Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Internet browsers don't work with working connection
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Internet browsers don't work with working connection

post #1 of 4
Thread Starter 
A new problem with my mom's computer: Internet browsers won't load anything despite having a working connection(meaning I can log onto online games).

Any ideas on how to fix this?
My System
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
2x Xeon Quad-Core GeForce 8800 GT 4GB DDR2 466GB 
OS
Windows XP Professional/Mac OSX 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
2x Xeon Quad-Core GeForce 8800 GT 4GB DDR2 466GB 
OS
Windows XP Professional/Mac OSX 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
Update Router firmware. Fixed it for me.
Optimus Prime
(16 items)
 
Server
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8200 ASUS 650i EVGA 8800 GTS 512MB 8GB Corsair 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Assorted HDDs None Stock Server 2008 R2 
MonitorPowerCase
Dell 19" corsair 400w Old OEM case 
  hide details  
Reply
Optimus Prime
(16 items)
 
Server
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8200 ASUS 650i EVGA 8800 GTS 512MB 8GB Corsair 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Assorted HDDs None Stock Server 2008 R2 
MonitorPowerCase
Dell 19" corsair 400w Old OEM case 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Uninstall all browsers and then install/reinstall firefox and try.

Also check proxy settings.
FX-57 Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon64 FX-57 DFI Lanparty NF4 SLI-DR EVGA 7950GX2 OCZ 2x1 GB 2-3-2-5 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
74GB Raptor Windows Vista Ultimate Acer AL2216W 22" Widescreen Saitek Eclipse (Blue) 
PowerCaseMouseMouse Pad
680W Aspire Thermaltake Armor Logitech G5 Icemat v2 
  hide details  
Reply
FX-57 Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon64 FX-57 DFI Lanparty NF4 SLI-DR EVGA 7950GX2 OCZ 2x1 GB 2-3-2-5 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
74GB Raptor Windows Vista Ultimate Acer AL2216W 22" Widescreen Saitek Eclipse (Blue) 
PowerCaseMouseMouse Pad
680W Aspire Thermaltake Armor Logitech G5 Icemat v2 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Trying pinging a web site
call your ISP
to ping web page go to CMD and type ping the the web page if you get a failure message then you are a no go on net if it gets IPs back your good
Viperware x 2
(14 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4770 Asus SaberTooth Mark S EVGA GTX 980 SC Corsair Vengeance DDR3 8GBs 
Optical DriveOSMonitorMonitor
LG Optical drive Windows 8.1 Dell u2414h Dell u2414h 
KeyboardPowerCaseMouse
corsair k70 EVGA 1000 G2 corsair 750D Corsair M65 
Mouse PadAudio
steel series game pad LG sound bar 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 Go @ 3.8GHz Rocksolid ASUS P5E eVGA GTX 285 4 Gb Corsair XMS2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
750 GB Hiatachi 7200 RPM 32MB cache Drive.. Win7 Ultx64/Ubuntu 10.04 Samsumg 26'' 
PowerCaseMouse
PC Power and cooling 750 watt Cooler Master Cosmos S Kone 
  hide details  
Reply
Viperware x 2
(14 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4770 Asus SaberTooth Mark S EVGA GTX 980 SC Corsair Vengeance DDR3 8GBs 
Optical DriveOSMonitorMonitor
LG Optical drive Windows 8.1 Dell u2414h Dell u2414h 
KeyboardPowerCaseMouse
corsair k70 EVGA 1000 G2 corsair 750D Corsair M65 
Mouse PadAudio
steel series game pad LG sound bar 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 Go @ 3.8GHz Rocksolid ASUS P5E eVGA GTX 285 4 Gb Corsair XMS2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
750 GB Hiatachi 7200 RPM 32MB cache Drive.. Win7 Ultx64/Ubuntu 10.04 Samsumg 26'' 
PowerCaseMouse
PC Power and cooling 750 watt Cooler Master Cosmos S Kone 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Internet browsers don't work with working connection