Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › p5n32-e sli plus not posting
New Posts  All Forums:Forum Nav:

p5n32-e sli plus not posting

post #1 of 2
Thread Starter 
Ok this is my buddys board he seem me OC and he thought he would try it, So he calls me about an hour ago and says no post, im like wth dude.... what did u do. He said i OC q6600. I said ok... i ask what he made the FSB im excepting 400,485,500 x's multiplier etc but he says 1200 from the default 1066 Im like huh.... his BIOS is alot differnet than mine LOL but anyways...he said he booted it posted then, he turned it up to 1200 now no post no nothing, i had him remove the cmos for 10min still nothing had him remoe ram still nothing, any other suggestions?
i7 ahhhhhhh
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 2.66 @ 4.2ghz GA-EX58-UD3R eVGA 8800GTS 512 -765/1900/1100 Muchkin 1600 
Hard DriveOSMonitorPower
2x SSD OCZ xtreme Raid 0 ,Seagate 500gb,WD 500GB Windows 7 64bit Pro 50 inch Plasma 600hz ;) pretty picture 600 OCZ modextreme 
CaseMouse
AeroCool ZeroDegree *MOD* G7 
  hide details  
Reply
i7 ahhhhhhh
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 2.66 @ 4.2ghz GA-EX58-UD3R eVGA 8800GTS 512 -765/1900/1100 Muchkin 1600 
Hard DriveOSMonitorPower
2x SSD OCZ xtreme Raid 0 ,Seagate 500gb,WD 500GB Windows 7 64bit Pro 50 inch Plasma 600hz ;) pretty picture 600 OCZ modextreme 
CaseMouse
AeroCool ZeroDegree *MOD* G7 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
ugg boots
ugg outlet
true religion outlet
true religion outlet
true religion jeans
true religion jeans
tennis racket
tennis racket
cheap supra shoes
supra shoes
air jordans for sale
air jordans
louis vuitton outlet
louis vuitton bags
louis vuitton bags
cheap louis vuitton
louis vuitton outlet
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › p5n32-e sli plus not posting