Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 177.41 Drivers Setup Error
New Posts  All Forums:Forum Nav:

177.41 Drivers Setup Error - Page 2

post #11 of 12
Quote:
Originally Posted by CoolerMasterD View Post
A little over 13k.
2k jump!?
Main
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 3570K ASRock Z77 Pro3 Galaxy 560Ti G.Skills DDR3 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Cavier 250GB + SimpleTech 320GB EXHDD Windows 7 x64 Samsung 19" SyncMaster 940BW OCZ 600w GameXStream 
Case
COOLER MASTER Centurion 5 
  hide details  
Reply
Main
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 3570K ASRock Z77 Pro3 Galaxy 560Ti G.Skills DDR3 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Cavier 250GB + SimpleTech 320GB EXHDD Windows 7 x64 Samsung 19" SyncMaster 940BW OCZ 600w GameXStream 
Case
COOLER MASTER Centurion 5 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
Thread Starter 
Yeah, then again I think I may have had my CPU stock speed at the time. I've got it up to 3.2GHz right now.
My Junk
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.2 stock voltage ASUS P8P67 LE B3 Galaxy GTX 780 2x4GB Corsair Vengeance 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1x 256gb OCZ SSD Windows 7 Ultimate 64bit Samsung PX2370 Razer BlackWidow Ultimate 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 1000HX Antec 1200 Razer Taipan NONE! 
  hide details  
Reply
My Junk
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.2 stock voltage ASUS P8P67 LE B3 Galaxy GTX 780 2x4GB Corsair Vengeance 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1x 256gb OCZ SSD Windows 7 Ultimate 64bit Samsung PX2370 Razer BlackWidow Ultimate 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 1000HX Antec 1200 Razer Taipan NONE! 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 177.41 Drivers Setup Error