Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › SMP client problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

SMP client problem - Page 2

post #11 of 25
Quote:
Originally Posted by mega_option101 View Post
You might have more luck following my guide in How-To: set up SMP client in Vista
Absolutely. I used that guide that Mega posted. It's complete and works great. That single core client isn't going to score you even 1/5th of what you'd get with the SMP.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8600@4.5+GHz 24/7 Stable Asus P5Q Pro EVGA GTX 285 - 675/1728/1269 G.Skill 1066 2 Gigs 
Hard DriveOSPowerCase
Western Digital 320GB SATA2 7200rpm 16M Kubuntu Linux 64bit Raidmax 550W RaidMax Smilodon 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8600@4.5+GHz 24/7 Stable Asus P5Q Pro EVGA GTX 285 - 675/1728/1269 G.Skill 1066 2 Gigs 
Hard DriveOSPowerCase
Western Digital 320GB SATA2 7200rpm 16M Kubuntu Linux 64bit Raidmax 550W RaidMax Smilodon 
  hide details  
Reply
post #12 of 25
Thread Starter 
see my problem at the minute is its telling me that:

install batch file: 'cannot remove previous install' (error 5)
however it continues with letting me put pass etc.

then fah app, gives me error -1's

says it cannot connect to 'jason-8986' or something?

so have two text clients running atm, and 2 pizza's in oven lol
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q6600 (B3) Abit IB9 - P965 chipset XFX 8600GTS 752mhz core 4GB DDR2 667mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
770GB Windows Vista 64bit/Ubuntu 64bit 2x17" Samsung LCDTV/Monitor Logitech Wireless 
PowerCaseMouse
500w Xion Black Logitech Laser wireless 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q6600 (B3) Abit IB9 - P965 chipset XFX 8600GTS 752mhz core 4GB DDR2 667mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
770GB Windows Vista 64bit/Ubuntu 64bit 2x17" Samsung LCDTV/Monitor Logitech Wireless 
PowerCaseMouse
500w Xion Black Logitech Laser wireless 
  hide details  
Reply
post #13 of 25
Uninstall it completely both text clients and the SMP client. Make sure that your Vista has a username and password to it (When you boot, do you have to enter a password?) When you run the install.bat you should hit enter and then enter your password twice. (Do not enter a username)
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
post #14 of 25
Thread Starter 
yea ill try that, although i tried uninstalling everything, removing all folders restarting and trying again to no success earlier

but yea ill give it another check now after i eat this
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q6600 (B3) Abit IB9 - P965 chipset XFX 8600GTS 752mhz core 4GB DDR2 667mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
770GB Windows Vista 64bit/Ubuntu 64bit 2x17" Samsung LCDTV/Monitor Logitech Wireless 
PowerCaseMouse
500w Xion Black Logitech Laser wireless 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q6600 (B3) Abit IB9 - P965 chipset XFX 8600GTS 752mhz core 4GB DDR2 667mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
770GB Windows Vista 64bit/Ubuntu 64bit 2x17" Samsung LCDTV/Monitor Logitech Wireless 
PowerCaseMouse
500w Xion Black Logitech Laser wireless 
  hide details  
Reply
post #15 of 25
Did you turn off user account control?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 920 C0 3.6 w/1.28 vcore ASUS P6X58D Premium 3 x GTX 275 12 gb Ballistix tracers 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
750gb seagate Win7 pro 64bit 4 monitor(3 24 in., 1 17 in.) saitek eclipse II 
PowerCase
Corsair 850w Lian Li PC-G75B 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 920 C0 3.6 w/1.28 vcore ASUS P6X58D Premium 3 x GTX 275 12 gb Ballistix tracers 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
750gb seagate Win7 pro 64bit 4 monitor(3 24 in., 1 17 in.) saitek eclipse II 
PowerCase
Corsair 850w Lian Li PC-G75B 
  hide details  
Reply
post #16 of 25
Quote:
Originally Posted by thedarklordjay View Post
yea ill try that, although i tried uninstalling everything, removing all folders restarting and trying again to no success earlier

but yea ill give it another check now after i eat this
Please do let us know
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
post #17 of 25
2 pizzas then go sit in front of the computer...lol
post #18 of 25
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by markt View Post
Did you turn off user account control?
i love you, that is what made it work rep +

Quote:
Originally Posted by mega_option101 View Post
Please do let us know
Yep it seems to be working now, and rep + for the FAQ it was very helpful

Quote:
Originally Posted by cognoscenti View Post
2 pizzas then go sit in front of the computer...lol
Yes i know, and suprisingly im not that fat
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q6600 (B3) Abit IB9 - P965 chipset XFX 8600GTS 752mhz core 4GB DDR2 667mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
770GB Windows Vista 64bit/Ubuntu 64bit 2x17" Samsung LCDTV/Monitor Logitech Wireless 
PowerCaseMouse
500w Xion Black Logitech Laser wireless 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q6600 (B3) Abit IB9 - P965 chipset XFX 8600GTS 752mhz core 4GB DDR2 667mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
770GB Windows Vista 64bit/Ubuntu 64bit 2x17" Samsung LCDTV/Monitor Logitech Wireless 
PowerCaseMouse
500w Xion Black Logitech Laser wireless 
  hide details  
Reply
post #19 of 25
Thread Starter 


seems to be working now, although its been just saying

'extra SSE boost OK' for a while now
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q6600 (B3) Abit IB9 - P965 chipset XFX 8600GTS 752mhz core 4GB DDR2 667mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
770GB Windows Vista 64bit/Ubuntu 64bit 2x17" Samsung LCDTV/Monitor Logitech Wireless 
PowerCaseMouse
500w Xion Black Logitech Laser wireless 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q6600 (B3) Abit IB9 - P965 chipset XFX 8600GTS 752mhz core 4GB DDR2 667mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
770GB Windows Vista 64bit/Ubuntu 64bit 2x17" Samsung LCDTV/Monitor Logitech Wireless 
PowerCaseMouse
500w Xion Black Logitech Laser wireless 
  hide details  
Reply
post #20 of 25
Give it at least 20 minutes.Probably be less though.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 920 C0 3.6 w/1.28 vcore ASUS P6X58D Premium 3 x GTX 275 12 gb Ballistix tracers 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
750gb seagate Win7 pro 64bit 4 monitor(3 24 in., 1 17 in.) saitek eclipse II 
PowerCase
Corsair 850w Lian Li PC-G75B 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 920 C0 3.6 w/1.28 vcore ASUS P6X58D Premium 3 x GTX 275 12 gb Ballistix tracers 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
750gb seagate Win7 pro 64bit 4 monitor(3 24 in., 1 17 in.) saitek eclipse II 
PowerCase
Corsair 850w Lian Li PC-G75B 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › SMP client problem