Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Crysis no sli performance?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Crysis no sli performance? - Page 3

post #21 of 27
GRID doesn't support SLI/Crossfire
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
post #22 of 27
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by killerhz View Post
In your first screenie there is only one GPU enabled.
okey how can it be enabled on the other one then, the only thing I did was to switch tabs
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
post #23 of 27
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Mhill2029 View Post
GRID doesn't support SLI/Crossfire
well my friend got a boost from 35fps to 50fps when he installed the second card, I saw it myself but as you say, I dont think it support it!
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
post #24 of 27
Thread Starter 
okey boys, now I have run 3dmark 06 and the sli is working fine there!
I have also tried this older driver 169.44 and the 1.2 patch for crysis..
Tried all the afr 1 & 2 again but still no result:/
What the hell is wrong?????:/
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
post #25 of 27
Reinstall graphics drivers, this worked for me, make sure your on the 1.2 patch with the hotfix aswell.

If that doesnt work, then disable sli, then re-enable it

Will.
Edited by Willis1458 - 6/26/08 at 8:07am
My First Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel e6420 3.2Ghz Gigabyte P35-DS3 Radeon HD4870 (Testing) 2GB Geil Ultra Low Latency 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate SATA II 320GB Optiarc Windows Vista Ultimate 64-Bit Samsung Syncmaster 2043NW 
KeyboardPowerCaseMouse
Logictec OCZ Gamestream 700W Antec Nine Hundered Logitec 
  hide details  
Reply
My First Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel e6420 3.2Ghz Gigabyte P35-DS3 Radeon HD4870 (Testing) 2GB Geil Ultra Low Latency 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate SATA II 320GB Optiarc Windows Vista Ultimate 64-Bit Samsung Syncmaster 2043NW 
KeyboardPowerCaseMouse
Logictec OCZ Gamestream 700W Antec Nine Hundered Logitec 
  hide details  
Reply
post #26 of 27
Thread Starter 
Allright, I have reinstalled windows, tried 2 different drivers, sli is working fine in 3Dmark06, temps are ok on the 8800gt`s, tried all the different settings in the controlpanel (like AFR1 & AFR 2), tried one card at the time to check that they both work, checked the pci-e powercables to the cards....

AND STILL NO RESULT!?!?!?!??!?!?!??!???!?!?!??!

I want to break something soon....
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
post #27 of 27
Thread Starter 
Anything else you guys can think of?
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Crysis no sli performance?