Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › NVIDIA GPU Client Problems
New Posts  All Forums:Forum Nav:

NVIDIA GPU Client Problems

post #1 of 21
Thread Starter 
I keep on getting the following in the log file:

Quote:
[02:11:27] Entering M.D.
[02:11:33] mdrun_gpu returned -1
[02:11:33] Going to send back what have done.
[02:11:34] logfile size: 5527 info=5527 bed=25 hdr=1
[02:11:34] - Writing 6065 bytes of core data to disk...
[02:11:34] Done: 5553 -> 2056 (compressed to 37.0 percent)
[02:11:34] ... Done.
[02:11:34]
[02:11:34] Folding@home Core Shutdown: UNSTABLE_MACHINE
[02:11:37] CoreStatus = 7A (122)
[02:11:37] Sending work to server
[02:11:37] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[02:11:37] + Attempting to send results
[02:11:38] + Results successfully sent
[02:11:38] Thank you for your contribution to Folding@Home.
[02:11:42] - Preparing to get new work unit...
[02:11:42] + Attempting to get work packet
[02:11:42] - Connecting to assignment server
[02:11:42] - Successful: assigned to (171.64.65.20).
[02:11:42] + News From Folding@Home: GPU folding beta
[02:11:42] Loaded queue successfully.
[02:11:43] + Closed connections
Why does it do this? I have not OCed my card at all. I tried turning off the "assembly optimizations", but it doesn't seem to make any difference.

I'm using driver 174.55 as I heard that one "just works".

This is with FAH version 6.12 beta 6.
Edited by Muhahahaha - 6/26/08 at 7:16pm
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.24GHz w/ 1.36v (L724A760) Gigabyte P35-DS3R rev 1.0 EVGA GTX 285 1GB + ? BIOS (720c/1512s/1377m) 8GB G.Skill PQ @ 1000MHz 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x320GB 7200.11 Raid0 + 750GB 7200.11 for Storage Samsung SH-S203B Windows 7 Pro x64 Samsung T260HD 1920x1200 + Samsung 226BW 1680x1050 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II PC Power & Cooling Silencer 750W Antec Nine Hundred Razer DeathAdder 
Mouse Pad
Razer Destructor 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.24GHz w/ 1.36v (L724A760) Gigabyte P35-DS3R rev 1.0 EVGA GTX 285 1GB + ? BIOS (720c/1512s/1377m) 8GB G.Skill PQ @ 1000MHz 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x320GB 7200.11 Raid0 + 750GB 7200.11 for Storage Samsung SH-S203B Windows 7 Pro x64 Samsung T260HD 1920x1200 + Samsung 226BW 1680x1050 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II PC Power & Cooling Silencer 750W Antec Nine Hundred Razer DeathAdder 
Mouse Pad
Razer Destructor 
  hide details  
Reply
post #2 of 21
Have you tried it with your card at stock speeds?

- If so did you get the same error? Are you running anything else in the background?
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
post #3 of 21
Thread Starter 
My card isn't OCed.

I'm running 4 instances of FAH on my CPU as well.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.24GHz w/ 1.36v (L724A760) Gigabyte P35-DS3R rev 1.0 EVGA GTX 285 1GB + ? BIOS (720c/1512s/1377m) 8GB G.Skill PQ @ 1000MHz 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x320GB 7200.11 Raid0 + 750GB 7200.11 for Storage Samsung SH-S203B Windows 7 Pro x64 Samsung T260HD 1920x1200 + Samsung 226BW 1680x1050 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II PC Power & Cooling Silencer 750W Antec Nine Hundred Razer DeathAdder 
Mouse Pad
Razer Destructor 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.24GHz w/ 1.36v (L724A760) Gigabyte P35-DS3R rev 1.0 EVGA GTX 285 1GB + ? BIOS (720c/1512s/1377m) 8GB G.Skill PQ @ 1000MHz 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x320GB 7200.11 Raid0 + 750GB 7200.11 for Storage Samsung SH-S203B Windows 7 Pro x64 Samsung T260HD 1920x1200 + Samsung 226BW 1680x1050 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II PC Power & Cooling Silencer 750W Antec Nine Hundred Razer DeathAdder 
Mouse Pad
Razer Destructor 
  hide details  
Reply
post #4 of 21
Try it without the console clients and see if you get the same error
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
post #5 of 21
Thread Starter 
Yep, still the same.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.24GHz w/ 1.36v (L724A760) Gigabyte P35-DS3R rev 1.0 EVGA GTX 285 1GB + ? BIOS (720c/1512s/1377m) 8GB G.Skill PQ @ 1000MHz 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x320GB 7200.11 Raid0 + 750GB 7200.11 for Storage Samsung SH-S203B Windows 7 Pro x64 Samsung T260HD 1920x1200 + Samsung 226BW 1680x1050 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II PC Power & Cooling Silencer 750W Antec Nine Hundred Razer DeathAdder 
Mouse Pad
Razer Destructor 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.24GHz w/ 1.36v (L724A760) Gigabyte P35-DS3R rev 1.0 EVGA GTX 285 1GB + ? BIOS (720c/1512s/1377m) 8GB G.Skill PQ @ 1000MHz 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x320GB 7200.11 Raid0 + 750GB 7200.11 for Storage Samsung SH-S203B Windows 7 Pro x64 Samsung T260HD 1920x1200 + Samsung 226BW 1680x1050 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II PC Power & Cooling Silencer 750W Antec Nine Hundred Razer DeathAdder 
Mouse Pad
Razer Destructor 
  hide details  
Reply
post #6 of 21
Interesting... Did you use Driver Cleaner Pro to remove the old drivers before installing the 174.55 drivers?
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
post #7 of 21
Thread Starter 
No, cuz I'm lazy...

Is it really necessary? If so, I don't understand why the drivers can't just install themselves properly. -_-'
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.24GHz w/ 1.36v (L724A760) Gigabyte P35-DS3R rev 1.0 EVGA GTX 285 1GB + ? BIOS (720c/1512s/1377m) 8GB G.Skill PQ @ 1000MHz 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x320GB 7200.11 Raid0 + 750GB 7200.11 for Storage Samsung SH-S203B Windows 7 Pro x64 Samsung T260HD 1920x1200 + Samsung 226BW 1680x1050 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II PC Power & Cooling Silencer 750W Antec Nine Hundred Razer DeathAdder 
Mouse Pad
Razer Destructor 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.24GHz w/ 1.36v (L724A760) Gigabyte P35-DS3R rev 1.0 EVGA GTX 285 1GB + ? BIOS (720c/1512s/1377m) 8GB G.Skill PQ @ 1000MHz 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x320GB 7200.11 Raid0 + 750GB 7200.11 for Storage Samsung SH-S203B Windows 7 Pro x64 Samsung T260HD 1920x1200 + Samsung 226BW 1680x1050 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II PC Power & Cooling Silencer 750W Antec Nine Hundred Razer DeathAdder 
Mouse Pad
Razer Destructor 
  hide details  
Reply
post #8 of 21
Load Driver Cleaner
Add/Remove current drivers in windows
Boot Safe Mode
Run Driver Cleaner
Reboot to windows
Load drivers
Its worth the time.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X4 965 ASUS M4A79 Deluxe 9800GTx2 2x2G OCZ Reapers 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500G WD Black LiteOn CD/DVD R/W Win7 64 22'' ws Acer AL2223W 
KeyboardPowerMouse
MS KU462 Natural SS DA750 MS 5 button 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X4 965 ASUS M4A79 Deluxe 9800GTx2 2x2G OCZ Reapers 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500G WD Black LiteOn CD/DVD R/W Win7 64 22'' ws Acer AL2223W 
KeyboardPowerMouse
MS KU462 Natural SS DA750 MS 5 button 
  hide details  
Reply
post #9 of 21
Quote:
Originally Posted by The Duke View Post
Load Driver Cleaner
Add/Remove current drivers in windows
Boot Safe Mode
Run Driver Cleaner
Reboot to windows
Load drivers
Its worth the time.
It sure is
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
post #10 of 21
I don't believe it's necessary to use safe mode. I did it on 3 rigs now, with no safe mode. I read in another thread, another member said not to use safe mode.
My Gaming System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 @ 4.0GHz @ 1.25v ASUS P6X58D-E GTX 580 Gskill 1600's 3x2 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x Corsair F120's in RAID0 Win 7 Ultimate 64bit Apple 30" 2560x1600 microsoft reclusa 
PowerCaseMouse
1000w Corsair antec 1200 razer diamondback 
  hide details  
Reply
My Gaming System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 @ 4.0GHz @ 1.25v ASUS P6X58D-E GTX 580 Gskill 1600's 3x2 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x Corsair F120's in RAID0 Win 7 Ultimate 64bit Apple 30" 2560x1600 microsoft reclusa 
PowerCaseMouse
1000w Corsair antec 1200 razer diamondback 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › NVIDIA GPU Client Problems