Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › GPU folding stuck!?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

GPU folding stuck!?

post #1 of 3
Thread Starter 
It started yesterday, i saw that my client is sending its results too long.Then it put the WU-s into queue and started with another one. Now it has been like this with 3 WU-s. Heres something from my logfile:

Code:
[03:33:29] + Attempting to send results
[03:40:28] - Couldn't send HTTP request to server
[03:40:28] + Could not connect to Work Server (results)
[03:40:28]     (171.64.122.76:8080)
[03:40:28]   Could not transmit unit 02 to Collection server; keeping in queue.


[03:40:28] + Attempting to send results
[04:28:16] - Unknown packet returned from server, expected ACK for results
[04:28:16] - Error: Could not transmit unit 09 (completed May 30) to work server.


[04:28:16] + Attempting to send results
[04:35:15] - Couldn't send HTTP request to server
[04:35:15] + Could not connect to Work Server (results)
[04:35:15]     (171.64.122.76:8080)
[04:35:15]   Could not transmit unit 09 to Collection server; keeping in queue.
[04:35:15] - Preparing to get new work unit...
[04:35:15] + Attempting to get work packet
[04:35:15] - Connecting to assignment server
[04:35:17] - Successful: assigned to (171.64.65.103).
[04:35:17] + News From Folding@Home: GPU folding beta
[04:35:17] Loaded queue successfully.


[04:35:22] + Attempting to send results
[05:23:03] - Unknown packet returned from server, expected ACK for results
[05:23:03] - Error: Could not transmit unit 01 (completed May 31) to work server.


[05:23:03] + Attempting to send results
[05:27:03] - Couldn't send HTTP request to server
[05:27:03] + Could not connect to Work Server (results)
[05:27:03]     (171.64.122.76:8080)
[05:27:03]   Could not transmit unit 01 to Collection server; keeping in queue.


[05:27:03] + Attempting to send results
[06:14:38] - Unknown packet returned from server, expected ACK for results
[06:14:38] - Error: Could not transmit unit 02 (completed May 31) to work server.


[06:14:38] + Attempting to send results
[06:21:36] - Couldn't send HTTP request to server
[06:21:36] + Could not connect to Work Server (results)
[06:21:36]     (171.64.122.76:8080)
[06:21:36]   Could not transmit unit 02 to Collection server; keeping in queue.


[06:21:36] + Attempting to send results
[07:09:08] - Unknown packet returned from server, expected ACK for results
[07:09:08] - Error: Could not transmit unit 09 (completed May 30) to work server.


[07:09:08] + Attempting to send results
[07:16:05] - Couldn't send HTTP request to server
[07:16:05] + Could not connect to Work Server (results)
[07:16:05]     (171.64.122.76:8080)
[07:16:05]   Could not transmit unit 09 to Collection server; keeping in queue.
[07:16:05] + Closed connections
[07:16:10] 
[07:16:10] + Processing work unit
[07:16:10] Core required: FahCore_11.exe
[07:16:10] Core found.
[07:16:10] Working on Unit 04 [June 1 07:16:10]
[07:16:10] + Working ...
[07:16:11] 
[07:16:11] *------------------------------*
[07:16:11] Folding@Home GPU Core - Beta
[07:16:11] Version 1.02 (Fri May 30 15:56:39 PDT 2008)
[07:16:11] 
[07:16:11] Compiler  : 
[07:16:11] Build host: amoeba
[07:16:11] Preparing to commence simulation
[07:16:11] - Looking at optimizations...
[07:16:11] - Created dyn
[07:16:11] - Files status OK
[07:16:11] - Expanded 43408 -> 236913 (decompressed 545.7 percent)
[07:16:11] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=43408 data_size=236913, decompressed_data_size=236913 diff=0
[07:16:11] - Digital signature verified
[07:16:11] 
[07:16:11] Project: 4709 (Run 0, Clone 47, Gen 54)
[07:16:11] 
[07:16:11] Assembly optimizations on if available.
[07:16:11] Entering M.D.
[07:16:17] Working on 544 p4709_fip35_ww_domain
[07:16:17] Client config found, loading data.
[07:16:17] Starting GUI Server
[07:23:59] Completed 1%
[07:31:25] Completed 2%
[07:38:51] Completed 3%


[07:39:14] + Attempting to send results
[07:46:25] Completed 4%
[07:54:01] Completed 5%
[08:01:34] Completed 6%
[08:09:07] Completed 7%
[08:16:40] Completed 8%
[08:24:13] Completed 9%
[08:26:41] - Unknown packet returned from server, expected ACK for results
[08:26:41] - Error: Could not transmit unit 01 (completed May 31) to work server.


[08:26:41] + Attempting to send results
[08:31:48] Completed 10%
[08:34:06] - Couldn't send HTTP request to server
[08:34:06] + Could not connect to Work Server (results)
[08:34:06]     (171.64.122.76:8080)
[08:34:06]   Could not transmit unit 01 to Collection server; keeping in queue.


[08:34:06] + Attempting to send results
[08:39:24] Completed 11%
[08:46:56] Completed 12%
[08:54:28] Completed 13%
[09:02:05] Completed 14%
[09:09:25] + Paused
[09:09:27] + Working ...
[09:09:27] Suspending work thread...
[09:09:27] Resuming work thread...
Companion Box
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 960T 870 Extreme3 R2.0 AMD 280x 12gb G..Skill 1333 mhz DDR3 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
120gb Intel 520 ssd + SAMSUNG 150 GB + Samsung... TSSTcorp CD/DVDW SH-S182M ATA D Xigmatek S1283 Windows 8 x64 
MonitorKeyboardPowerCase
23.6" AOC E2461FWH Logitech Internet 350 Keyboard Corsair VX550W Shinobi FC-SH09A 
MouseAudio
Logitech Mouse Asus Xonar DX 
  hide details  
Reply
Companion Box
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 960T 870 Extreme3 R2.0 AMD 280x 12gb G..Skill 1333 mhz DDR3 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
120gb Intel 520 ssd + SAMSUNG 150 GB + Samsung... TSSTcorp CD/DVDW SH-S182M ATA D Xigmatek S1283 Windows 8 x64 
MonitorKeyboardPowerCase
23.6" AOC E2461FWH Logitech Internet 350 Keyboard Corsair VX550W Shinobi FC-SH09A 
MouseAudio
Logitech Mouse Asus Xonar DX 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
It sometimes does that.
Not to worry as it will send them eventually.
The collection server could be down.
Frankenputer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6550 3.4 EVGA 780i 3870x2 2x1 Tracer 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x160 DVDRW Vista Ultimate 64bit 42 Panasonic 
KeyboardPowerCaseMouse
Yes BFG 800 CM MX518 
Mouse Pad
Yes 
  hide details  
Reply
Frankenputer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6550 3.4 EVGA 780i 3870x2 2x1 Tracer 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x160 DVDRW Vista Ultimate 64bit 42 Panasonic 
KeyboardPowerCaseMouse
Yes BFG 800 CM MX518 
Mouse Pad
Yes 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
OK thanks!
Companion Box
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 960T 870 Extreme3 R2.0 AMD 280x 12gb G..Skill 1333 mhz DDR3 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
120gb Intel 520 ssd + SAMSUNG 150 GB + Samsung... TSSTcorp CD/DVDW SH-S182M ATA D Xigmatek S1283 Windows 8 x64 
MonitorKeyboardPowerCase
23.6" AOC E2461FWH Logitech Internet 350 Keyboard Corsair VX550W Shinobi FC-SH09A 
MouseAudio
Logitech Mouse Asus Xonar DX 
  hide details  
Reply
Companion Box
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 960T 870 Extreme3 R2.0 AMD 280x 12gb G..Skill 1333 mhz DDR3 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
120gb Intel 520 ssd + SAMSUNG 150 GB + Samsung... TSSTcorp CD/DVDW SH-S182M ATA D Xigmatek S1283 Windows 8 x64 
MonitorKeyboardPowerCase
23.6" AOC E2461FWH Logitech Internet 350 Keyboard Corsair VX550W Shinobi FC-SH09A 
MouseAudio
Logitech Mouse Asus Xonar DX 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › GPU folding stuck!?