Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club! - Page 1134

post #11331 of 12343
Quote:
Originally Posted by ozlay View Post

so i got another m2n32 for FREE!! i the luckiest girl in the world maybe?? hmm anyways the board is covered in a thick layer of tobacco tar it is so gross anyways i was wondering what would be the best way to clean it so gross mad.gif

came with 2gigs of ram and a 4200+ the heat sink mount was broken and thats why i got it for free someone was just going to trash it so i got it so i can try to save her if i can smile.gif

smells horrible when i turn it on frown.gif

Clean it with a spray can of electronic cleaner from any electronic store or the cheaper home route is regular old rubbing alcohol let it dry 1 to 2 hours preferably in the sun (through the window) the tar and smoke resin wont hurt it other than stink and discoloration as long as the mem slots and pci, pci-ex slots are clean inside it should be fine... (º¿º)
Viper
(16 items)
 
Blu-Lite Special
(18 items)
 
 
CPUMotherboardRAMHard Drive
Intel I5 6600K  MSI Krait Gaming 3X Z170A Kingston Hyper X Savage DDR4  Sandisk X400 M.2 512gb,  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
WD 1TB black,  WD 2TB green Cooler Master 212 Evo Windows 10 Pro 
MonitorMonitorKeyboardPower
32 inch Vizio TV 1920 x 1080 27 inch ASUS IPS Razer Death stalker Rosewill Hive 750 
CaseMouseMouse PadAudio
Rosewill  Razer Deathadder Razer  On board Realtek w/ Creative 5.1 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 945 M2N32-SLI DELUXE Wi-Fi MSI N670 Power Edition 2GD5/OC GeForce GTX 670 ... OCZ Platinum 2gb x4 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
WD 1TB WD 2TB Green Hitachi 500GB LG DVD/RW 24X 
CoolingOSMonitorMonitor
Cooler Master Hyper 212 Evo  Win 7 64bit ViewSonic 24" Monitor @ 1680 x 1050 JVC 32" TV 1920 x 1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Deathstalker Rosewill Hive 650 Watt semi modular  Rosewill Blackhawk Razer Deathadder 
Mouse PadAudio
Razer Goliathus Speed Edition-Medium  Onboard w/ Creative 5.1 Speakers 
  hide details  
Reply
Viper
(16 items)
 
Blu-Lite Special
(18 items)
 
 
CPUMotherboardRAMHard Drive
Intel I5 6600K  MSI Krait Gaming 3X Z170A Kingston Hyper X Savage DDR4  Sandisk X400 M.2 512gb,  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
WD 1TB black,  WD 2TB green Cooler Master 212 Evo Windows 10 Pro 
MonitorMonitorKeyboardPower
32 inch Vizio TV 1920 x 1080 27 inch ASUS IPS Razer Death stalker Rosewill Hive 750 
CaseMouseMouse PadAudio
Rosewill  Razer Deathadder Razer  On board Realtek w/ Creative 5.1 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 945 M2N32-SLI DELUXE Wi-Fi MSI N670 Power Edition 2GD5/OC GeForce GTX 670 ... OCZ Platinum 2gb x4 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
WD 1TB WD 2TB Green Hitachi 500GB LG DVD/RW 24X 
CoolingOSMonitorMonitor
Cooler Master Hyper 212 Evo  Win 7 64bit ViewSonic 24" Monitor @ 1680 x 1050 JVC 32" TV 1920 x 1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Deathstalker Rosewill Hive 650 Watt semi modular  Rosewill Blackhawk Razer Deathadder 
Mouse PadAudio
Razer Goliathus Speed Edition-Medium  Onboard w/ Creative 5.1 Speakers 
  hide details  
Reply
post #11332 of 12343
thinking about spraying it with a garden hose its just really gross i dont evan want to touch it biggrin.gif on a side note i got the 4200 it came with to run at 310 fsb lol
Red Queen
(8 items)
 
Silvia
(7 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I5-7600k Asrock Z270M Extreme 4 GTX 1060 Galax HOF 
Hard DriveOSCase
Crucial MX100 windows 10 pro enthoo evolv matx tempered glass 
  hide details  
Reply
Red Queen
(8 items)
 
Silvia
(7 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I5-7600k Asrock Z270M Extreme 4 GTX 1060 Galax HOF 
Hard DriveOSCase
Crucial MX100 windows 10 pro enthoo evolv matx tempered glass 
  hide details  
Reply
post #11333 of 12343
Quote:
Originally Posted by qpilabs View Post

Well it seems to be happy with its new CPU... unless I am missing something???


Pretty much swapped it out, cleared the cmos, restarted, set to x17 and 1.30 volt on the cpu and saved. Restarted with no issues, The OS (Server 2012, SQL Server 2012, SharePoint 2013) listed a few hundred errors and warnings but that was because it did not see the RAID array and was sweating that loss but once i saw things seemed good i restarted with the RAID drives attached and they were recognized found to be healthy, on-line and in snyc, which is a plus because it takes DAYS for that RAID (Windows Software) to sync.

Am I done? like I said I have not even thought about OC since the days of my old trust Thunderbird that I unlocked and beat within an inch of it's life, way back when biggrin.gif

notice the x4 multi and low voltage and 65w readings? I suspect that its downclocked.
Pre OCN build
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
phenom ii B97 ECS A970M-A AM3+ EVGA GXT 460 2x4gb adata 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Vertex 4 Samsung F3 1TB Samsung f3 1tb Samsung HD155UI 
Optical DriveOSMonitorPower
Super Writemaster DVDr Windows 7 Samsung Syncmaster Antec Basiq power 550 + 
Case
Bitfenix Raider 
  hide details  
Reply
Pre OCN build
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
phenom ii B97 ECS A970M-A AM3+ EVGA GXT 460 2x4gb adata 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Vertex 4 Samsung F3 1TB Samsung f3 1tb Samsung HD155UI 
Optical DriveOSMonitorPower
Super Writemaster DVDr Windows 7 Samsung Syncmaster Antec Basiq power 550 + 
Case
Bitfenix Raider 
  hide details  
Reply
post #11334 of 12343
Quote:
Originally Posted by ozlay View Post

so i got another m2n32 for FREE!! i the luckiest girl in the world maybe?? hmm anyways the board is covered in a thick layer of tobacco tar it is so gross anyways i was wondering what would be the best way to clean it so gross mad.gif

came with 2gigs of ram and a 4200+ the heat sink mount was broken and thats why i got it for free someone was just going to trash it so i got it so i can try to save her if i can smile.gif

smells horrible when i turn it on frown.gif

2 things:

Lucky! I wish mine were 32's tongue.gif

Also: Yuck cig tar who-let-rip-smiley.png
Pre OCN build
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
phenom ii B97 ECS A970M-A AM3+ EVGA GXT 460 2x4gb adata 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Vertex 4 Samsung F3 1TB Samsung f3 1tb Samsung HD155UI 
Optical DriveOSMonitorPower
Super Writemaster DVDr Windows 7 Samsung Syncmaster Antec Basiq power 550 + 
Case
Bitfenix Raider 
  hide details  
Reply
Pre OCN build
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
phenom ii B97 ECS A970M-A AM3+ EVGA GXT 460 2x4gb adata 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ Vertex 4 Samsung F3 1TB Samsung f3 1tb Samsung HD155UI 
Optical DriveOSMonitorPower
Super Writemaster DVDr Windows 7 Samsung Syncmaster Antec Basiq power 550 + 
Case
Bitfenix Raider 
  hide details  
Reply
post #11335 of 12343
Quote:
Originally Posted by qpilabs View Post

Well it seems to be happy with its new CPU... unless I am missing something???


Pretty much swapped it out, cleared the cmos, restarted, set to x17 and 1.30 volt on the cpu and saved. Restarted with no issues, The OS (Server 2012, SQL Server 2012, SharePoint 2013) listed a few hundred errors and warnings but that was because it did not see the RAID array and was sweating that loss but once i saw things seemed good i restarted with the RAID drives attached and they were recognized found to be healthy, on-line and in snyc, which is a plus because it takes DAYS for that RAID (Windows Software) to sync.

Am I done? like I said I have not even thought about OC since the days of my old trust Thunderbird that I unlocked and beat within an inch of it's life, way back when biggrin.gif


Did you update bios to 5001 before installing new cpu ?
Did you install PMT(the workaround software) ?


Gyro
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
post #11336 of 12343
Quote:
Originally Posted by ozlay View Post

so i got another m2n32 for FREE!! i the luckiest girl in the world maybe?? hmm anyways the board is covered in a thick layer of tobacco tar it is so gross anyways i was wondering what would be the best way to clean it so gross mad.gif

came with 2gigs of ram and a 4200+ the heat sink mount was broken and thats why i got it for free someone was just going to trash it so i got it so i can try to save her if i can smile.gif

smells horrible when i turn it on frown.gif

Very nice!

You can clean your motherboard with hot water and soap, it does not damage the electronics. You can scrub gently with an old toothbrush
(I have done this many times with old, dirty hardware). What you need to be careful about is static electricity and of course allowing the motherboard sufficient time to dry afterwards. If you do it right you end up with a motherboard that looks like new and smells nice smile.gif
Test rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Sempron 145 @ 4.6GHz Asus M2N32-SLI Deluxe 8800GT Crucial Ballistix 4x1GB 
  hide details  
Reply
Test rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Sempron 145 @ 4.6GHz Asus M2N32-SLI Deluxe 8800GT Crucial Ballistix 4x1GB 
  hide details  
Reply
post #11337 of 12343
Ya saw that too. Nvidia does not load at start-up, it is told to in auto but in services it is on auto but delayed start. So when I turn it on I get this

the Wattage is still low. Don't get me wrong I am happy with it, it solves super pi to 1 Mil faster than my M11x R3 i7 8gb ram 256gb ssd laptop i use as my dev machine.
post #11338 of 12343
yeah the wattage will always be wrong wink.gif i mean look at my wattage http://valid.canardpc.com/2792528
Red Queen
(8 items)
 
Silvia
(7 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I5-7600k Asrock Z270M Extreme 4 GTX 1060 Galax HOF 
Hard DriveOSCase
Crucial MX100 windows 10 pro enthoo evolv matx tempered glass 
  hide details  
Reply
Red Queen
(8 items)
 
Silvia
(7 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I5-7600k Asrock Z270M Extreme 4 GTX 1060 Galax HOF 
Hard DriveOSCase
Crucial MX100 windows 10 pro enthoo evolv matx tempered glass 
  hide details  
Reply
post #11339 of 12343
Hey guys, I've got a question. I've finally got my new hardware (gtx560Ti + 965BE). I've already updated the BIOS to fw version 5001. Installing the graphic board wasn't a problem and works well. But after installing the new CPU and setting the multi in bios my system freezes when I set the multi on 16/17 in the Nvidia tool. Do you guys know what my problem is?
Do i have to do some other adjustments in my BIOS??
Thanks for your respons and sorry for that unformatted text (writing from mobile.).
Simon
post #11340 of 12343
Hi again,
not setting the CPU Voltage on a static value was a mistake though.
Now my system boots with a 965 on 3,4 Ghz! Yay! :-)
Thanks to all u guys keep this forum running and collecting all the data about our most awesome mainboard!
See ya!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club!