Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › [SOLVED]Help! Intel MicroATX DG35EC won't post
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[SOLVED]Help! Intel MicroATX DG35EC won't post

post #1 of 5
Thread Starter 
I think I've tracked the problem down to one missing spacer between the motherboard and chassis and there is a scratch on one of the screw holes as shown below. Could these be the problem? When I plug up everything, the "5VSB_LED" blinks but nothing starts, no fan movement or anything... I a few avenues but want some input, please help! Sorry for the blur, the scratch is a little hard to see.


Edited by bennmann - 7/9/08 at 11:58am
Honor
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e2200@9x305Mhz 1.28750V P31-DS3L Gigabyte EVGA 8800gt 512MB OCZ ddr2 Gold 2GB 800 @ 915 
Hard DriveOSMonitorPower
500 GB Maxtor Ubuntu 7.10 with Wine Samsung 2ms 1440x900 LCD Antec TruePower Trio 650 
Case
Cooler Master 690 
  hide details  
Reply
Honor
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e2200@9x305Mhz 1.28750V P31-DS3L Gigabyte EVGA 8800gt 512MB OCZ ddr2 Gold 2GB 800 @ 915 
Hard DriveOSMonitorPower
500 GB Maxtor Ubuntu 7.10 with Wine Samsung 2ms 1440x900 LCD Antec TruePower Trio 650 
Case
Cooler Master 690 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
If the scratch doesn't touch any tracks then not this is the problem.
1+8
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Celeron G530 AsRock H61M-VS ASUS 8800 GS 384MB 2x2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Caviar Blue 500GB Gentoo Samsung 226BW HiPro 480W 
  hide details  
Reply
1+8
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Celeron G530 AsRock H61M-VS ASUS 8800 GS 384MB 2x2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Caviar Blue 500GB Gentoo Samsung 226BW HiPro 480W 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
Thank you for the response, +rep. I didn't have confirmation of that before and now I can narrow the problem a little further.
Honor
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e2200@9x305Mhz 1.28750V P31-DS3L Gigabyte EVGA 8800gt 512MB OCZ ddr2 Gold 2GB 800 @ 915 
Hard DriveOSMonitorPower
500 GB Maxtor Ubuntu 7.10 with Wine Samsung 2ms 1440x900 LCD Antec TruePower Trio 650 
Case
Cooler Master 690 
  hide details  
Reply
Honor
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e2200@9x305Mhz 1.28750V P31-DS3L Gigabyte EVGA 8800gt 512MB OCZ ddr2 Gold 2GB 800 @ 915 
Hard DriveOSMonitorPower
500 GB Maxtor Ubuntu 7.10 with Wine Samsung 2ms 1440x900 LCD Antec TruePower Trio 650 
Case
Cooler Master 690 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
Thread Starter 
It works. Solved.
Honor
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e2200@9x305Mhz 1.28750V P31-DS3L Gigabyte EVGA 8800gt 512MB OCZ ddr2 Gold 2GB 800 @ 915 
Hard DriveOSMonitorPower
500 GB Maxtor Ubuntu 7.10 with Wine Samsung 2ms 1440x900 LCD Antec TruePower Trio 650 
Case
Cooler Master 690 
  hide details  
Reply
Honor
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e2200@9x305Mhz 1.28750V P31-DS3L Gigabyte EVGA 8800gt 512MB OCZ ddr2 Gold 2GB 800 @ 915 
Hard DriveOSMonitorPower
500 GB Maxtor Ubuntu 7.10 with Wine Samsung 2ms 1440x900 LCD Antec TruePower Trio 650 
Case
Cooler Master 690 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Do you mind telling me what was a problem and how you solved it? The same thing happent to my DG35EC it doesn't seem to boot or even react to the power switch. Some times the fans shake a bit though but die quickly.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › [SOLVED]Help! Intel MicroATX DG35EC won't post