Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › blue screen of death
New Posts  All Forums:Forum Nav:

blue screen of death

post #1 of 6
Thread Starter 
hi all
i finished building my computer every thing is good until i got the blue screen
it happens allot a don't know what is the problem
first time i thought it is the 8800gt driver ,am running sli i changed the hard disks 2 of them raid 0 with 2 knew boxed DDS, new windows installation new deferent drivers for the motherboard and the video cards and i got the blue screen again , ran memtest no errors,it happens even with one Verdi card and i took the other one out run ,prim95 for like 30 minutes no errors ,all temperatures are OK nothing hot ,run 3dmark06 sometime crash "blue screens" and some times not

what could be the problem
blue screen says all the time "DRIVER IRQ_....EQUAL_.."
I UPDATED THE BIOS p04
could it be the windows ??i i have sp1 installed

when i run 3dmark06 i see message it Says that the driver stopped working and it recovered again
pleas help am freaking out
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
q6600 @3.0 -1.28v evga 780i sli 2x msi 8800gt oc sli 2x2 4g ocz 800 sli 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
seagate 250 x2 raid 0 asus vista 32 samsung 22" 
PowerCase
cooler master 650w xclio 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
q6600 @3.0 -1.28v evga 780i sli 2x msi 8800gt oc sli 2x2 4g ocz 800 sli 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
seagate 250 x2 raid 0 asus vista 32 samsung 22" 
PowerCase
cooler master 650w xclio 
  hide details  
Reply
post #2 of 6
are you running all stock settings? make sure your ram is at stock spec, sometimes a mobo will undervolt the ram and use loose timings as default.
T3k
(13 items)
 
The Tibaldi
(9 items)
 
WooJoo
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i5 3210 h77 HD4000 GeForce 640 LE 
RAMHard DriveOSOS
4gb of something 5400rpm slowness 13.04 Ubuntu x64  Windows 8 Pro 
Monitor
1920x1080 
CPUMotherboardGraphicsRAM
965 BE 4.0GHZ (250 x 15.5) @1.5V m2n32 sli deluxe - 2000mhz @ 1.3V Asus TOP 5850 1GB 950/1200 Kingston HyperX 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Velociraptor 150GB, WD raptor 74gb TDK 880N DVDRW Windows 7 x64 Ultimate Westinghouse 22" lcd 
KeyboardPowerCaseMouse
saitek eclipse II Corsair 620W modular Cooler Master ATCS 840 black emprex 
  hide details  
Reply
T3k
(13 items)
 
The Tibaldi
(9 items)
 
WooJoo
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i5 3210 h77 HD4000 GeForce 640 LE 
RAMHard DriveOSOS
4gb of something 5400rpm slowness 13.04 Ubuntu x64  Windows 8 Pro 
Monitor
1920x1080 
CPUMotherboardGraphicsRAM
965 BE 4.0GHZ (250 x 15.5) @1.5V m2n32 sli deluxe - 2000mhz @ 1.3V Asus TOP 5850 1GB 950/1200 Kingston HyperX 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Velociraptor 150GB, WD raptor 74gb TDK 880N DVDRW Windows 7 x64 Ultimate Westinghouse 22" lcd 
KeyboardPowerCaseMouse
saitek eclipse II Corsair 620W modular Cooler Master ATCS 840 black emprex 
  hide details  
Reply
post #3 of 6
If you've ran Memtest and didn't find any errors it's most likely under voltage which is something you can fix in your bios, what is your cpu running at and what is the Vcore? whats your rams voltage? Also if it's telling you that your driver stopped working but has recovered its probaly due to an unstable overclock. What exactly have you OC'd so far?
Edited by System32 - 5/14/08 at 7:09pm
post #4 of 6
Thread Starter 
hi all and thank u
OK i have the ram running all stock settings even the volts from g.skill website
and i think it is fine i haven't done any overclocking yet all other volts r on auto
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
q6600 @3.0 -1.28v evga 780i sli 2x msi 8800gt oc sli 2x2 4g ocz 800 sli 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
seagate 250 x2 raid 0 asus vista 32 samsung 22" 
PowerCase
cooler master 650w xclio 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
q6600 @3.0 -1.28v evga 780i sli 2x msi 8800gt oc sli 2x2 4g ocz 800 sli 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
seagate 250 x2 raid 0 asus vista 32 samsung 22" 
PowerCase
cooler master 650w xclio 
  hide details  
Reply
post #5 of 6
Thread Starter 
hi again
i called Microsoft tech support and the guy told me to take one off the ram sticks off and now it seems OK am gonna try to run 3dmark and some games to make sure
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
q6600 @3.0 -1.28v evga 780i sli 2x msi 8800gt oc sli 2x2 4g ocz 800 sli 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
seagate 250 x2 raid 0 asus vista 32 samsung 22" 
PowerCase
cooler master 650w xclio 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
q6600 @3.0 -1.28v evga 780i sli 2x msi 8800gt oc sli 2x2 4g ocz 800 sli 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
seagate 250 x2 raid 0 asus vista 32 samsung 22" 
PowerCase
cooler master 650w xclio 
  hide details  
Reply
post #6 of 6
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom 9950 Black Edition @ 3.0Ghz Gigabyte mATX 785G? HD3200 IGP *Passively cooled* 2x1GB WINTEC Crap, 2x2GB Patriot | DDR2 800 1.9v 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Western Digital AAKS Series 500GB Windows 7 Enterprise x64 Custom Cooked for SPEED Samsung 58" B650 1080p Plasma Logitech DiNovo Mini 
PowerCaseMouse
Silverstone 350Watt Silent PSU Cooler Master 590 Logitech DiNovo Mini 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom 9950 Black Edition @ 3.0Ghz Gigabyte mATX 785G? HD3200 IGP *Passively cooled* 2x1GB WINTEC Crap, 2x2GB Patriot | DDR2 800 1.9v 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Western Digital AAKS Series 500GB Windows 7 Enterprise x64 Custom Cooked for SPEED Samsung 58" B650 1080p Plasma Logitech DiNovo Mini 
PowerCaseMouse
Silverstone 350Watt Silent PSU Cooler Master 590 Logitech DiNovo Mini 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › blue screen of death