Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Squiggly lines across entire screen?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Squiggly lines across entire screen? - Page 2

post #11 of 18
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Clox View Post
PC check is a great utility that will test your components and is included on Hirens Boot Disk. Maybe try running some diagnostics?
Good tip, running it right now.
post #12 of 18
Hopefully it will be able to find your issue, only thing is it doesn't test your system under full load so you never know... It could even be your power supply.
Ж Prometheus Ж
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 7700K ROG Maximus IX Hero  EVGA GTX 1080 Ti FE G.Skill TridentZ RGB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung M2 960 Pro 512, Samsung 840 Pro, 4GB WD... Windows 10 Pro Acer XB271HU Vengeance K95 RGB-MX Red 
PowerCaseMouseMouse Pad
Seasonic SS1000XP Obsidian 800D modified Razer Deathadder Chroma Razer Sphex 
  hide details  
Reply
Ж Prometheus Ж
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 7700K ROG Maximus IX Hero  EVGA GTX 1080 Ti FE G.Skill TridentZ RGB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung M2 960 Pro 512, Samsung 840 Pro, 4GB WD... Windows 10 Pro Acer XB271HU Vengeance K95 RGB-MX Red 
PowerCaseMouseMouse Pad
Seasonic SS1000XP Obsidian 800D modified Razer Deathadder Chroma Razer Sphex 
  hide details  
Reply
post #13 of 18
Quote:
Originally Posted by PuffinMyLye View Post
Reseat didn't work. Now I noticed in device manager it is showing an exclamation point for it saying that Windows has stopped the device because it has reported problems. What the heck?
Under what device? Have you checked Windows Event Log?
Agent Orange
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 920 Gigabyte GA-790x-UD4 HIS 4870 512mb 2x2gb Patrior Viper 
Hard DriveOSMonitorPower
WD 250gb Windows Vista 24" Samsung 2433W OCZ GameXstream 700w 
Case
Orangetec 900 
  hide details  
Reply
Agent Orange
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 920 Gigabyte GA-790x-UD4 HIS 4870 512mb 2x2gb Patrior Viper 
Hard DriveOSMonitorPower
WD 250gb Windows Vista 24" Samsung 2433W OCZ GameXstream 700w 
Case
Orangetec 900 
  hide details  
Reply
post #14 of 18
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by hangemhi View Post
Under what device? Have you checked Windows Event Log?
I just re-installed windows and after installing drivers I noticed this. It's under Display Adapters.
post #15 of 18
Quote:
Originally Posted by PuffinMyLye View Post
I just re-installed windows and after installing drivers I noticed this. It's under Display Adapters.
well it has something to do with the videocard then. try reinstalling drivers from Nvidia, use driver cleaner pro first to get rid of the old ones though.
Agent Orange
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 920 Gigabyte GA-790x-UD4 HIS 4870 512mb 2x2gb Patrior Viper 
Hard DriveOSMonitorPower
WD 250gb Windows Vista 24" Samsung 2433W OCZ GameXstream 700w 
Case
Orangetec 900 
  hide details  
Reply
Agent Orange
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 920 Gigabyte GA-790x-UD4 HIS 4870 512mb 2x2gb Patrior Viper 
Hard DriveOSMonitorPower
WD 250gb Windows Vista 24" Samsung 2433W OCZ GameXstream 700w 
Case
Orangetec 900 
  hide details  
Reply
post #16 of 18
have you tried a different display? take pictures too.
Agent Orange
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 920 Gigabyte GA-790x-UD4 HIS 4870 512mb 2x2gb Patrior Viper 
Hard DriveOSMonitorPower
WD 250gb Windows Vista 24" Samsung 2433W OCZ GameXstream 700w 
Case
Orangetec 900 
  hide details  
Reply
Agent Orange
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 920 Gigabyte GA-790x-UD4 HIS 4870 512mb 2x2gb Patrior Viper 
Hard DriveOSMonitorPower
WD 250gb Windows Vista 24" Samsung 2433W OCZ GameXstream 700w 
Case
Orangetec 900 
  hide details  
Reply
post #17 of 18
Thread Starter 
Well I ran a full system diagnostics over night. The video card failed many tests most notably all the video memory tests. I just changed to water and put a new EK Full Cover waterblock on this card, I wonder if that has anything do to with it but I don't see why.

Still confused as to why I can't get the system to boot with a different video card though.
Edited by PuffinMyLye - 5/25/08 at 7:46am
post #18 of 18
Thread Starter 
Looks like it could be my motherboard because when I boot up the computer with a different video card it seems to hang and I get no video at all.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Squiggly lines across entire screen?