Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › Help need please 4850
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help need please 4850

post #1 of 3
Thread Starter 
Hi all, first post here. Seems like a great site and hope somebody can help me out. Just got a new pc yesterday:

Q6600 @ 2.40Ghz, 4gig ram, 500gb HD, Geforce GF7050-M7 Motherboard, 650w Power supply, Powercolor HD4850.

Ok so yesterday I installed XP, installed 8.7 Catalyst Drivers, had a play with the fan speed with the helpful guide from this site (thanks ) and everything seemed to be running fine. Downloaded WIC demo and gave it a quick go. No problems. Today my gf decided to install Mircrosoft Picture it and another program on her own profile. Strangely it has appeared on my username and vice versa with the WIC demo and other programs appearing on hers. So I logged into my username and immediately got a error saying Catalyst control center closed, send error report etc.. So I logged out and into her username but the Catalyst control center is fine and I can access it no problems... Logged back to mine and the same error. So uninstalled the drivers, ran DC Pro, downloaded 8.6 with hotfix and installed that. Restarted comp, same error. Tried again and made sure all drivers were gone but still the same error. Made a new username (game account) and logged into that. Catalyst control center starts up fine! So I thought I could just play games on this account for now... Started playing WIC tutorial and then my comp froze up and gave me a blue screen of death, serious error etc.. and I had to restart. Then I came here . Do you think the blue screen error is connected with the graphics or could that be something else more serious? I had the blue error screen when my old computers ram went and when it was severly overheating. I checked the temp on here and its idle at 60 so increased the fan and it dropped to 40. Any help would be greatly appreciated.

Many thanks, Lloyd
post #2 of 3
Thread Starter 
Ok just uninstalled all the drivers again and this time just installed the drivers off the disc. Started WIC, played for about 3 minutes before the blue screen again. Heres the error:

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

Stop 0x00000050 (0xF230D0BC, 0X00000000, 0X8050525F, 0X00000002)

Having a google around to see id I can find out some info.
post #3 of 3
Thread Starter 
Ok, I formatted my comp and re-installed windows. Didn't bother installing the new graphics card but just the basic drivers for the motherboard etc.. Installed Dawn of war, started playing and my comp randomly restarts itself. Does this seem like a hardware problem to anyone or overheating? The temp only said 39 on the bios when it restarted which isnt very hot to me. I'm going to install the new graphics card again and see if I get anywhere. Any help appreciated. I've wasted the whole day trying to sort this. Really losing patience now .
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › Help need please 4850