Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 8800gt sli crashing system in cod4
New Posts  All Forums:Forum Nav:

8800gt sli crashing system in cod4 - Page 2

post #11 of 16
I've had my computer for a while now, just decided to go SLI. COD4 crashes whole system with SLI enabled.

Anyone found out anymore info on this?
post #12 of 16
Thread Starter 
get your latest chipset drivers and video card drivers off of nivdia http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
q6700 @ 3.6GHz Asus P5N-D 750i SLI 4870x2 2gb CORSAIR XMS2 8GB DDR2 800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD VelociRaptor 300GB Vista 64bit Samsung T260HD (26'') G15 2007 edition 
PowerCase
CORSAIR 750w Antec P180 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
q6700 @ 3.6GHz Asus P5N-D 750i SLI 4870x2 2gb CORSAIR XMS2 8GB DDR2 800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD VelociRaptor 300GB Vista 64bit Samsung T260HD (26'') G15 2007 edition 
PowerCase
CORSAIR 750w Antec P180 
  hide details  
Reply
post #13 of 16
All my drivers were good. Turns out Xfire was causing the crashes somehow. Stopped using Xfire and no more crashes.
post #14 of 16
Thread Starter 
well that wack , glad u got it fix.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
q6700 @ 3.6GHz Asus P5N-D 750i SLI 4870x2 2gb CORSAIR XMS2 8GB DDR2 800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD VelociRaptor 300GB Vista 64bit Samsung T260HD (26'') G15 2007 edition 
PowerCase
CORSAIR 750w Antec P180 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
q6700 @ 3.6GHz Asus P5N-D 750i SLI 4870x2 2gb CORSAIR XMS2 8GB DDR2 800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD VelociRaptor 300GB Vista 64bit Samsung T260HD (26'') G15 2007 edition 
PowerCase
CORSAIR 750w Antec P180 
  hide details  
Reply
post #15 of 16
i know you know this b 4 i type it buuut: you do have the 'dual vid cards' ticked on in COD4 options>? kIsS
Black Beauty
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6750 @ 3400 Mhz eVGA 680i SLI A1 EVGA GTX 560 sc 1Gb and 8600gts ssc 256m OCZ sli epp, pc6400 @ 850 (4 x 2048) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Maxtor 300Gb and Seagate 2 Tb Lite on DVD dl lightscribe sata2 Win 7 Ultimate x64 1680x1050 hp w2207 22" 
PowerCase
750w Antec TruePower Ultra Grid 
  hide details  
Reply
Black Beauty
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6750 @ 3400 Mhz eVGA 680i SLI A1 EVGA GTX 560 sc 1Gb and 8600gts ssc 256m OCZ sli epp, pc6400 @ 850 (4 x 2048) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Maxtor 300Gb and Seagate 2 Tb Lite on DVD dl lightscribe sata2 Win 7 Ultimate x64 1680x1050 hp w2207 22" 
PowerCase
750w Antec TruePower Ultra Grid 
  hide details  
Reply
post #16 of 16
I know this is far late but it is relevant. I have an sli setup on my comp and I was also crashing with Cod4. When I ran on a single gpu there was no prob. But, Nvidia has in its control panel an interface for setting the sli function for each application. Under Cod4 you need to select frame priority for the sli to function correctly. I hope this helps who ever else stumbles upon this thread.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-920 Evga x58 3way sli 2 x Bfg Gtx 285 ocx Triple channel 3 x 2 gig Ocz 1600mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 x Ocz 60 gig ssd raid0 External XP 64 bit Fujitsu Siemens 23in 1680x1050 
PowerCase
Jersey 750 watt Cooler master Haf 922 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-920 Evga x58 3way sli 2 x Bfg Gtx 285 ocx Triple channel 3 x 2 gig Ocz 1600mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 x Ocz 60 gig ssd raid0 External XP 64 bit Fujitsu Siemens 23in 1680x1050 
PowerCase
Jersey 750 watt Cooler master Haf 922 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 8800gt sli crashing system in cod4