Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Help! Lost half my stuff after windows repair.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help! Lost half my stuff after windows repair.

post #1 of 9
Thread Starter 
My computer over the past week has been freezing. I got a blue screen once after restarting, not sure what the error was though. I did a repair and then lost a lot of stuff. I still got a couple of errors after the repair and my cursor freezes every few seconds. Any ideas on how to get my stuff back and maybe get this freezing issue fixed?
Spaghetti II
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i7 870 @ 3.88, 1.38v] [Asus P7P55 LX (1201)] [2x XFX 6870 (900/4200)] [Crucial Ballistix 4GB] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[WD Black 1TB + LacieUSB 320] Megahalem + 2x FM121s [W7 Home Premium 64] [Samsung BX2440] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Ducky 9008G2, Brown] [Silverstone DA750] [Lian-Li PC 7B Plus II] [Razer Deathadder 3.5G] 
Mouse PadAudio
[Steelseries SX Aluminum] [AudioGD Compass/AKG Q701] 
  hide details  
Reply
Spaghetti II
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i7 870 @ 3.88, 1.38v] [Asus P7P55 LX (1201)] [2x XFX 6870 (900/4200)] [Crucial Ballistix 4GB] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[WD Black 1TB + LacieUSB 320] Megahalem + 2x FM121s [W7 Home Premium 64] [Samsung BX2440] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Ducky 9008G2, Brown] [Silverstone DA750] [Lian-Li PC 7B Plus II] [Razer Deathadder 3.5G] 
Mouse PadAudio
[Steelseries SX Aluminum] [AudioGD Compass/AKG Q701] 
  hide details  
Reply
post #2 of 9
System restore, then reformat.

I never both with repairing.
Rig
(15 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 5820K MSI X99A SLI PLUS EVGA GTX 1070 FTW 4x8GB G.Skill Ripjaws  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 850 Pro Samsung 850 Evo Noctua NH-D15 Windows 10 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2515H Happy Hacking Keyboard 2  EVGA Supernova 750 G2 Corsair 600Q 
MouseMouse PadAudio
Logitech G403 Steelseries QcK Mass M-Audio AV40 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 @ 3.7 HT Gigabyte X58A-UD3R VisionTek 4870x2 3x4GB's G.Skill Ripjaws 1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB AAKS, 2x 640GB AAKS, 2x 1TB Samsung SH-S203B Windows 7 Ultimate 64-bit Samsung 245BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Happy Hacking Keyboard 2 Silverstone OP850 Antec 1200 [Three Nanoxia FX12] [Two San Ace 1011] Logitech G500 
Mouse Pad
Razer eXactMat 
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7 3615QM GT 650M 16GB DDR3 256GB SSD 
OS
OS X Mountain Lion 
  hide details  
Reply
Rig
(15 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 5820K MSI X99A SLI PLUS EVGA GTX 1070 FTW 4x8GB G.Skill Ripjaws  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 850 Pro Samsung 850 Evo Noctua NH-D15 Windows 10 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2515H Happy Hacking Keyboard 2  EVGA Supernova 750 G2 Corsair 600Q 
MouseMouse PadAudio
Logitech G403 Steelseries QcK Mass M-Audio AV40 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 @ 3.7 HT Gigabyte X58A-UD3R VisionTek 4870x2 3x4GB's G.Skill Ripjaws 1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB AAKS, 2x 640GB AAKS, 2x 1TB Samsung SH-S203B Windows 7 Ultimate 64-bit Samsung 245BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Happy Hacking Keyboard 2 Silverstone OP850 Antec 1200 [Three Nanoxia FX12] [Two San Ace 1011] Logitech G500 
Mouse Pad
Razer eXactMat 
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7 3615QM GT 650M 16GB DDR3 256GB SSD 
OS
OS X Mountain Lion 
  hide details  
Reply
post #3 of 9
Thread Starter 
You mean restore to a previous restore point, right? I checked and I only have restore points after the repair, which didn't help anything really.
Edited by slytown - 5/29/08 at 12:22am
Spaghetti II
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i7 870 @ 3.88, 1.38v] [Asus P7P55 LX (1201)] [2x XFX 6870 (900/4200)] [Crucial Ballistix 4GB] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[WD Black 1TB + LacieUSB 320] Megahalem + 2x FM121s [W7 Home Premium 64] [Samsung BX2440] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Ducky 9008G2, Brown] [Silverstone DA750] [Lian-Li PC 7B Plus II] [Razer Deathadder 3.5G] 
Mouse PadAudio
[Steelseries SX Aluminum] [AudioGD Compass/AKG Q701] 
  hide details  
Reply
Spaghetti II
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i7 870 @ 3.88, 1.38v] [Asus P7P55 LX (1201)] [2x XFX 6870 (900/4200)] [Crucial Ballistix 4GB] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[WD Black 1TB + LacieUSB 320] Megahalem + 2x FM121s [W7 Home Premium 64] [Samsung BX2440] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Ducky 9008G2, Brown] [Silverstone DA750] [Lian-Li PC 7B Plus II] [Razer Deathadder 3.5G] 
Mouse PadAudio
[Steelseries SX Aluminum] [AudioGD Compass/AKG Q701] 
  hide details  
Reply
post #4 of 9
Thread Starter 
When windows opens up I get two errors. Both say their was trouble finding the local profile but also says it could not perform an in-page operation.
Spaghetti II
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i7 870 @ 3.88, 1.38v] [Asus P7P55 LX (1201)] [2x XFX 6870 (900/4200)] [Crucial Ballistix 4GB] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[WD Black 1TB + LacieUSB 320] Megahalem + 2x FM121s [W7 Home Premium 64] [Samsung BX2440] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Ducky 9008G2, Brown] [Silverstone DA750] [Lian-Li PC 7B Plus II] [Razer Deathadder 3.5G] 
Mouse PadAudio
[Steelseries SX Aluminum] [AudioGD Compass/AKG Q701] 
  hide details  
Reply
Spaghetti II
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i7 870 @ 3.88, 1.38v] [Asus P7P55 LX (1201)] [2x XFX 6870 (900/4200)] [Crucial Ballistix 4GB] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[WD Black 1TB + LacieUSB 320] Megahalem + 2x FM121s [W7 Home Premium 64] [Samsung BX2440] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Ducky 9008G2, Brown] [Silverstone DA750] [Lian-Li PC 7B Plus II] [Razer Deathadder 3.5G] 
Mouse PadAudio
[Steelseries SX Aluminum] [AudioGD Compass/AKG Q701] 
  hide details  
Reply
post #5 of 9
Do you mean you lost actual data files? Like documents and media, etc.? Or did you just lose some shortcuts/profile things (which will happen with a repair install). For a normal system, a repair install will not delete data, and should not cause the deletion of data from the computer--it would simply overwrite the Windows directory.

It seems to me that perhaps your hard drive is undergoing catastrophic hardware failure--in which case, it's unlikely you'll be able to get any of that data back. I get the feeling it's hardware failure because of what I mentioned above--a windows repair will not wipe any data from your hard drive other than the windows directory.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K Biostar TP67B+ XFX HD5750 1GB 2x4GB DDR3 Corsair 1600 
Hard DriveOSMonitorPower
60GB OCZ SSD, 2x160GB HDD RAID0, 500GB+500GB+1.5TB Windows 7 Ultimate 64-bit Samsung SyncMaster 930B Antec SmartPower 450w 
Case
Antec 900 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K Biostar TP67B+ XFX HD5750 1GB 2x4GB DDR3 Corsair 1600 
Hard DriveOSMonitorPower
60GB OCZ SSD, 2x160GB HDD RAID0, 500GB+500GB+1.5TB Windows 7 Ultimate 64-bit Samsung SyncMaster 930B Antec SmartPower 450w 
Case
Antec 900 
  hide details  
Reply
post #6 of 9
Run HDD diagnostics......sounds like a failing drive.
My Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q6600 @ 3.2GHz Asus P5P43TD eVGA 9800GTX+ 512mb 2 x 2GB DDR3-1333 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 500GB Sata Black Ed. LG DVD-RW Drive 7 Ultimate 64 bit Hanns-G HG216D 22" 
KeyboardPowerCaseMouse
Stock Ultra V 600W w/ 28 amps RaidMax Tornado Logitech MX518 
  hide details  
Reply
My Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q6600 @ 3.2GHz Asus P5P43TD eVGA 9800GTX+ 512mb 2 x 2GB DDR3-1333 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 500GB Sata Black Ed. LG DVD-RW Drive 7 Ultimate 64 bit Hanns-G HG216D 22" 
KeyboardPowerCaseMouse
Stock Ultra V 600W w/ 28 amps RaidMax Tornado Logitech MX518 
  hide details  
Reply
post #7 of 9
Thread Starter 
Ok. I got a temp user profiel up for my main user. I created a second user to copy the main user's profile to but I get a message saying I need to delete the second user's directory first. How do I do that without DOS prompt? I can't find MSDOS on this second user.

This second user is working fine but I want to recover the rest of the files from the main user profile.
Spaghetti II
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i7 870 @ 3.88, 1.38v] [Asus P7P55 LX (1201)] [2x XFX 6870 (900/4200)] [Crucial Ballistix 4GB] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[WD Black 1TB + LacieUSB 320] Megahalem + 2x FM121s [W7 Home Premium 64] [Samsung BX2440] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Ducky 9008G2, Brown] [Silverstone DA750] [Lian-Li PC 7B Plus II] [Razer Deathadder 3.5G] 
Mouse PadAudio
[Steelseries SX Aluminum] [AudioGD Compass/AKG Q701] 
  hide details  
Reply
Spaghetti II
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i7 870 @ 3.88, 1.38v] [Asus P7P55 LX (1201)] [2x XFX 6870 (900/4200)] [Crucial Ballistix 4GB] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[WD Black 1TB + LacieUSB 320] Megahalem + 2x FM121s [W7 Home Premium 64] [Samsung BX2440] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Ducky 9008G2, Brown] [Silverstone DA750] [Lian-Li PC 7B Plus II] [Razer Deathadder 3.5G] 
Mouse PadAudio
[Steelseries SX Aluminum] [AudioGD Compass/AKG Q701] 
  hide details  
Reply
post #8 of 9
Thread Starter 
I have most of my files now and all my "My Documents" stuff transfered. Looks like the only thing I lost were some settings. I have to manually transfer some itunes stuff and my documents things. Thanks guys for trying.
Edited by slytown - 5/29/08 at 10:28am
Spaghetti II
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i7 870 @ 3.88, 1.38v] [Asus P7P55 LX (1201)] [2x XFX 6870 (900/4200)] [Crucial Ballistix 4GB] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[WD Black 1TB + LacieUSB 320] Megahalem + 2x FM121s [W7 Home Premium 64] [Samsung BX2440] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Ducky 9008G2, Brown] [Silverstone DA750] [Lian-Li PC 7B Plus II] [Razer Deathadder 3.5G] 
Mouse PadAudio
[Steelseries SX Aluminum] [AudioGD Compass/AKG Q701] 
  hide details  
Reply
Spaghetti II
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i7 870 @ 3.88, 1.38v] [Asus P7P55 LX (1201)] [2x XFX 6870 (900/4200)] [Crucial Ballistix 4GB] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[WD Black 1TB + LacieUSB 320] Megahalem + 2x FM121s [W7 Home Premium 64] [Samsung BX2440] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Ducky 9008G2, Brown] [Silverstone DA750] [Lian-Li PC 7B Plus II] [Razer Deathadder 3.5G] 
Mouse PadAudio
[Steelseries SX Aluminum] [AudioGD Compass/AKG Q701] 
  hide details  
Reply
post #9 of 9
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Chozart View Post
Scenario 1: corrupted video drivers
Uninstall the video drivers.
Reboot into windows (not safe mode)
Run Drivercleaner Pro and remove the nVidia video drivers remains with it (CAUTION: BE CAREFUL not to remove the mobo drivers).
Reboot
Install video drivers again. Make sure you get a known stable version (not Beta).

Scenario 2: too high GPU overclock.
If you have your GPU overclocked, and it's an overclock that's applied upon boot, this might be an issue (not likely, I think the above is more likely).
Does this sound pluasible? I left my computer off for a day and its working right now. I thought it might be a heat issue but that's looking ok. My HDD isn't making any noises so I think that's ok.
Spaghetti II
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i7 870 @ 3.88, 1.38v] [Asus P7P55 LX (1201)] [2x XFX 6870 (900/4200)] [Crucial Ballistix 4GB] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[WD Black 1TB + LacieUSB 320] Megahalem + 2x FM121s [W7 Home Premium 64] [Samsung BX2440] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Ducky 9008G2, Brown] [Silverstone DA750] [Lian-Li PC 7B Plus II] [Razer Deathadder 3.5G] 
Mouse PadAudio
[Steelseries SX Aluminum] [AudioGD Compass/AKG Q701] 
  hide details  
Reply
Spaghetti II
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i7 870 @ 3.88, 1.38v] [Asus P7P55 LX (1201)] [2x XFX 6870 (900/4200)] [Crucial Ballistix 4GB] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[WD Black 1TB + LacieUSB 320] Megahalem + 2x FM121s [W7 Home Premium 64] [Samsung BX2440] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Ducky 9008G2, Brown] [Silverstone DA750] [Lian-Li PC 7B Plus II] [Razer Deathadder 3.5G] 
Mouse PadAudio
[Steelseries SX Aluminum] [AudioGD Compass/AKG Q701] 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Help! Lost half my stuff after windows repair.