post #1 of 1
Thread Starter 
Hi guys,

I have an ASUS P5ND2 Sli Deluxe Motherboard, and I tried to install the new nForce4 Sli 15.17 international driver (I am based in the UK), but I am having problems. My nVidia LAN port disappears, the whole nVidia drivers disappear from the add/remove programs list. I had to revert back to the previous version.

Is this because I installed the US version????

regards
Jp
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3770K 3.50GHz (Ivybridge) Socket ... Gigabyte Z77X-UP7 Intel Z77 (Socket 1155) Gigabyte ATI Radeon HD 7970 Windforce 3072MB GDDR5 Samsung Green 16GB DDR3 PC3-12800C11 1600MHz Qu... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
RAID0: 2TB (4 x 500GB) Seagate Barracuda 7200.11 Samsung 840 Pro 256Gb SSD Pioneer BDC-202BK 5x BD-ROM + 12x12 DVD±RW SATA Corsair H80i 
OSMonitorKeyboardPower
Win8.1 Professional 64bit Samsung T260HD 26" Logitech Wave Seasonic X-Series 850w '80 Plus Gold' Modular 
CaseMouseAudio
Antec 1200 Razer Krait 1600dpi Professional Gaming Mouse Creative Fatal1ty Titanium Pro 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3770K 3.50GHz (Ivybridge) Socket ... Gigabyte Z77X-UP7 Intel Z77 (Socket 1155) Gigabyte ATI Radeon HD 7970 Windforce 3072MB GDDR5 Samsung Green 16GB DDR3 PC3-12800C11 1600MHz Qu... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
RAID0: 2TB (4 x 500GB) Seagate Barracuda 7200.11 Samsung 840 Pro 256Gb SSD Pioneer BDC-202BK 5x BD-ROM + 12x12 DVD±RW SATA Corsair H80i 
OSMonitorKeyboardPower
Win8.1 Professional 64bit Samsung T260HD 26" Logitech Wave Seasonic X-Series 850w '80 Plus Gold' Modular 
CaseMouseAudio
Antec 1200 Razer Krait 1600dpi Professional Gaming Mouse Creative Fatal1ty Titanium Pro 
  hide details  
Reply