Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › I have gone security insane!!!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

I have gone security insane!!! - Page 3

post #21 of 22
using avg for 2 yrs now never a problem
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
OPTERON 175 CCBBE 0617 @ 3.1ghz - 345x9 - 1.42v DFI LANPARTY NF4 DR EXPERT 2x - EVGA 8800GT 512MB {G92} SLI 4 - GB CORSAIR TWINX XMS DDR500 PC4000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD6400 AAKS 640GB SONY CDROM R/RW DVD R/RW VISTA BUSINESS {64} VIZIO 37 IN FLAT SCREEN LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Wave Wireless ANTEC TRIO 650W /BE750G APC - UPS 750VA ANTEC900 {customized} LOGITECH WIRELESS 
Mouse Pad
Tigerlicous 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
OPTERON 175 CCBBE 0617 @ 3.1ghz - 345x9 - 1.42v DFI LANPARTY NF4 DR EXPERT 2x - EVGA 8800GT 512MB {G92} SLI 4 - GB CORSAIR TWINX XMS DDR500 PC4000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD6400 AAKS 640GB SONY CDROM R/RW DVD R/RW VISTA BUSINESS {64} VIZIO 37 IN FLAT SCREEN LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Wave Wireless ANTEC TRIO 650W /BE750G APC - UPS 750VA ANTEC900 {customized} LOGITECH WIRELESS 
Mouse Pad
Tigerlicous 
  hide details  
Reply
post #22 of 22
Thread Starter 
I'd love to know how i have adware up the you know what for no reason, i have been on a few sites, i ran avg in safe mode and it found all the problems in my firefox cookies. And my comp still doesnt seemed fixed. I dunno what to do....



Could the previous virus gone so deep that it could even survive the reinstalling of xp and formating the hardrive. I'm trying to fix this laptop so i can sell it and build my summer rig. HALP!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › I have gone security insane!!!