Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › [SOLVED]E8400 Strange Voltage Problem...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[SOLVED]E8400 Strange Voltage Problem... - Page 2

post #11 of 23
It's because it's a chevy...
post #12 of 23
Thread Starter 
nevermind, just notived that i didn't disable the power saving throttle down fun removers when i last reset cmos.

my VID is saying 1.625V, it was 1.2V when i first got the cpu. wierd.

anyhow, my rails tested fine with my multimeter and were the same that occt recorded. my ram passes memtest. my cpu passes prime. so now i don't know why my VID suddenly changed and i don't know why i get random BSOD's.

back to square 1, only i have a brand new motherboard, ram and a corsair 750TX on the way...
 
HTPC
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k MSI Z77A-GD65 MSI GTX 560 Ti 16GB Corsair Vengence DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
90GB Corsair Force Series 3 Western Digital Green 1TB Samsung F3 1TB Microcenter 64GB SSD 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 18x SATA DVD Burner Corsair H100i 4 x Corsair AC120 fans 2 x Corsair SP120 fans 
OSOSMonitorKeyboard
Windows 8 Pro Ubuntu 12.04 19" Acer Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair HX750 Corsair Carbide 500R Logitech MX518 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A6-3650 Biostar A75M Radeon 6540 G.Skill 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Agility 3 60GB Samsung 1.5TB WD 640GB Blue Microcenter 64GB SSD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Stock Windows 7 32 Bit Winbook 37" HDTV Lenovo n5902a / Logitech Harmony 650 / FLiRC 
PowerCaseMouseAudio
OCZ ModXstream 700w nMediaPC 6000B  none Phillips HTS3555 
  hide details  
Reply
 
HTPC
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k MSI Z77A-GD65 MSI GTX 560 Ti 16GB Corsair Vengence DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
90GB Corsair Force Series 3 Western Digital Green 1TB Samsung F3 1TB Microcenter 64GB SSD 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 18x SATA DVD Burner Corsair H100i 4 x Corsair AC120 fans 2 x Corsair SP120 fans 
OSOSMonitorKeyboard
Windows 8 Pro Ubuntu 12.04 19" Acer Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair HX750 Corsair Carbide 500R Logitech MX518 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A6-3650 Biostar A75M Radeon 6540 G.Skill 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Agility 3 60GB Samsung 1.5TB WD 640GB Blue Microcenter 64GB SSD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Stock Windows 7 32 Bit Winbook 37" HDTV Lenovo n5902a / Logitech Harmony 650 / FLiRC 
PowerCaseMouseAudio
OCZ ModXstream 700w nMediaPC 6000B  none Phillips HTS3555 
  hide details  
Reply
post #13 of 23
Wait.. so the problem is fixed or is it still doing it? Little confused now.
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 6700k @ 4.5 GHz Asus Sabertooth Z170 S ZOTAC GTX 1070 AMP! 8GB G.SKILL Ripjaws V 16GB DDR4 2400 @ 2800 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Crucial MX100 512GB Samsung 850 EVO 1TB Toshiba 2TB 7.2K RPM Silicon Power S60 120GB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D15S Windows 10 Pro x64 Acer G257HU Logitech G910 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA SuperNOVA 750W G2 Cooler Master HAF XB EVO Steelseries Rival Some cheap generic crap 
AudioAudio
Asus Xonar DGX Kingston HyperX Cloud Revolver 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 4710MQ Eurocom X3 R2/Clevo P157SM-A GeForce GTX 965M 4GB @ 1178/1353 MHz 16GB DDR3L 1866 @ 2133 11-11-11-31-2T 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
[SSD] Mushkin ECO2 240GB [HDD] HGST 1TB 7.2K RPM SATA III Stock Windows 10 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
15.6" 1080P LCD Stock Stock 180W Stock 
MouseAudio
Touchpad/Microsoft Optical Mouse Sound Blaster X-Fi MB3 
  hide details  
Reply
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 6700k @ 4.5 GHz Asus Sabertooth Z170 S ZOTAC GTX 1070 AMP! 8GB G.SKILL Ripjaws V 16GB DDR4 2400 @ 2800 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Crucial MX100 512GB Samsung 850 EVO 1TB Toshiba 2TB 7.2K RPM Silicon Power S60 120GB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D15S Windows 10 Pro x64 Acer G257HU Logitech G910 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA SuperNOVA 750W G2 Cooler Master HAF XB EVO Steelseries Rival Some cheap generic crap 
AudioAudio
Asus Xonar DGX Kingston HyperX Cloud Revolver 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 4710MQ Eurocom X3 R2/Clevo P157SM-A GeForce GTX 965M 4GB @ 1178/1353 MHz 16GB DDR3L 1866 @ 2133 11-11-11-31-2T 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
[SSD] Mushkin ECO2 240GB [HDD] HGST 1TB 7.2K RPM SATA III Stock Windows 10 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
15.6" 1080P LCD Stock Stock 180W Stock 
MouseAudio
Touchpad/Microsoft Optical Mouse Sound Blaster X-Fi MB3 
  hide details  
Reply
post #14 of 23
Thread Starter 
before, to get to 1.26V (what i need for my clock), i had it set to +37.5mV. my VID was 1.2something. now, to get to 1.26V, i have to set it to +100mV and my VID is 1.625V.

sometimes, when i reboot and go into BIOS, my voltage reads 1.29V, when it should be 1.26V. i haven't had any BSOD's or sudden restarts or no posts yet.

my outlet and surge protector are both testing at 123-125V. my 12V is at 12.09V, my 5V is at 5.14V and my 3.3V is at 3.26V. my cmos battery is at 3.29V
Edited by svtfmook - 6/13/08 at 4:22pm
 
HTPC
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k MSI Z77A-GD65 MSI GTX 560 Ti 16GB Corsair Vengence DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
90GB Corsair Force Series 3 Western Digital Green 1TB Samsung F3 1TB Microcenter 64GB SSD 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 18x SATA DVD Burner Corsair H100i 4 x Corsair AC120 fans 2 x Corsair SP120 fans 
OSOSMonitorKeyboard
Windows 8 Pro Ubuntu 12.04 19" Acer Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair HX750 Corsair Carbide 500R Logitech MX518 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A6-3650 Biostar A75M Radeon 6540 G.Skill 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Agility 3 60GB Samsung 1.5TB WD 640GB Blue Microcenter 64GB SSD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Stock Windows 7 32 Bit Winbook 37" HDTV Lenovo n5902a / Logitech Harmony 650 / FLiRC 
PowerCaseMouseAudio
OCZ ModXstream 700w nMediaPC 6000B  none Phillips HTS3555 
  hide details  
Reply
 
HTPC
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k MSI Z77A-GD65 MSI GTX 560 Ti 16GB Corsair Vengence DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
90GB Corsair Force Series 3 Western Digital Green 1TB Samsung F3 1TB Microcenter 64GB SSD 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 18x SATA DVD Burner Corsair H100i 4 x Corsair AC120 fans 2 x Corsair SP120 fans 
OSOSMonitorKeyboard
Windows 8 Pro Ubuntu 12.04 19" Acer Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair HX750 Corsair Carbide 500R Logitech MX518 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A6-3650 Biostar A75M Radeon 6540 G.Skill 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Agility 3 60GB Samsung 1.5TB WD 640GB Blue Microcenter 64GB SSD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Stock Windows 7 32 Bit Winbook 37" HDTV Lenovo n5902a / Logitech Harmony 650 / FLiRC 
PowerCaseMouseAudio
OCZ ModXstream 700w nMediaPC 6000B  none Phillips HTS3555 
  hide details  
Reply
post #15 of 23
Thread Starter 
ok, so i reflashed to an older BIOS (12/07). this is the first bios for this board to have 45nm vtt tables, as well as it being the bios that came on this board when i first got it.

so i boot, vid is 1.2250V, where it used to be. rebooted a few times, did not change.

seems to be that my problem was the BIOS. although i ran for a week or so with that BIOS prior to these problems.
 
HTPC
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k MSI Z77A-GD65 MSI GTX 560 Ti 16GB Corsair Vengence DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
90GB Corsair Force Series 3 Western Digital Green 1TB Samsung F3 1TB Microcenter 64GB SSD 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 18x SATA DVD Burner Corsair H100i 4 x Corsair AC120 fans 2 x Corsair SP120 fans 
OSOSMonitorKeyboard
Windows 8 Pro Ubuntu 12.04 19" Acer Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair HX750 Corsair Carbide 500R Logitech MX518 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A6-3650 Biostar A75M Radeon 6540 G.Skill 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Agility 3 60GB Samsung 1.5TB WD 640GB Blue Microcenter 64GB SSD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Stock Windows 7 32 Bit Winbook 37" HDTV Lenovo n5902a / Logitech Harmony 650 / FLiRC 
PowerCaseMouseAudio
OCZ ModXstream 700w nMediaPC 6000B  none Phillips HTS3555 
  hide details  
Reply
 
HTPC
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k MSI Z77A-GD65 MSI GTX 560 Ti 16GB Corsair Vengence DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
90GB Corsair Force Series 3 Western Digital Green 1TB Samsung F3 1TB Microcenter 64GB SSD 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 18x SATA DVD Burner Corsair H100i 4 x Corsair AC120 fans 2 x Corsair SP120 fans 
OSOSMonitorKeyboard
Windows 8 Pro Ubuntu 12.04 19" Acer Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair HX750 Corsair Carbide 500R Logitech MX518 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A6-3650 Biostar A75M Radeon 6540 G.Skill 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Agility 3 60GB Samsung 1.5TB WD 640GB Blue Microcenter 64GB SSD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Stock Windows 7 32 Bit Winbook 37" HDTV Lenovo n5902a / Logitech Harmony 650 / FLiRC 
PowerCaseMouseAudio
OCZ ModXstream 700w nMediaPC 6000B  none Phillips HTS3555 
  hide details  
Reply
post #16 of 23
Thread Starter 
yarg. now i'm getting BIOS ROM checksum error!!

changing out motherboard today....
 
HTPC
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k MSI Z77A-GD65 MSI GTX 560 Ti 16GB Corsair Vengence DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
90GB Corsair Force Series 3 Western Digital Green 1TB Samsung F3 1TB Microcenter 64GB SSD 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 18x SATA DVD Burner Corsair H100i 4 x Corsair AC120 fans 2 x Corsair SP120 fans 
OSOSMonitorKeyboard
Windows 8 Pro Ubuntu 12.04 19" Acer Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair HX750 Corsair Carbide 500R Logitech MX518 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A6-3650 Biostar A75M Radeon 6540 G.Skill 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Agility 3 60GB Samsung 1.5TB WD 640GB Blue Microcenter 64GB SSD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Stock Windows 7 32 Bit Winbook 37" HDTV Lenovo n5902a / Logitech Harmony 650 / FLiRC 
PowerCaseMouseAudio
OCZ ModXstream 700w nMediaPC 6000B  none Phillips HTS3555 
  hide details  
Reply
 
HTPC
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k MSI Z77A-GD65 MSI GTX 560 Ti 16GB Corsair Vengence DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
90GB Corsair Force Series 3 Western Digital Green 1TB Samsung F3 1TB Microcenter 64GB SSD 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 18x SATA DVD Burner Corsair H100i 4 x Corsair AC120 fans 2 x Corsair SP120 fans 
OSOSMonitorKeyboard
Windows 8 Pro Ubuntu 12.04 19" Acer Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair HX750 Corsair Carbide 500R Logitech MX518 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A6-3650 Biostar A75M Radeon 6540 G.Skill 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Agility 3 60GB Samsung 1.5TB WD 640GB Blue Microcenter 64GB SSD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Stock Windows 7 32 Bit Winbook 37" HDTV Lenovo n5902a / Logitech Harmony 650 / FLiRC 
PowerCaseMouseAudio
OCZ ModXstream 700w nMediaPC 6000B  none Phillips HTS3555 
  hide details  
Reply
post #17 of 23
Thread Starter 
ok, replaced the motherboard. worked great for about 5 hours. everything was awesome. all of a sudden, restart. i go into bios, my cpu voltage is 1.16. my VID 1.21...

idk...
 
HTPC
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k MSI Z77A-GD65 MSI GTX 560 Ti 16GB Corsair Vengence DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
90GB Corsair Force Series 3 Western Digital Green 1TB Samsung F3 1TB Microcenter 64GB SSD 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 18x SATA DVD Burner Corsair H100i 4 x Corsair AC120 fans 2 x Corsair SP120 fans 
OSOSMonitorKeyboard
Windows 8 Pro Ubuntu 12.04 19" Acer Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair HX750 Corsair Carbide 500R Logitech MX518 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A6-3650 Biostar A75M Radeon 6540 G.Skill 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Agility 3 60GB Samsung 1.5TB WD 640GB Blue Microcenter 64GB SSD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Stock Windows 7 32 Bit Winbook 37" HDTV Lenovo n5902a / Logitech Harmony 650 / FLiRC 
PowerCaseMouseAudio
OCZ ModXstream 700w nMediaPC 6000B  none Phillips HTS3555 
  hide details  
Reply
 
HTPC
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k MSI Z77A-GD65 MSI GTX 560 Ti 16GB Corsair Vengence DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
90GB Corsair Force Series 3 Western Digital Green 1TB Samsung F3 1TB Microcenter 64GB SSD 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 18x SATA DVD Burner Corsair H100i 4 x Corsair AC120 fans 2 x Corsair SP120 fans 
OSOSMonitorKeyboard
Windows 8 Pro Ubuntu 12.04 19" Acer Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair HX750 Corsair Carbide 500R Logitech MX518 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A6-3650 Biostar A75M Radeon 6540 G.Skill 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Agility 3 60GB Samsung 1.5TB WD 640GB Blue Microcenter 64GB SSD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Stock Windows 7 32 Bit Winbook 37" HDTV Lenovo n5902a / Logitech Harmony 650 / FLiRC 
PowerCaseMouseAudio
OCZ ModXstream 700w nMediaPC 6000B  none Phillips HTS3555 
  hide details  
Reply
post #18 of 23
Believe it or not we have the same setup and I've experienced the exact same issue you are having, where the vCore would change and I would have to readjust the CPU vCore in order to get the same as what I had. I still have not figured out an answer to why. My vCore is set to 1.264 on load at CPUz... I think it is very similar [if not exact] to your vCore in BIOS. I'm running at 3.6Ghz btw.

For some reason I was feeling that it was the MOBO that was causing the inconsistent voltages.

This issue only happens when I'm booting into Windows...where it would restart before I could log into Windows [because the CPU was receiving less voltage than it normally was], and it's only once in a while.

I have also tried flashing to the latest bios and clearing the CMOS with no success.

I figured trying to get my hands on another board, but even then, it would be difficult to test because this is an intermittent problem. Thus, I was thinking RMAing the board, but have not done it yet. I'll update if I figure out what's going on.
Edited by xz3rorom3o - 6/19/08 at 9:40pm
i5-2500k
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500k @4.2 ASUS P8P67 5850 8GB [2x 4GB] Corsair XMS3 DDR3 1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 2 120GB + 2Tb Samsung Spinpoint F4 DVD+/-RW DL Windows 7 Pro x64 2x Dell 24" 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse 2 Corsair 650HX Lian-Li PC-K62 Logitech G5 
Mouse Pad
Custom 
  hide details  
Reply
i5-2500k
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500k @4.2 ASUS P8P67 5850 8GB [2x 4GB] Corsair XMS3 DDR3 1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 2 120GB + 2Tb Samsung Spinpoint F4 DVD+/-RW DL Windows 7 Pro x64 2x Dell 24" 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse 2 Corsair 650HX Lian-Li PC-K62 Logitech G5 
Mouse Pad
Custom 
  hide details  
Reply
post #19 of 23
Thread Starter 
my problem ended up being the ram.

run memtest86+ and see if your ram crapped out.
 
HTPC
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k MSI Z77A-GD65 MSI GTX 560 Ti 16GB Corsair Vengence DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
90GB Corsair Force Series 3 Western Digital Green 1TB Samsung F3 1TB Microcenter 64GB SSD 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 18x SATA DVD Burner Corsair H100i 4 x Corsair AC120 fans 2 x Corsair SP120 fans 
OSOSMonitorKeyboard
Windows 8 Pro Ubuntu 12.04 19" Acer Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair HX750 Corsair Carbide 500R Logitech MX518 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A6-3650 Biostar A75M Radeon 6540 G.Skill 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Agility 3 60GB Samsung 1.5TB WD 640GB Blue Microcenter 64GB SSD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Stock Windows 7 32 Bit Winbook 37" HDTV Lenovo n5902a / Logitech Harmony 650 / FLiRC 
PowerCaseMouseAudio
OCZ ModXstream 700w nMediaPC 6000B  none Phillips HTS3555 
  hide details  
Reply
 
HTPC
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k MSI Z77A-GD65 MSI GTX 560 Ti 16GB Corsair Vengence DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
90GB Corsair Force Series 3 Western Digital Green 1TB Samsung F3 1TB Microcenter 64GB SSD 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 18x SATA DVD Burner Corsair H100i 4 x Corsair AC120 fans 2 x Corsair SP120 fans 
OSOSMonitorKeyboard
Windows 8 Pro Ubuntu 12.04 19" Acer Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair HX750 Corsair Carbide 500R Logitech MX518 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A6-3650 Biostar A75M Radeon 6540 G.Skill 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Agility 3 60GB Samsung 1.5TB WD 640GB Blue Microcenter 64GB SSD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Stock Windows 7 32 Bit Winbook 37" HDTV Lenovo n5902a / Logitech Harmony 650 / FLiRC 
PowerCaseMouseAudio
OCZ ModXstream 700w nMediaPC 6000B  none Phillips HTS3555 
  hide details  
Reply
post #20 of 23
I remember running the test before and passing, but I guess it wouldn't hurt to try. How many passes are necessary...2, 3? I don't see how the RAM would be affecting the voltage given to the CPU.

I will test on Sunday when I get beck into town.
i5-2500k
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500k @4.2 ASUS P8P67 5850 8GB [2x 4GB] Corsair XMS3 DDR3 1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 2 120GB + 2Tb Samsung Spinpoint F4 DVD+/-RW DL Windows 7 Pro x64 2x Dell 24" 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse 2 Corsair 650HX Lian-Li PC-K62 Logitech G5 
Mouse Pad
Custom 
  hide details  
Reply
i5-2500k
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500k @4.2 ASUS P8P67 5850 8GB [2x 4GB] Corsair XMS3 DDR3 1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 2 120GB + 2Tb Samsung Spinpoint F4 DVD+/-RW DL Windows 7 Pro x64 2x Dell 24" 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse 2 Corsair 650HX Lian-Li PC-K62 Logitech G5 
Mouse Pad
Custom 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel CPUs
Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › [SOLVED]E8400 Strange Voltage Problem...