Overclock.net › Forums › Cooling › Air Cooling › Faulty sensor?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Faulty sensor?

post #1 of 6
Thread Starter 
Heatpump is on 20 degrees so I think this is definately wrong

Mean Machine
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 X2 4200 @ 3.0 Ghz (rising) -Gigabyte GA-M68SM-S2L [Still working!]Geforce 7900 GT @ 520/1510 2 gigs DDR2 @ 950 Mhz 
Hard DriveOSPower
160 GB Sata II XP SP3 400 W Silverstone 
  hide details  
Reply
Mean Machine
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 X2 4200 @ 3.0 Ghz (rising) -Gigabyte GA-M68SM-S2L [Still working!]Geforce 7900 GT @ 520/1510 2 gigs DDR2 @ 950 Mhz 
Hard DriveOSPower
160 GB Sata II XP SP3 400 W Silverstone 
  hide details  
Reply
post #2 of 6
can you be a bit more specific 20c is room temp is that a problem
UVBOOM
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
core 2 duo e6600 @ 3.8 ghz p5b deluxe wifi GTX260 4g xms 2 800 mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
hitachi deathstar250 seagate barrcuda 250 Win7 Ult yep two o those hyper type R 600w 
Case
Sunbeamtech uv blue 
  hide details  
Reply
UVBOOM
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
core 2 duo e6600 @ 3.8 ghz p5b deluxe wifi GTX260 4g xms 2 800 mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
hitachi deathstar250 seagate barrcuda 250 Win7 Ult yep two o those hyper type R 600w 
Case
Sunbeamtech uv blue 
  hide details  
Reply
post #3 of 6
well i see a problem. a large difference in temps between the 2 cores. that's no very good.
Router
(12 items)
 
  
Reply
Router
(12 items)
 
  
Reply
post #4 of 6
Thread Starter 
Lol not too worried especially because under load there almost Identical and I'm pretty sure this is wrong because yeah my ambient is 20 degrees.
Mean Machine
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 X2 4200 @ 3.0 Ghz (rising) -Gigabyte GA-M68SM-S2L [Still working!]Geforce 7900 GT @ 520/1510 2 gigs DDR2 @ 950 Mhz 
Hard DriveOSPower
160 GB Sata II XP SP3 400 W Silverstone 
  hide details  
Reply
Mean Machine
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 X2 4200 @ 3.0 Ghz (rising) -Gigabyte GA-M68SM-S2L [Still working!]Geforce 7900 GT @ 520/1510 2 gigs DDR2 @ 950 Mhz 
Hard DriveOSPower
160 GB Sata II XP SP3 400 W Silverstone 
  hide details  
Reply
post #5 of 6
Unless your on TEC cooling or LN2 yea those temps are impossible you probably do have a faulty sensor so watch out if/when your OC'ing
EITM
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E3110 @ 3.8 DFI X48 T2R Sapphire 4870 OC'd 4GB Gskill DDR2-1066 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate 500GB 7200.11 32MB Win 7 Home Professional 64-Bit 24" Dell WFP2407 Logitech G15 v2.0 
PowerCaseMouse
Raidmax 700w Rocketfish Modded 6 fan design Logitech G5 
  hide details  
Reply
EITM
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E3110 @ 3.8 DFI X48 T2R Sapphire 4870 OC'd 4GB Gskill DDR2-1066 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate 500GB 7200.11 32MB Win 7 Home Professional 64-Bit 24" Dell WFP2407 Logitech G15 v2.0 
PowerCaseMouse
Raidmax 700w Rocketfish Modded 6 fan design Logitech G5 
  hide details  
Reply
post #6 of 6
Thread Starter 
yeah :/
Mean Machine
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 X2 4200 @ 3.0 Ghz (rising) -Gigabyte GA-M68SM-S2L [Still working!]Geforce 7900 GT @ 520/1510 2 gigs DDR2 @ 950 Mhz 
Hard DriveOSPower
160 GB Sata II XP SP3 400 W Silverstone 
  hide details  
Reply
Mean Machine
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 X2 4200 @ 3.0 Ghz (rising) -Gigabyte GA-M68SM-S2L [Still working!]Geforce 7900 GT @ 520/1510 2 gigs DDR2 @ 950 Mhz 
Hard DriveOSPower
160 GB Sata II XP SP3 400 W Silverstone 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Air Cooling
Overclock.net › Forums › Cooling › Air Cooling › Faulty sensor?