Overclock.net › Forums › Components › Power Supplies › APC Back-UPS XS900
New Posts  All Forums:Forum Nav:

APC Back-UPS XS900

post #1 of 3
Thread Starter 
Just acquired this battery backup since my last APC battery backup stopped working on me...plus it wasn't powerful enough for my computer anyhow...

Anyways, it's all hooked up and working just fine, except the APC UPS Service will not start. I've tried manually starting it within services.msc (running Windows XP), reinstalling PowerChute Personal Edition, and I've pored over APC's knowledgebase and forums, but nothing turns up.

I am under the impression I need the APC UPS Service to be started, but I can't figure out how. When I try to run it from services.msc, I get the following error:

Code:
Could not start the APC UPS Service service on Local Computer

Error 193: 0xc1
Googling hasn't turned up much of anything either. I'm unable to run a self-test because the service isn't working.
R'lyeh
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 (4.03GHz) Gigabyte EP45-UD3P EVGA GTX285 4GB (2x2) Corsair Dominator (5-5-5-15, 2.1v) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
300GB WD VelociRaptor, 320GB WD Caviar 7200 Lite-On 20X DVD+R Ubuntu 10.04 x64 / Vista Home Premium x64 Samsung 226BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Generic P/S2 Corsair HX750W Lian-Li V2000 Logitech G3 
  hide details  
Reply
R'lyeh
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 (4.03GHz) Gigabyte EP45-UD3P EVGA GTX285 4GB (2x2) Corsair Dominator (5-5-5-15, 2.1v) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
300GB WD VelociRaptor, 320GB WD Caviar 7200 Lite-On 20X DVD+R Ubuntu 10.04 x64 / Vista Home Premium x64 Samsung 226BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Generic P/S2 Corsair HX750W Lian-Li V2000 Logitech G3 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
im not sure but try looking at windows UPS service. see if that is enabled
AMD
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon II X4 630 MSI 785GM-E51 GTX 285 2X2GB Mushkin Ridgeback 
Hard DrivePower
OCZ VERTEX Corsair 850 
  hide details  
Reply
AMD
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon II X4 630 MSI 785GM-E51 GTX 285 2X2GB Mushkin Ridgeback 
Hard DrivePower
OCZ VERTEX Corsair 850 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
The 'Uninterruptible Power Supply' service is enabled in the services.msc panel. That's not the issue. I'm trying to get the APC UPS Service to run, and it won't. It doesn't matter if the Uninterruptible Power Supply service is started or stopped, it still gives the same error message.
R'lyeh
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 (4.03GHz) Gigabyte EP45-UD3P EVGA GTX285 4GB (2x2) Corsair Dominator (5-5-5-15, 2.1v) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
300GB WD VelociRaptor, 320GB WD Caviar 7200 Lite-On 20X DVD+R Ubuntu 10.04 x64 / Vista Home Premium x64 Samsung 226BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Generic P/S2 Corsair HX750W Lian-Li V2000 Logitech G3 
  hide details  
Reply
R'lyeh
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 (4.03GHz) Gigabyte EP45-UD3P EVGA GTX285 4GB (2x2) Corsair Dominator (5-5-5-15, 2.1v) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
300GB WD VelociRaptor, 320GB WD Caviar 7200 Lite-On 20X DVD+R Ubuntu 10.04 x64 / Vista Home Premium x64 Samsung 226BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Generic P/S2 Corsair HX750W Lian-Li V2000 Logitech G3 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Power Supplies
Overclock.net › Forums › Components › Power Supplies › APC Back-UPS XS900