Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club! - Page 1067

post #10661 of 12343
ok I fixed my overheating mother board,it dropped down by 13 c biggrin.gif

for these who have motherboard overheating problem no matter how many fans you stuck in that sucker, no worries there is a solution. remove the the heat sink from your chip scrap that old cement off (took me 30 min to take it off) and put some good thermal past on it, done deal biggrin.gif .

idle temp 34c and going down, under load temp was at a steady 40c. so pretty big change from (just before I changed it was 43c idle and after 10 min of load 53c still rising).

hope this bit of info helps to someone who will go and spent fortune on trying to cool his mobo. thumb.gif
post #10662 of 12343
house broken into, m2n rig still intact.

Guess it was too ugly to steal...
Edited by LuckySe7ens - 9/13/12 at 11:55pm
Pre OCN build
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
phenom ii B97 ECS A970M-A AM3+ EVGA GXT 460 2x4gb adata 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Vertex 4 Samsung F3 1TB Samsung f3 1tb Samsung HD155UI 
Optical DriveOSMonitorPower
Super Writemaster DVDr Windows 7 Samsung Syncmaster Antec Basiq power 550 + 
Case
Bitfenix Raider 
  hide details  
Reply
Pre OCN build
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
phenom ii B97 ECS A970M-A AM3+ EVGA GXT 460 2x4gb adata 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Vertex 4 Samsung F3 1TB Samsung f3 1tb Samsung HD155UI 
Optical DriveOSMonitorPower
Super Writemaster DVDr Windows 7 Samsung Syncmaster Antec Basiq power 550 + 
Case
Bitfenix Raider 
  hide details  
Reply
post #10663 of 12343
@ gyro

It seems that the error was that the change in the PMT voltages in the service did not update, so the program did not know what to put voltage, since I gave before activating update, and I did not freeze, thanks gyro. thumb.gif
post #10664 of 12343
Hi, i've got "m2n sli delux" and i want to upgrade my cpu. but no chance to find 95watt tdp like 945 or 955. if i buy 955 b.e. Will my mobo run with that cpu!? thanx for your advice...
dBcomp
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom ii x4 965 B.E. Asus M2N SLi DELUX Zotac GeForce 560Ti 1GB 256BiT DDR5 CORSAIR XMS2 DDR2 2x2GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Seagate 2x1TB Seagate 180GB DVDROM Win7 x64 ulti 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung SyncMaster 997MB Microsoft Multimedia Thermaltake Toughpowe 700w AOpen 
Mouse
A4tech X5 
  hide details  
Reply
dBcomp
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom ii x4 965 B.E. Asus M2N SLi DELUX Zotac GeForce 560Ti 1GB 256BiT DDR5 CORSAIR XMS2 DDR2 2x2GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Seagate 2x1TB Seagate 180GB DVDROM Win7 x64 ulti 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung SyncMaster 997MB Microsoft Multimedia Thermaltake Toughpowe 700w AOpen 
Mouse
A4tech X5 
  hide details  
Reply
post #10665 of 12343
Quote:
Originally Posted by darkblack View Post

Hi, i've got "m2n sli delux" and i want to upgrade my cpu. but no chance to find 95watt tdp like 945 or 955. if i buy 955 b.e. Will my mobo run with that cpu!? thanx for your advice...

Yes it will.(with workaround)

Go back about 10 pages and you'll find most info on getting it running.
Update your bios to version 5001,before you switch cpu's.


Gyro
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
post #10666 of 12343
Quote:
Originally Posted by LuckySe7ens View Post

house broken into, m2n rig still intact.
Guess it was too ugly to steal...

damn thats sucks mad.gif , sorry to hear that m8 . what did they still?

don't know about u but I'd be pretty happy if my pc would have been left alone....its an expansive toy ya know.
post #10667 of 12343
damn... as soon as I thought everything is fine terrible thing happened: the main reason for which I bought new Phenom - NFS Shift II, now have more FPS in higher detail, but the game jumps like it never did on an old cpu, its like FPS is always ~30, but more than often it jumps like its 10fps. I also have problems with movies which from time to time have microsecond loops. Do you know any reason why is this happening and how can I solve my problem?

In addition I tried to launch Assassins Creed II and it works fine, no lags, no interuptions, great fps rate... I don't know whats going on but im really upset bout this.
Edited by JoteLZet - 9/14/12 at 2:35pm
post #10668 of 12343
Seems like a game problem, check out this thread see if it helps http://www.overclock.net/t/979202/shift-2-performance-fixes

Good luck

Gyro
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
post #10669 of 12343
I am stupid as hell I realised I had old athlon 64 drivers installed. Uninstaling them, setting bios to the defaults and loading corretc cpu parameters (multiplier and then voltage in the Tweaker) made the job wink.gif

But thx for the link it was kinda useful though NFS still doesnt work as it should but now I m sure its games fault. Everything else work smoothly fine.

Greetings
post #10670 of 12343
Have you updated the MB drivers at all ?
Get the latest here http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
nforce/5xx series/590 sli AMD/driver/OS


Gyro
Edited by Gyro - 9/15/12 at 6:31am
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club!