Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › What's Dead?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

What's Dead? - Page 4

post #31 of 35
Thread Starter 
Any ideas, People?
PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K ASUS P8P67 Pro GTX 560Ti 2GB & 8800GTS G92 512MB for PhysX 16GB Kingston HyperX 
Hard DriveOSMonitorPower
Corsair M4 128GB SSD + 1TB WD Windows 7 Pro 64bit 24" Acer & two 19" Samsungs Corsair 650TX 
Case
CM HAF 922 
  hide details  
Reply
PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K ASUS P8P67 Pro GTX 560Ti 2GB & 8800GTS G92 512MB for PhysX 16GB Kingston HyperX 
Hard DriveOSMonitorPower
Corsair M4 128GB SSD + 1TB WD Windows 7 Pro 64bit 24" Acer & two 19" Samsungs Corsair 650TX 
Case
CM HAF 922 
  hide details  
Reply
post #32 of 35
Quote:
Originally Posted by Kornowski View Post
What about the PSU not working, but then another one working... Then the Corsair working... LOL... Confusing much?

I'm well and truly stumped! How can you relate it to the MOBO?
Think I should RMA the PSU and HDD?
Well it could still be the mobo, when my old 478 board began dying it would still work so long as it was given a long cool down period in between boots... I eventually took apart the pooter and realized a cap had blown and that was causing all my instability issues. I agree with Kopi and Noob, it sounds motherboard related and could even be the SB or something else... GL
Calculon Ω
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6700 @ 3.7Ghz 1.37V DFI LT X48-T2R vNB 1.24 EVGA 460GTX 4x2GB Patriot 1000mhz CL5 
Hard DriveOSMonitorPower
2x x-25m Vista x64 24" BenQ G2400WD Corsair VX550W 
Case
CM Cosmos 1000 
  hide details  
Reply
Calculon Ω
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6700 @ 3.7Ghz 1.37V DFI LT X48-T2R vNB 1.24 EVGA 460GTX 4x2GB Patriot 1000mhz CL5 
Hard DriveOSMonitorPower
2x x-25m Vista x64 24" BenQ G2400WD Corsair VX550W 
Case
CM Cosmos 1000 
  hide details  
Reply
post #33 of 35
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by MasterKromm View Post
Well it could still be the mobo, when my old 478 board began dying it would still work so long as it was given a long cool down period in between boots... I eventually took apart the pooter and realized a cap had blown and that was causing all my instability issues. I agree with Kopi and Noob, it sounds motherboard related and could even be the SB or something else... GL
So, You think the PSU had nothing to do with it because it was left off for a while?

The PSU is still in it's year warranty, Could I send it back and and tell them I'm not happy with it, Just making sure, ruling it out... I'll pay the difference and get the Corsair HX620.
PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K ASUS P8P67 Pro GTX 560Ti 2GB & 8800GTS G92 512MB for PhysX 16GB Kingston HyperX 
Hard DriveOSMonitorPower
Corsair M4 128GB SSD + 1TB WD Windows 7 Pro 64bit 24" Acer & two 19" Samsungs Corsair 650TX 
Case
CM HAF 922 
  hide details  
Reply
PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K ASUS P8P67 Pro GTX 560Ti 2GB & 8800GTS G92 512MB for PhysX 16GB Kingston HyperX 
Hard DriveOSMonitorPower
Corsair M4 128GB SSD + 1TB WD Windows 7 Pro 64bit 24" Acer & two 19" Samsungs Corsair 650TX 
Case
CM HAF 922 
  hide details  
Reply
post #34 of 35
Quote:
Originally Posted by Kornowski View Post
Any ideas, People?
Do you have any USB devices plugged in... other than a KB and Mouse?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X4 965 ASUS M4A79 Deluxe 9800GTx2 2x2G OCZ Reapers 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500G WD Black LiteOn CD/DVD R/W Win7 64 22'' ws Acer AL2223W 
KeyboardPowerMouse
MS KU462 Natural SS DA750 MS 5 button 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X4 965 ASUS M4A79 Deluxe 9800GTx2 2x2G OCZ Reapers 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500G WD Black LiteOn CD/DVD R/W Win7 64 22'' ws Acer AL2223W 
KeyboardPowerMouse
MS KU462 Natural SS DA750 MS 5 button 
  hide details  
Reply
post #35 of 35
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by The Duke View Post
Do you have any USB devices plugged in... other than a KB and Mouse?
Yes. I have a printer and a USB Wireless Receiver. I have had them plugged in all the time in the past and not had any issues with them.

I'm confused as it could be the MOBO, HDD or the PSU.

Thanks for the help!
PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K ASUS P8P67 Pro GTX 560Ti 2GB & 8800GTS G92 512MB for PhysX 16GB Kingston HyperX 
Hard DriveOSMonitorPower
Corsair M4 128GB SSD + 1TB WD Windows 7 Pro 64bit 24" Acer & two 19" Samsungs Corsair 650TX 
Case
CM HAF 922 
  hide details  
Reply
PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K ASUS P8P67 Pro GTX 560Ti 2GB & 8800GTS G92 512MB for PhysX 16GB Kingston HyperX 
Hard DriveOSMonitorPower
Corsair M4 128GB SSD + 1TB WD Windows 7 Pro 64bit 24" Acer & two 19" Samsungs Corsair 650TX 
Case
CM HAF 922 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › What's Dead?