post #1 of 1
Thread Starter 
Hi I have just put together a new computer and there is a problem, when I went to install Age of Conan last night after having spent a few hours setting up driver files and such, it gave me a CRC error 3/4 of the way through the first installation disc.

I have been researching and maybe this CRC error could be from a potential memory error? I am hoping it is just that because I haven't adjusted memory timings in BIOS yet.

Failing that, what else could I be doing wrong? I haven't really over clocked my CPU yet, just a little without touching voltages I pushed the FSB up to 350 so it is running at 3.19 at the moment, I didn't do any stress tests as I didn't have time.

Could this be the problem? Maybe I should reset them to factory defaults and then try installing, any help would be greatly appreciated thanks!
Liquid Jetcoaster
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9450 Asus Rampage Formula HIS ATi Radeon HD 4850 8 Gigs Corsair Dominator 8500 5-5-5-12@2.2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Raptor 150G 10k RPM, SG 1TB @ 7200 RPM Pioneer 215 DVD/RW Vista x64 32" Sony Bravia LCD 
PowerCaseMouse
Corsair 750W Thermaltake Kandalf LCS Microsoft Laser 7000 
  hide details  
Reply
Liquid Jetcoaster
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9450 Asus Rampage Formula HIS ATi Radeon HD 4850 8 Gigs Corsair Dominator 8500 5-5-5-12@2.2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Raptor 150G 10k RPM, SG 1TB @ 7200 RPM Pioneer 215 DVD/RW Vista x64 32" Sony Bravia LCD 
PowerCaseMouse
Corsair 750W Thermaltake Kandalf LCS Microsoft Laser 7000 
  hide details  
Reply