Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Problem with Creative EP-630
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problem with Creative EP-630

post #1 of 2
Thread Starter 
I've had these earbuds for awhile now and just the other day they started acting up. The right channel randomly stops working and it takes about 15 seconds of wiggling the male connector on the end of the earbuds for the right channel to come back. If I move in my chair or anything with them on, the right channel usually goes out again. It does the same thing with my mp3 player, so it's not the female end of the connection that has a problem. I know that I'll probably have to just buy a replacement pair, but before I do I wanted to know if there was anything I could do to fix the problem. Thanks in advance!
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 4770k delid 4.3GHz Asus Z97M-Plus MSI GTX 770 2GB 1241/3815MHz 4x8GB Team DDR3-1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial MX100 512GB + 2x1.5TB WD Green (RAID 1) Arctic Freezer i11 (MX4) Windows 8.1 Pro + CentOS 6.5 VM Dell U2412M (1920x1200) 
KeyboardPowerCaseMouse
KUL ES-87 (Cherry MX Clear) Corsair CS550M Jonsbo U3BK (Rosewill Legacy U3-B) Logitech G400s 
Mouse PadAudio
XTRAC Carbonic Fiio Andes E07K + Audio Technica ATH-M50 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 4770k delid 4.3GHz Asus Z97M-Plus MSI GTX 770 2GB 1241/3815MHz 4x8GB Team DDR3-1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial MX100 512GB + 2x1.5TB WD Green (RAID 1) Arctic Freezer i11 (MX4) Windows 8.1 Pro + CentOS 6.5 VM Dell U2412M (1920x1200) 
KeyboardPowerCaseMouse
KUL ES-87 (Cherry MX Clear) Corsair CS550M Jonsbo U3BK (Rosewill Legacy U3-B) Logitech G400s 
Mouse PadAudio
XTRAC Carbonic Fiio Andes E07K + Audio Technica ATH-M50 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Thread Starter 
bump
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 4770k delid 4.3GHz Asus Z97M-Plus MSI GTX 770 2GB 1241/3815MHz 4x8GB Team DDR3-1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial MX100 512GB + 2x1.5TB WD Green (RAID 1) Arctic Freezer i11 (MX4) Windows 8.1 Pro + CentOS 6.5 VM Dell U2412M (1920x1200) 
KeyboardPowerCaseMouse
KUL ES-87 (Cherry MX Clear) Corsair CS550M Jonsbo U3BK (Rosewill Legacy U3-B) Logitech G400s 
Mouse PadAudio
XTRAC Carbonic Fiio Andes E07K + Audio Technica ATH-M50 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 4770k delid 4.3GHz Asus Z97M-Plus MSI GTX 770 2GB 1241/3815MHz 4x8GB Team DDR3-1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial MX100 512GB + 2x1.5TB WD Green (RAID 1) Arctic Freezer i11 (MX4) Windows 8.1 Pro + CentOS 6.5 VM Dell U2412M (1920x1200) 
KeyboardPowerCaseMouse
KUL ES-87 (Cherry MX Clear) Corsair CS550M Jonsbo U3BK (Rosewill Legacy U3-B) Logitech G400s 
Mouse PadAudio
XTRAC Carbonic Fiio Andes E07K + Audio Technica ATH-M50 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Sound Cards and Computer Audio
Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Problem with Creative EP-630