Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › System Won't Start
New Posts  All Forums:Forum Nav:

System Won't Start

post #1 of 6
Thread Starter 
Well I lapped and I put my wc back in. When I go to turn on the computer, it won't start. Nothing, not even a power up and power down. I got it to start, but my pump was sucking air, so I had to power it down. Any ideas?
Waka waka waka
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom X4 II 955 BE @ 3.84GHz Biostar TA790GX A3+ Powercolor 5770 1GB (935/1280) Patriot 2gb DDR3 1333mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 500GB SATA Win7 Ultimate 32-bit Acer H233H IBM Model M 
PowerCaseMouse
Coolermaster 550w Mozart TX Razer Deathadder 1800dpi 
  hide details  
Reply
Waka waka waka
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom X4 II 955 BE @ 3.84GHz Biostar TA790GX A3+ Powercolor 5770 1GB (935/1280) Patriot 2gb DDR3 1333mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 500GB SATA Win7 Ultimate 32-bit Acer H233H IBM Model M 
PowerCaseMouse
Coolermaster 550w Mozart TX Razer Deathadder 1800dpi 
  hide details  
Reply
post #2 of 6
Short?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 5820k @4.5GHZ Asus Rampage V Extreme  EVGA 980ti classified 64GB Corsair Vengeance 3200MHZ 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
[Samsung 950 Pro 512GB][2X Samsung 840 250GB Ra... 16X LITESCRIDE DVD-RW EK Double Res, Double Pump, GPU, CPU combo Windows 10 x64 
MonitorKeyboardPowerCase
55IN 4K  Ducky Shine Corsair RM 1000i Modular STH10 
Mouse
Corsair m95 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 5820k @4.5GHZ Asus Rampage V Extreme  EVGA 980ti classified 64GB Corsair Vengeance 3200MHZ 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
[Samsung 950 Pro 512GB][2X Samsung 840 250GB Ra... 16X LITESCRIDE DVD-RW EK Double Res, Double Pump, GPU, CPU combo Windows 10 x64 
MonitorKeyboardPowerCase
55IN 4K  Ducky Shine Corsair RM 1000i Modular STH10 
Mouse
Corsair m95 
  hide details  
Reply
post #3 of 6
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by startekee View Post
Short?
I highly doubt it.
Waka waka waka
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom X4 II 955 BE @ 3.84GHz Biostar TA790GX A3+ Powercolor 5770 1GB (935/1280) Patriot 2gb DDR3 1333mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 500GB SATA Win7 Ultimate 32-bit Acer H233H IBM Model M 
PowerCaseMouse
Coolermaster 550w Mozart TX Razer Deathadder 1800dpi 
  hide details  
Reply
Waka waka waka
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom X4 II 955 BE @ 3.84GHz Biostar TA790GX A3+ Powercolor 5770 1GB (935/1280) Patriot 2gb DDR3 1333mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 500GB SATA Win7 Ultimate 32-bit Acer H233H IBM Model M 
PowerCaseMouse
Coolermaster 550w Mozart TX Razer Deathadder 1800dpi 
  hide details  
Reply
post #4 of 6
Thread Starter 
It was my system being nit-picky about the socket it's plugged into. Now that it's in my room, I'm having trouble setting up the wireless.
Waka waka waka
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom X4 II 955 BE @ 3.84GHz Biostar TA790GX A3+ Powercolor 5770 1GB (935/1280) Patriot 2gb DDR3 1333mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 500GB SATA Win7 Ultimate 32-bit Acer H233H IBM Model M 
PowerCaseMouse
Coolermaster 550w Mozart TX Razer Deathadder 1800dpi 
  hide details  
Reply
Waka waka waka
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom X4 II 955 BE @ 3.84GHz Biostar TA790GX A3+ Powercolor 5770 1GB (935/1280) Patriot 2gb DDR3 1333mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 500GB SATA Win7 Ultimate 32-bit Acer H233H IBM Model M 
PowerCaseMouse
Coolermaster 550w Mozart TX Razer Deathadder 1800dpi 
  hide details  
Reply
post #5 of 6
Is your signal strong enough? Maybe a better wireless reciever or a range extender is in order?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3Ghz GA-P35-DS3L Rev. 2.0 Powercooler 4870 8Gb GSkill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500Gb WD+640Gb WD Lite-on 20x Vista Home Premium 64x 1920x1200 24" +1400x1050 20" 
PowerCase
650 watt OP650 CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3Ghz GA-P35-DS3L Rev. 2.0 Powercooler 4870 8Gb GSkill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500Gb WD+640Gb WD Lite-on 20x Vista Home Premium 64x 1920x1200 24" +1400x1050 20" 
PowerCase
650 watt OP650 CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
post #6 of 6
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by kingsnake2 View Post
Is your signal strong enough? Maybe a better wireless reciever or a range extender is in order?
The signal was fine. It would connect to the network, but not the internet. I'm back where my rig was and I'm using wired internet atm.
Waka waka waka
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom X4 II 955 BE @ 3.84GHz Biostar TA790GX A3+ Powercolor 5770 1GB (935/1280) Patriot 2gb DDR3 1333mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 500GB SATA Win7 Ultimate 32-bit Acer H233H IBM Model M 
PowerCaseMouse
Coolermaster 550w Mozart TX Razer Deathadder 1800dpi 
  hide details  
Reply
Waka waka waka
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom X4 II 955 BE @ 3.84GHz Biostar TA790GX A3+ Powercolor 5770 1GB (935/1280) Patriot 2gb DDR3 1333mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 500GB SATA Win7 Ultimate 32-bit Acer H233H IBM Model M 
PowerCaseMouse
Coolermaster 550w Mozart TX Razer Deathadder 1800dpi 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › System Won't Start