digital Caviar Blue 1TB x2 Samsung 840 EVO 250GB Thermaltake Water 3.0 Ultimate Windows 10 64 Bit 
MonitorPowerCase
Dell S2417DG OCZ ZT Series 650W Corsair Air 540 
  hide details  
Reply
post #2573 of 2885
Run a stress test tonight when you go to bed if you can. You guys are prbly fine, but this is something you might need to keep an eye on in the future.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400, E8600, 980BE T2RS+, P5E3, TA890FXE 8800GTS's,GTX's,GS,Ultra's,9600GT Lots of D9's and some crap DDR3 
Hard DrivePowerCase
Seagate 250GB + 80GB WD for benching TT 875w, Corsair 650TX Custom bench station 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400, E8600, 980BE T2RS+, P5E3, TA890FXE 8800GTS's,GTX's,GS,Ultra's,9600GT Lots of D9's and some crap DDR3 
Hard DrivePowerCase
Seagate 250GB + 80GB WD for benching TT 875w, Corsair 650TX Custom bench station 
  hide details  
Reply
post #2574 of 2885
yea thanks for the tips dude

hey u noe how i asked the BIOS updating question?i think that was a very bad idea,i flashed my BIOS to SZ1I(the latest BIOS) and guess what? it made my vid card drivers ERASED and it isnt stable for poop,like if i adjust ONE LITTLE TINY thing like the floppy it does NOT boot only like a black screen and the flashing went fine.....ill give it some time but if it doesnt get better..then ill revert back to my other BIOS

EDIT:nvm it is finally used to it now...everything is fine now
Edited by computerfreak09 - 11/11/09 at 7:27pm
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320 ASUS M5A99FX Pro R2.0 ASUS GTX 1070 STRIX Kingston 16GB DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Western Digital Caviar Blue 1TB x2 Samsung 840 EVO 250GB Thermaltake Water 3.0 Ultimate Windows 10 64 Bit 
MonitorPowerCase
Dell S2417DG OCZ ZT Series 650W Corsair Air 540 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320 ASUS M5A99FX Pro R2.0 ASUS GTX 1070 STRIX Kingston 16GB DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Western Digital Caviar Blue 1TB x2 Samsung 840 EVO 250GB Thermaltake Water 3.0 Ultimate Windows 10 64 Bit 
MonitorPowerCase
Dell S2417DG OCZ ZT Series 650W Corsair Air 540 
  hide details  
Reply
post #2575 of 2885
Sometimes you have to clear the CMOS and restore default settings.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400, E8600, 980BE T2RS+, P5E3, TA890FXE 8800GTS's,GTX's,GS,Ultra's,9600GT Lots of D9's and some crap DDR3 
Hard DrivePowerCase
Seagate 250GB + 80GB WD for benching TT 875w, Corsair 650TX Custom bench station 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400, E8600, 980BE T2RS+, P5E3, TA890FXE 8800GTS's,GTX's,GS,Ultra's,9600GT Lots of D9's and some crap DDR3 
Hard DrivePowerCase
Seagate 250GB + 80GB WD for benching TT 875w, Corsair 650TX Custom bench station 
  hide details  
Reply
post #2576 of 2885
Update


Well, it seems to be my board. Left Linx running when I went to work. Just got home, Linx error, 0.00v min and 2.04v max. :'(


Going to clear CMOS and test some more.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400, E8600, 980BE T2RS+, P5E3, TA890FXE 8800GTS's,GTX's,GS,Ultra's,9600GT Lots of D9's and some crap DDR3 
Hard DrivePowerCase
Seagate 250GB + 80GB WD for benching TT 875w, Corsair 650TX Custom bench station 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400, E8600, 980BE T2RS+, P5E3, TA890FXE 8800GTS's,GTX's,GS,Ultra's,9600GT Lots of D9's and some crap DDR3 
Hard DrivePowerCase
Seagate 250GB + 80GB WD for benching TT 875w, Corsair 650TX Custom bench station 
  hide details  
Reply
post #2577 of 2885
Quote:
Originally Posted by PizzaMan View Post
Sometimes you have to clear the CMOS and restore default settings.
yea i was thinking that for a bit
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320 ASUS M5A99FX Pro R2.0 ASUS GTX 1070 STRIX Kingston 16GB DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Western Digital Caviar Blue 1TB x2 Samsung 840 EVO 250GB Thermaltake Water 3.0 Ultimate Windows 10 64 Bit 
MonitorPowerCase
Dell S2417DG OCZ ZT Series 650W Corsair Air 540 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320 ASUS M5A99FX Pro R2.0 ASUS GTX 1070 STRIX Kingston 16GB DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Western Digital Caviar Blue 1TB x2 Samsung 840 EVO 250GB Thermaltake Water 3.0 Ultimate Windows 10 64 Bit 
MonitorPowerCase
Dell S2417DG OCZ ZT Series 650W Corsair Air 540 
  hide details  
Reply
post #2578 of 2885
Quote:
Originally Posted by PizzaMan View Post
Update


Well, it seems to be my board. Left Linx running when I went to work. Just got home, Linx error, 0.00v min and 2.04v max. :'(


Going to clear CMOS and test some more.
damn dude. Thats scary.

I ran it all night, played modern warefare for about an hour brfore bed. ran prime 95, all seems fine. 1.33 - 1.32 is my normal...
The Money Pit
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 - 4.24 @ 1.40v Batch #3941B089 EVGA X58 SLI LE MSI 580 GTX Lightning - 950/1900/2200 @ 1.1v 6GB Mushkin @ 1475 - 6-8-6-24 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
120GB Vertex Plus 2 x 500GB WD Blues RAID0 Lite-On DVD/CD Custom H20 Loop 
OSMonitorPowerCase
Win 7 Ulti-64 25" I-Inc iH253 Antec TruePower New TP-750 CoolerMaster HAF 932 
  hide details  
Reply
The Money Pit
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 - 4.24 @ 1.40v Batch #3941B089 EVGA X58 SLI LE MSI 580 GTX Lightning - 950/1900/2200 @ 1.1v 6GB Mushkin @ 1475 - 6-8-6-24 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
120GB Vertex Plus 2 x 500GB WD Blues RAID0 Lite-On DVD/CD Custom H20 Loop 
OSMonitorPowerCase
Win 7 Ulti-64 25" I-Inc iH253 Antec TruePower New TP-750 CoolerMaster HAF 932 
  hide details  
Reply
post #2579 of 2885
Run with stock settings last night and I'm still getting it. :'(


This sucks. :swearing:


EDIT:
WOW, 200 passes of Linx took 5 hours 45 mins @ stock compared to lust a little over 2 hours @ 3.6Ghz.
Edited by PizzaMan - 11/12/09 at 6:37am
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400, E8600, 980BE T2RS+, P5E3, TA890FXE 8800GTS's,GTX's,GS,Ultra's,9600GT Lots of D9's and some crap DDR3 
Hard DrivePowerCase
Seagate 250GB + 80GB WD for benching TT 875w, Corsair 650TX Custom bench station 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400, E8600, 980BE T2RS+, P5E3, TA890FXE 8800GTS's,GTX's,GS,Ultra's,9600GT Lots of D9's and some crap DDR3 
Hard DrivePowerCase
Seagate 250GB + 80GB WD for benching TT 875w, Corsair 650TX Custom bench station 
  hide details  
Reply
post #2580 of 2885
Sounds like a RMA is in order..... if all your mods are removed and bios at stock I would say its not your fault...

EVGA lifetime warranty FTW!!!
The Money Pit
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 - 4.24 @ 1.40v Batch #3941B089 EVGA X58 SLI LE MSI 580 GTX Lightning - 950/1900/2200 @ 1.1v 6GB Mushkin @ 1475 - 6-8-6-24 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
120GB Vertex Plus 2 x 500GB WD Blues RAID0 Lite-On DVD/CD Custom H20 Loop 
OSMonitorPowerCase
Win 7 Ulti-64 25" I-Inc iH253 Antec TruePower New TP-750 CoolerMaster HAF 932 
  hide details  
Reply
The Money Pit
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 - 4.24 @ 1.40v Batch #3941B089 EVGA X58 SLI LE MSI 580 GTX Lightning - 950/1900/2200 @ 1.1v 6GB Mushkin @ 1475 - 6-8-6-24 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
120GB Vertex Plus 2 x 500GB WD Blues RAID0 Lite-On DVD/CD Custom H20 Loop 
OSMonitorPowerCase
Win 7 Ulti-64 25" I-Inc iH253 Antec TruePower New TP-750 CoolerMaster HAF 932 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › EVGA 750i FTW Overclock Thread