Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Internet only works in safe mode
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Internet only works in safe mode - Page 2

post #11 of 14
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by TrAncE XD View Post
You could try resetting the routers default MAC address to his default laptops.
What do you mean?

Quote:
Originally Posted by TheLegend View Post
What OS is the computer using and do you have access to a Windows disc?

Sounds to me like the AV/Firewalls are blocking internet access, but it could be more.
XP Home, I have a Windows disc but it's from a Dell, although it is also XP Home.

I tried turning the firewall off and it still didn't work. Now the AV idea... The computer has a messed up install of Norton, looks like he uninstalled it halfway or something. What can I do about that?
über pwnage v2
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K 4.4GHz @ 1.36v Asus P8Z68-V LX EVGA GTX 970 SuperClocked ACX2.0 4GB G.SKILL Ripjaws X 2x8GB DDR3 @ 1648MHz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
840EVO 250GB / 3TB+2TB+320GB Bar / 750GB Cav Blk Samsung DVDRW Hyper 212+ Windows 10 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
U2412M + X191W Azio MGK1 Corsair RM650X Centurion 5 with acoustic foam 
MouseMouse PadAudio
MX518 SteelSeries Xonar DG + Koss PortaPro + Logitech X-540 + Bey... 
  hide details  
Reply
über pwnage v2
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K 4.4GHz @ 1.36v Asus P8Z68-V LX EVGA GTX 970 SuperClocked ACX2.0 4GB G.SKILL Ripjaws X 2x8GB DDR3 @ 1648MHz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
840EVO 250GB / 3TB+2TB+320GB Bar / 750GB Cav Blk Samsung DVDRW Hyper 212+ Windows 10 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
U2412M + X191W Azio MGK1 Corsair RM650X Centurion 5 with acoustic foam 
MouseMouse PadAudio
MX518 SteelSeries Xonar DG + Koss PortaPro + Logitech X-540 + Bey... 
  hide details  
Reply
post #12 of 14
Quote:
Originally Posted by Boris4ka View Post
What do you mean?



XP Home, I have a Windows disc but it's from a Dell, although it is also XP Home.

I tried turning the firewall off and it still didn't work. Now the AV idea... The computer has a messed up install of Norton, looks like he uninstalled it halfway or something. What can I do about that?
Use the Norton Removal Tool.

http://www.softpedia.com/get/Tweak/U...val-Tool.shtml

Also, go into Run-->CMD-->type 'sfc /scannow'. If there are missing system files, they'll be replaced as long as you have the CD.
Legendary
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6750 ASUS P5B Deluxe XFX 8600GT 2 x 2GB G.Skill PQ 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate 250GB Windows 7 x64 Samsung 225BW Saitek Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
PC P&C Quad 750W Silencer Thermaltake Tsunami Dream Logitech MX518 Func 1030 
  hide details  
Reply
Legendary
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6750 ASUS P5B Deluxe XFX 8600GT 2 x 2GB G.Skill PQ 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate 250GB Windows 7 x64 Samsung 225BW Saitek Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
PC P&C Quad 750W Silencer Thermaltake Tsunami Dream Logitech MX518 Func 1030 
  hide details  
Reply
post #13 of 14
Quote:
Originally Posted by Boris4ka View Post
What do you mean?



XP Home, I have a Windows disc but it's from a Dell, although it is also XP Home.

I tried turning the firewall off and it still didn't work. Now the AV idea... The computer has a messed up install of Norton, looks like he uninstalled it halfway or something. What can I do about that?
I bet Norton is causing it. Go though and make sure all of nortons files are gone and then run a registry cleaner, like ccleaner.
Mr. Windy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9650 Asus Maximus II Formula EVGA GTX 460 8GB OCZ 800Mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
2x300 V-Raptor, 2x1TB WD, 2xSegate 320GB Fedora 14 2x Samsung 245BW Corsair 750TX; APC BR1500 
Case
Soldam Windy Altium FC 700 
  hide details  
Reply
Mr. Windy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9650 Asus Maximus II Formula EVGA GTX 460 8GB OCZ 800Mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
2x300 V-Raptor, 2x1TB WD, 2xSegate 320GB Fedora 14 2x Samsung 245BW Corsair 750TX; APC BR1500 
Case
Soldam Windy Altium FC 700 
  hide details  
Reply
post #14 of 14
Thread Starter 
It was Norton. Ran the removal tool and everything's working. norton

Thanks for the help everyone
über pwnage v2
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K 4.4GHz @ 1.36v Asus P8Z68-V LX EVGA GTX 970 SuperClocked ACX2.0 4GB G.SKILL Ripjaws X 2x8GB DDR3 @ 1648MHz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
840EVO 250GB / 3TB+2TB+320GB Bar / 750GB Cav Blk Samsung DVDRW Hyper 212+ Windows 10 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
U2412M + X191W Azio MGK1 Corsair RM650X Centurion 5 with acoustic foam 
MouseMouse PadAudio
MX518 SteelSeries Xonar DG + Koss PortaPro + Logitech X-540 + Bey... 
  hide details  
Reply
über pwnage v2
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K 4.4GHz @ 1.36v Asus P8Z68-V LX EVGA GTX 970 SuperClocked ACX2.0 4GB G.SKILL Ripjaws X 2x8GB DDR3 @ 1648MHz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
840EVO 250GB / 3TB+2TB+320GB Bar / 750GB Cav Blk Samsung DVDRW Hyper 212+ Windows 10 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
U2412M + X191W Azio MGK1 Corsair RM650X Centurion 5 with acoustic foam 
MouseMouse PadAudio
MX518 SteelSeries Xonar DG + Koss PortaPro + Logitech X-540 + Bey... 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Operating Systems
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Internet only works in safe mode