Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Asus M2N32-SLI Deluxe turns on, but no beeps or display
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Asus M2N32-SLI Deluxe turns on, but no beeps or display

post #1 of 14
Thread Starter 
Well, that's the problem i'm getting. My computer turns on, but I here no beep which I am supposed to hear and nothing is shown on the monitor. I did also notice the power light stayed off on the case and the HDD light stayed on. I did not mix the wires of the two up. It was fine before too.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X3220 DFI Lanparty UT X48-T2R HD 4870 G.SKILL (2 x 2GB) DDR2 1066MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160GB IDE + 160GB IDE/USB Enclosure Samsung SH-S183L DL DVD±RW Windows Vista Ultimate x64 2 x Dell 1704FPV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech DiNovo Edge Antec TruePower Quattro 1000w Antec P182 Logitech MX Revolution 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X3220 DFI Lanparty UT X48-T2R HD 4870 G.SKILL (2 x 2GB) DDR2 1066MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160GB IDE + 160GB IDE/USB Enclosure Samsung SH-S183L DL DVD±RW Windows Vista Ultimate x64 2 x Dell 1704FPV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech DiNovo Edge Antec TruePower Quattro 1000w Antec P182 Logitech MX Revolution 
  hide details  
Reply
post #2 of 14
Maybe make sure nothing is shorting out between parts and case? Best thing to do, while it's really annoying, is to just boot out-of-case (on the mobo box or whatever) with the bare minimum: mobo, CPU, 1 stick or RAM, graphics card.
Creeping Death
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 940 BE 3.7GHz Asus M3A78-T Visiontek HD4870 512MB 2x2GB OCZ Reaper DDR2-1066 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD VelociRaptor 300GB Sony DVD Burner Windows 7 Ultimate x64 2x Dell 2408WFP 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Wave USB Antec Neopower 500W Modded Rocketfish Logitech G9 
Mouse Pad
(none) 
  hide details  
Reply
Creeping Death
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 940 BE 3.7GHz Asus M3A78-T Visiontek HD4870 512MB 2x2GB OCZ Reaper DDR2-1066 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD VelociRaptor 300GB Sony DVD Burner Windows 7 Ultimate x64 2x Dell 2408WFP 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Wave USB Antec Neopower 500W Modded Rocketfish Logitech G9 
Mouse Pad
(none) 
  hide details  
Reply
post #3 of 14
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Guruboy View Post
Maybe make sure nothing is shorting out between parts and case? Best thing to do, while it's really annoying, is to just boot out-of-case (on the mobo box or whatever) with the bare minimum: mobo, CPU, 1 stick or RAM, graphics card.
I am doing that on a cardboard box, is that fine?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X3220 DFI Lanparty UT X48-T2R HD 4870 G.SKILL (2 x 2GB) DDR2 1066MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160GB IDE + 160GB IDE/USB Enclosure Samsung SH-S183L DL DVD±RW Windows Vista Ultimate x64 2 x Dell 1704FPV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech DiNovo Edge Antec TruePower Quattro 1000w Antec P182 Logitech MX Revolution 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X3220 DFI Lanparty UT X48-T2R HD 4870 G.SKILL (2 x 2GB) DDR2 1066MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160GB IDE + 160GB IDE/USB Enclosure Samsung SH-S183L DL DVD±RW Windows Vista Ultimate x64 2 x Dell 1704FPV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech DiNovo Edge Antec TruePower Quattro 1000w Antec P182 Logitech MX Revolution 
  hide details  
Reply
post #4 of 14
Thread Starter 
Still, same problem.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X3220 DFI Lanparty UT X48-T2R HD 4870 G.SKILL (2 x 2GB) DDR2 1066MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160GB IDE + 160GB IDE/USB Enclosure Samsung SH-S183L DL DVD±RW Windows Vista Ultimate x64 2 x Dell 1704FPV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech DiNovo Edge Antec TruePower Quattro 1000w Antec P182 Logitech MX Revolution 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X3220 DFI Lanparty UT X48-T2R HD 4870 G.SKILL (2 x 2GB) DDR2 1066MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160GB IDE + 160GB IDE/USB Enclosure Samsung SH-S183L DL DVD±RW Windows Vista Ultimate x64 2 x Dell 1704FPV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech DiNovo Edge Antec TruePower Quattro 1000w Antec P182 Logitech MX Revolution 
  hide details  
Reply
post #5 of 14
Thread Starter 
Help!
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X3220 DFI Lanparty UT X48-T2R HD 4870 G.SKILL (2 x 2GB) DDR2 1066MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160GB IDE + 160GB IDE/USB Enclosure Samsung SH-S183L DL DVD±RW Windows Vista Ultimate x64 2 x Dell 1704FPV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech DiNovo Edge Antec TruePower Quattro 1000w Antec P182 Logitech MX Revolution 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X3220 DFI Lanparty UT X48-T2R HD 4870 G.SKILL (2 x 2GB) DDR2 1066MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160GB IDE + 160GB IDE/USB Enclosure Samsung SH-S183L DL DVD±RW Windows Vista Ultimate x64 2 x Dell 1704FPV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech DiNovo Edge Antec TruePower Quattro 1000w Antec P182 Logitech MX Revolution 
  hide details  
Reply
post #6 of 14
Thread Starter 
Bump!
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X3220 DFI Lanparty UT X48-T2R HD 4870 G.SKILL (2 x 2GB) DDR2 1066MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160GB IDE + 160GB IDE/USB Enclosure Samsung SH-S183L DL DVD±RW Windows Vista Ultimate x64 2 x Dell 1704FPV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech DiNovo Edge Antec TruePower Quattro 1000w Antec P182 Logitech MX Revolution 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X3220 DFI Lanparty UT X48-T2R HD 4870 G.SKILL (2 x 2GB) DDR2 1066MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160GB IDE + 160GB IDE/USB Enclosure Samsung SH-S183L DL DVD±RW Windows Vista Ultimate x64 2 x Dell 1704FPV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech DiNovo Edge Antec TruePower Quattro 1000w Antec P182 Logitech MX Revolution 
  hide details  
Reply
post #7 of 14
Quote:
Originally Posted by sadiq View Post
Well, that's the problem i'm getting. My computer turns on, but I here no beep which I am supposed to hear and nothing is shown on the monitor. I did also notice the power light stayed off on the case and the HDD light stayed on. I did not mix the wires of the two up. It was fine before too.
Sadiq, did you do anything different to your machine internally that might of caused this problem? Add any new parts? Was the board working flawlessly before? Have you tried clearing the CMOS?

Let us know

Good luck
Workstation
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon II X4 620 Asus M4A785-M Asus 5770 G.Skill 8GB DDR2-800 
Hard DriveOSMonitorPower
WD3200AAJS Windows 7 Pro Acer AL2216W, Samsung P2770 Corsair 550VX 
Case
Tagan Black Pearl 
  hide details  
Reply
Workstation
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon II X4 620 Asus M4A785-M Asus 5770 G.Skill 8GB DDR2-800 
Hard DriveOSMonitorPower
WD3200AAJS Windows 7 Pro Acer AL2216W, Samsung P2770 Corsair 550VX 
Case
Tagan Black Pearl 
  hide details  
Reply
post #8 of 14
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by thlnk3r View Post
Sadiq, did you do anything different to your machine internally that might of caused this problem? Add any new parts? Was the board working flawlessly before? Have you tried clearing the CMOS?

Let us know

Good luck
Cleared CMOS, didn't work. I only took off my waterblock and put it back on pretty much.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X3220 DFI Lanparty UT X48-T2R HD 4870 G.SKILL (2 x 2GB) DDR2 1066MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160GB IDE + 160GB IDE/USB Enclosure Samsung SH-S183L DL DVD±RW Windows Vista Ultimate x64 2 x Dell 1704FPV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech DiNovo Edge Antec TruePower Quattro 1000w Antec P182 Logitech MX Revolution 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X3220 DFI Lanparty UT X48-T2R HD 4870 G.SKILL (2 x 2GB) DDR2 1066MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160GB IDE + 160GB IDE/USB Enclosure Samsung SH-S183L DL DVD±RW Windows Vista Ultimate x64 2 x Dell 1704FPV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech DiNovo Edge Antec TruePower Quattro 1000w Antec P182 Logitech MX Revolution 
  hide details  
Reply
post #9 of 14
Quote:
Originally Posted by sadiq View Post
Cleared CMOS, didn't work. I only took off my waterblock and put it back on pretty much.
Sadiq, so your machine was working fine until you removed the waterblock? Did you try reseating your processor?

Good luck
Workstation
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon II X4 620 Asus M4A785-M Asus 5770 G.Skill 8GB DDR2-800 
Hard DriveOSMonitorPower
WD3200AAJS Windows 7 Pro Acer AL2216W, Samsung P2770 Corsair 550VX 
Case
Tagan Black Pearl 
  hide details  
Reply
Workstation
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon II X4 620 Asus M4A785-M Asus 5770 G.Skill 8GB DDR2-800 
Hard DriveOSMonitorPower
WD3200AAJS Windows 7 Pro Acer AL2216W, Samsung P2770 Corsair 550VX 
Case
Tagan Black Pearl 
  hide details  
Reply
post #10 of 14
take the battery out , un plugg it from the wall press the power button for 10 seconds the put it back together and boot
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Asus M2N32-SLI Deluxe turns on, but no beeps or display