Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › help with internet browser
New Posts  All Forums:Forum Nav:

help with internet browser

post #1 of 13
Thread Starter 
Well all of my web browsers(opera explore, Mozilla) are all not working, all other programs thats need a connection such as aim, limewire and games run fine but my web browsers keeps giving me the same error. it ways it cannot connect due to the following reasons site temporally unavailable(i tried like a million sites) check connections&sharing settings, typing error. all those things cannot possibly be the problem unless there is some setting i have set wrong in my network and sharing. there is nothing wrong with the connection as it is currently running on my second rig just fine. CAN SOMEONE PLEASE HELP ME, im stuck and i don't feel like reinstalling windows for such a simple problem REP+
sword cutlass
(13 items)
 
  
CPURAMHard DriveOS
q6600  2gb ddr2 crutial Balistix  1x hitachi 500gb ubuntu 12.04 
MonitorKeyboardPower
22inch acer Microsoft 3000 v2 antec 500watts 
  hide details  
Reply
sword cutlass
(13 items)
 
  
CPURAMHard DriveOS
q6600  2gb ddr2 crutial Balistix  1x hitachi 500gb ubuntu 12.04 
MonitorKeyboardPower
22inch acer Microsoft 3000 v2 antec 500watts 
  hide details  
Reply
post #2 of 13
Reinstall the browsers, reboot.
Blackbox.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 stock ASUS P5Q Pro Sapphire 4870 1GB 4x2GB G.Skill 800Mhz 5-5-5-15 
Hard DriveOSMonitorPower
250GB & 4x 640GB in Raid5 Vista 64-Bit 22'' Samsung 226BW & 17'' CMV 1280x1024 PC Power & Cooling S75QB 
CaseMouse
Antec Twelve Hundred MX 518 
  hide details  
Reply
Blackbox.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 stock ASUS P5Q Pro Sapphire 4870 1GB 4x2GB G.Skill 800Mhz 5-5-5-15 
Hard DriveOSMonitorPower
250GB & 4x 640GB in Raid5 Vista 64-Bit 22'' Samsung 226BW & 17'' CMV 1280x1024 PC Power & Cooling S75QB 
CaseMouse
Antec Twelve Hundred MX 518 
  hide details  
Reply
post #3 of 13
Thread Starter 
i did do that with all the browsers, i should also mention that this first happened when Firefox updated i have uninstalled Firefox and opera already
sword cutlass
(13 items)
 
  
CPURAMHard DriveOS
q6600  2gb ddr2 crutial Balistix  1x hitachi 500gb ubuntu 12.04 
MonitorKeyboardPower
22inch acer Microsoft 3000 v2 antec 500watts 
  hide details  
Reply
sword cutlass
(13 items)
 
  
CPURAMHard DriveOS
q6600  2gb ddr2 crutial Balistix  1x hitachi 500gb ubuntu 12.04 
MonitorKeyboardPower
22inch acer Microsoft 3000 v2 antec 500watts 
  hide details  
Reply
post #4 of 13
Can you ping these sites (open cmd, ping <site>)?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3800x2 DFI NF4 SLI-D HD4850 2gb GSkill ZX 
Hard DriveOSMonitorPower
6+TB of insanity XP Pro L2410NM + DYLM24D6 Corsair 750TX 
CaseMouse
Rocketfish MX 510 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3800x2 DFI NF4 SLI-D HD4850 2gb GSkill ZX 
Hard DriveOSMonitorPower
6+TB of insanity XP Pro L2410NM + DYLM24D6 Corsair 750TX 
CaseMouse
Rocketfish MX 510 
  hide details  
Reply
post #5 of 13
If you're using a switch or similar device to distribute your connection, make sure everything is plugged into it correctly.

I have a friend who had some connection, but not nearly all because of this. Sounds very similar to your problem.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Opteron 1354 x4 @ 2.6 Foxconn A7GM-S EVGA GTX 260 896mb 2 x 2GB Patriot Extreme 800mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 320GB SATA Sony DVD/CD writer/reader Windows 7 Ultimate x64 Hanns-G 19" 1440x900 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa BFG 650w Antec Performance-Plus full-tower Logitech Optical 
Mouse Pad
Black 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Opteron 1354 x4 @ 2.6 Foxconn A7GM-S EVGA GTX 260 896mb 2 x 2GB Patriot Extreme 800mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 320GB SATA Sony DVD/CD writer/reader Windows 7 Ultimate x64 Hanns-G 19" 1440x900 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa BFG 650w Antec Performance-Plus full-tower Logitech Optical 
Mouse Pad
Black 
  hide details  
Reply
post #6 of 13
You most likely broke you TCP\\IP stack and as a result port 80 is not being handled normally\\properly (unless you've been messing with port forwarding\\filtering in your firewall). Download TCP Optimizer and run it, if the problem is with the stack that'll fix it.
Furian II
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Pheon X4 955 MSI 870A-G46 Saphire 4870 1GB GSkill Ripjaw 2x4 DDR3 1600 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Home - 32 kernel cracked for more RAM Spectre 32" Acer 22" Logitech G15 V1 
MouseMouse Pad
Logitech G9 Xact Mat 
  hide details  
Reply
Furian II
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Pheon X4 955 MSI 870A-G46 Saphire 4870 1GB GSkill Ripjaw 2x4 DDR3 1600 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Home - 32 kernel cracked for more RAM Spectre 32" Acer 22" Logitech G15 V1 
MouseMouse Pad
Logitech G9 Xact Mat 
  hide details  
Reply
post #7 of 13
Thread Starter 
did them all even tho it worked wounder on me other rig it still did not fix my browsers
sword cutlass
(13 items)
 
  
CPURAMHard DriveOS
q6600  2gb ddr2 crutial Balistix  1x hitachi 500gb ubuntu 12.04 
MonitorKeyboardPower
22inch acer Microsoft 3000 v2 antec 500watts 
  hide details  
Reply
sword cutlass
(13 items)
 
  
CPURAMHard DriveOS
q6600  2gb ddr2 crutial Balistix  1x hitachi 500gb ubuntu 12.04 
MonitorKeyboardPower
22inch acer Microsoft 3000 v2 antec 500watts 
  hide details  
Reply
post #8 of 13
have you checked your firewall?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 9600 BE Asus M3A32-MVP Deluxe Watercooled Saphire 1GB 3870 X2 4 GB DDR2 800 OCZ HTC Reaper 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 x WD 500GB SATA 2 2 x SATA DVD-RW Vista Ultimate 32" HD TFT on HDMI 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II Zalman 850 Watt Heatpipe cooled Gigabyte Mercury 3D Genius Navigator 525 
Mouse Pad
Desk 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 9600 BE Asus M3A32-MVP Deluxe Watercooled Saphire 1GB 3870 X2 4 GB DDR2 800 OCZ HTC Reaper 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 x WD 500GB SATA 2 2 x SATA DVD-RW Vista Ultimate 32" HD TFT on HDMI 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II Zalman 850 Watt Heatpipe cooled Gigabyte Mercury 3D Genius Navigator 525 
Mouse Pad
Desk 
  hide details  
Reply
post #9 of 13
Thread Starter 
yes i checked the exceptions and set all my browsers to be exceptions, i even tried running with it off
sword cutlass
(13 items)
 
  
CPURAMHard DriveOS
q6600  2gb ddr2 crutial Balistix  1x hitachi 500gb ubuntu 12.04 
MonitorKeyboardPower
22inch acer Microsoft 3000 v2 antec 500watts 
  hide details  
Reply
sword cutlass
(13 items)
 
  
CPURAMHard DriveOS
q6600  2gb ddr2 crutial Balistix  1x hitachi 500gb ubuntu 12.04 
MonitorKeyboardPower
22inch acer Microsoft 3000 v2 antec 500watts 
  hide details  
Reply
post #10 of 13
Thread Starter 
bump <really need help>
sword cutlass
(13 items)
 
  
CPURAMHard DriveOS
q6600  2gb ddr2 crutial Balistix  1x hitachi 500gb ubuntu 12.04 
MonitorKeyboardPower
22inch acer Microsoft 3000 v2 antec 500watts 
  hide details  
Reply
sword cutlass
(13 items)
 
  
CPURAMHard DriveOS
q6600  2gb ddr2 crutial Balistix  1x hitachi 500gb ubuntu 12.04 
MonitorKeyboardPower
22inch acer Microsoft 3000 v2 antec 500watts 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › help with internet browser