post #1 of 1
Thread Starter 
Have any other owners of this motherboard had any problems with their networking capabilities. The reason for me asking is that my current network, which is running through my colleges Bradford servers, has been kicking me off after I start doing downloads and updates for Windows Vista Ultimate. This same problem happened to me about a month ago when I did a fresh install of XP Pro 64 bit.....I would start downloading stuff like benchmarking tools and updates and "BAM".....I get kicked off of the network and none of my network connections work until I restart my computer.

I'm currently not for sure what the problem is now but I know it's one of two things....the schools Bradford Server or it's my network card on the EVGA
780i MB.

Thanks OCN
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 SLACR L746B116 OC@3.6GHz EVGA 780i SLI P08 BIOS SLI EVGA 8800GTS G92's @ 775MHz/1944MHz/1936MHz 8 GIG OCZ Reaper 1066MHz @ 950MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Western Digital W03200AAKS 320 GIG Vista Ultimate 64 bit 19in. Acer Al1916W (upgrading to a 24" or 26") Logitech G15 with LCD Screen 
PowerCaseMouseMouse Pad
OCZ ProXStream 1000 Watt Cooler Master Cosmos S Wireless Logitech G7 Carbon Edition Icemat 2nd. Edition Glass Mousepad 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 SLACR L746B116 OC@3.6GHz EVGA 780i SLI P08 BIOS SLI EVGA 8800GTS G92's @ 775MHz/1944MHz/1936MHz 8 GIG OCZ Reaper 1066MHz @ 950MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Western Digital W03200AAKS 320 GIG Vista Ultimate 64 bit 19in. Acer Al1916W (upgrading to a 24" or 26") Logitech G15 with LCD Screen 
PowerCaseMouseMouse Pad
OCZ ProXStream 1000 Watt Cooler Master Cosmos S Wireless Logitech G7 Carbon Edition Icemat 2nd. Edition Glass Mousepad 
  hide details  
Reply