Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Nvidia GPU2 client issues
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Nvidia GPU2 client issues

post #1 of 5
Thread Starter 
For some reason when I try to "re"start GPU2, it says that my cudart.dll file is missing, and reinstalling two different CUDA drivers won't work. for some reason it still works at startup, but I can't reopen it without restarting.
I have to restart it because keeps crashing (there was a fatal error blahblahblah)
Sager NP5165
(7 items)
 
 
CPUGraphicsHard DriveOptical Drive
I7 2630QM Nvidia Geforce GT 555 Hitachi BLU-RAY 
MonitorMonitorMouse
1080p Matte 95% Color Gamut Yamakasi Precision 2703 LED IPS Microsoft Sidewinder 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Opteron 170 DFI NF4 Ultra-D 8800GTS 4x1GB GSkill 500mhz HZs 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160GB + 120GB LiteOn LiteScribe DVD burner Windows 7 Home Prem. Samsung 220WM 22" + LG f-Engine 17" (dual screen) 
KeyboardPowerCaseMouse
HP Internet/Media Keyboard Ultra 600W AeroCool AeroEngine II. Rice for computers Logitech LX7 
Mouse Pad
Belkin with Gel Wrist Pad 
  hide details  
Reply
Sager NP5165
(7 items)
 
 
CPUGraphicsHard DriveOptical Drive
I7 2630QM Nvidia Geforce GT 555 Hitachi BLU-RAY 
MonitorMonitorMouse
1080p Matte 95% Color Gamut Yamakasi Precision 2703 LED IPS Microsoft Sidewinder 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Opteron 170 DFI NF4 Ultra-D 8800GTS 4x1GB GSkill 500mhz HZs 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160GB + 120GB LiteOn LiteScribe DVD burner Windows 7 Home Prem. Samsung 220WM 22" + LG f-Engine 17" (dual screen) 
KeyboardPowerCaseMouse
HP Internet/Media Keyboard Ultra 600W AeroCool AeroEngine II. Rice for computers Logitech LX7 
Mouse Pad
Belkin with Gel Wrist Pad 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
http://www.overclock.net/overclock-n...ml#post4074029

Burning Phoenix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q9550 Gigabyte EP45-UD3P eVGA GTX 260 Core 216 SuperClocked 4GB G.Skill DDR2-1000 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3 WD 80GB RAID0, Seagate 500GB, WD 1TB Caviar BLCK Lite-On LH-20A1S Windoze 7 Professional Dual Dell E207WFP 20.1" Widescreen LCD's 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Silverstone OP750 Lian-Li PC-A10B Logitech G5 
Mouse Pad
Harley Davidson 
  hide details  
Reply
Burning Phoenix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q9550 Gigabyte EP45-UD3P eVGA GTX 260 Core 216 SuperClocked 4GB G.Skill DDR2-1000 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3 WD 80GB RAID0, Seagate 500GB, WD 1TB Caviar BLCK Lite-On LH-20A1S Windoze 7 Professional Dual Dell E207WFP 20.1" Widescreen LCD's 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Silverstone OP750 Lian-Li PC-A10B Logitech G5 
Mouse Pad
Harley Davidson 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
I had that problem as well. It went away. I did find that I had better luck with it, if I reopened it through documents and settings.
My Gaming System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 @ 4.0GHz @ 1.25v ASUS P6X58D-E GTX 580 Gskill 1600's 3x2 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x Corsair F120's in RAID0 Win 7 Ultimate 64bit Apple 30" 2560x1600 microsoft reclusa 
PowerCaseMouse
1000w Corsair antec 1200 razer diamondback 
  hide details  
Reply
My Gaming System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 @ 4.0GHz @ 1.25v ASUS P6X58D-E GTX 580 Gskill 1600's 3x2 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x Corsair F120's in RAID0 Win 7 Ultimate 64bit Apple 30" 2560x1600 microsoft reclusa 
PowerCaseMouse
1000w Corsair antec 1200 razer diamondback 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
I am assuming that you are using the 177.35 driver w/ modded INF?

If so then you can run Driver Cleaner Pro to uninstall the driver and then you can install the 174.35 driver, which can be found here:

http://www.nvidia.com/object/get_cuda2_beta.html

Best of luck
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 


that worked for now thanks. +imaginaryrep

I'm still using 177.35s with the modded INF
Sager NP5165
(7 items)
 
 
CPUGraphicsHard DriveOptical Drive
I7 2630QM Nvidia Geforce GT 555 Hitachi BLU-RAY 
MonitorMonitorMouse
1080p Matte 95% Color Gamut Yamakasi Precision 2703 LED IPS Microsoft Sidewinder 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Opteron 170 DFI NF4 Ultra-D 8800GTS 4x1GB GSkill 500mhz HZs 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160GB + 120GB LiteOn LiteScribe DVD burner Windows 7 Home Prem. Samsung 220WM 22" + LG f-Engine 17" (dual screen) 
KeyboardPowerCaseMouse
HP Internet/Media Keyboard Ultra 600W AeroCool AeroEngine II. Rice for computers Logitech LX7 
Mouse Pad
Belkin with Gel Wrist Pad 
  hide details  
Reply
Sager NP5165
(7 items)
 
 
CPUGraphicsHard DriveOptical Drive
I7 2630QM Nvidia Geforce GT 555 Hitachi BLU-RAY 
MonitorMonitorMouse
1080p Matte 95% Color Gamut Yamakasi Precision 2703 LED IPS Microsoft Sidewinder 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Opteron 170 DFI NF4 Ultra-D 8800GTS 4x1GB GSkill 500mhz HZs 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160GB + 120GB LiteOn LiteScribe DVD burner Windows 7 Home Prem. Samsung 220WM 22" + LG f-Engine 17" (dual screen) 
KeyboardPowerCaseMouse
HP Internet/Media Keyboard Ultra 600W AeroCool AeroEngine II. Rice for computers Logitech LX7 
Mouse Pad
Belkin with Gel Wrist Pad 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Nvidia GPU2 client issues