Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Issue with Vista and do not know what to do
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Issue with Vista and do not know what to do

post #1 of 6
Thread Starter 
Alright, so after a long battle, we got it working (sorta).

Here is the problem, we put the sides of the case on and now Rundll32 is not responding and there are green blotches all over the place on the screen (in bios and all). My guess is it is the GPU but my friend insists it is something else.

Here is his system:

E8200
Gigabyte DS3L
2x2gb Patriot Performance ram
Palit 8800GT 1gb edition
HT Omega Striker sound card
Some LG lightscribe burner
500gb Hitachi SATA2 HDD
Seasonic 600W Modular PSU

Maybe many of you know what the problem is.

thank you.
My PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD X6 1055T @ Stock ATM ASUS M4A79T Deluxe Crossfire Mobo ASUS 6970 Direct Cu II 2x4GB Patriot Extreme 1333 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
1xWD Black 1TB 1xWD Green 1TB Pioneer D-180 Windows 7 Pro Saitek cyborg .5 
PowerCaseMouse
Antect True Power New 650W Mod Zalman GS1000 HP Voodoo DNA Mouse 
  hide details  
Reply
My PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD X6 1055T @ Stock ATM ASUS M4A79T Deluxe Crossfire Mobo ASUS 6970 Direct Cu II 2x4GB Patriot Extreme 1333 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
1xWD Black 1TB 1xWD Green 1TB Pioneer D-180 Windows 7 Pro Saitek cyborg .5 
PowerCaseMouse
Antect True Power New 650W Mod Zalman GS1000 HP Voodoo DNA Mouse 
  hide details  
Reply
post #2 of 6
monitor/monitor cable/ vga card

try and swap the cord frist
try a different monitor
then try a spare gpu if you have one
post #3 of 6
Thread Starter 
Well, here is the problem:

Have no extra monitor
Have no extra VGA cable.

Best bet is the old video card.
My PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD X6 1055T @ Stock ATM ASUS M4A79T Deluxe Crossfire Mobo ASUS 6970 Direct Cu II 2x4GB Patriot Extreme 1333 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
1xWD Black 1TB 1xWD Green 1TB Pioneer D-180 Windows 7 Pro Saitek cyborg .5 
PowerCaseMouse
Antect True Power New 650W Mod Zalman GS1000 HP Voodoo DNA Mouse 
  hide details  
Reply
My PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD X6 1055T @ Stock ATM ASUS M4A79T Deluxe Crossfire Mobo ASUS 6970 Direct Cu II 2x4GB Patriot Extreme 1333 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
1xWD Black 1TB 1xWD Green 1TB Pioneer D-180 Windows 7 Pro Saitek cyborg .5 
PowerCaseMouse
Antect True Power New 650W Mod Zalman GS1000 HP Voodoo DNA Mouse 
  hide details  
Reply
post #4 of 6
Well if the problem is within BIOS then it's gotta be either the card, monitor or cable.
You could try to RMA the card or go out and buy an extra cable and test it.
NEW BUILD!!!!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
i7 2600k / 4.5ghz @ 1.32v Asus P8Z68-V PRO/GEN3 EVGA GTX 560 Ti Crucial m4 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
WD Black WD Black LG Bluray Reader Corsair H60 
OSMonitorKeyboardPower
W7 Pro x64 Acer H233H G15 Corsair HX750 
CaseMouseAudioOther
HAF X - Blue Edition G500 X-Fi Elite Pro nMediaPC LCD 
Other
Rosewill 74-in-1 card reader 
  hide details  
Reply
NEW BUILD!!!!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
i7 2600k / 4.5ghz @ 1.32v Asus P8Z68-V PRO/GEN3 EVGA GTX 560 Ti Crucial m4 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
WD Black WD Black LG Bluray Reader Corsair H60 
OSMonitorKeyboardPower
W7 Pro x64 Acer H233H G15 Corsair HX750 
CaseMouseAudioOther
HAF X - Blue Edition G500 X-Fi Elite Pro nMediaPC LCD 
Other
Rosewill 74-in-1 card reader 
  hide details  
Reply
post #5 of 6
Thread Starter 
Well, the x1300 that was put back in, works perfect. So it appears to be the 8800GT. I will contact NCIX and ask for a RMA.
My PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD X6 1055T @ Stock ATM ASUS M4A79T Deluxe Crossfire Mobo ASUS 6970 Direct Cu II 2x4GB Patriot Extreme 1333 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
1xWD Black 1TB 1xWD Green 1TB Pioneer D-180 Windows 7 Pro Saitek cyborg .5 
PowerCaseMouse
Antect True Power New 650W Mod Zalman GS1000 HP Voodoo DNA Mouse 
  hide details  
Reply
My PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD X6 1055T @ Stock ATM ASUS M4A79T Deluxe Crossfire Mobo ASUS 6970 Direct Cu II 2x4GB Patriot Extreme 1333 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
1xWD Black 1TB 1xWD Green 1TB Pioneer D-180 Windows 7 Pro Saitek cyborg .5 
PowerCaseMouse
Antect True Power New 650W Mod Zalman GS1000 HP Voodoo DNA Mouse 
  hide details  
Reply
post #6 of 6
Thread Starter 
Update: So we do not really know what the heck is happening. I am trying some more on the GPU just to see if I can do something magically to save the day, and I don't know what is happening. I installed Ntunes and it is not detecting the 8800GT at all, or the PCI-e bus. As well, under systems, it does not detect the 8800GT. Could this be a reason? We tried to install drivers, but it still does not actually do anything.

Any ideas?
My PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD X6 1055T @ Stock ATM ASUS M4A79T Deluxe Crossfire Mobo ASUS 6970 Direct Cu II 2x4GB Patriot Extreme 1333 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
1xWD Black 1TB 1xWD Green 1TB Pioneer D-180 Windows 7 Pro Saitek cyborg .5 
PowerCaseMouse
Antect True Power New 650W Mod Zalman GS1000 HP Voodoo DNA Mouse 
  hide details  
Reply
My PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD X6 1055T @ Stock ATM ASUS M4A79T Deluxe Crossfire Mobo ASUS 6970 Direct Cu II 2x4GB Patriot Extreme 1333 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
1xWD Black 1TB 1xWD Green 1TB Pioneer D-180 Windows 7 Pro Saitek cyborg .5 
PowerCaseMouse
Antect True Power New 650W Mod Zalman GS1000 HP Voodoo DNA Mouse 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Issue with Vista and do not know what to do