Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club! - Page 575

post #5741 of 12343
Morning guys
Im back and yess the 4 pin ps connecter was plugged in--it did have a speaker just no beeping-the 6 pin pci connector is also hooked up.
Really want to use this MoBo but cant get anything other than the dreaded
'NO SIGNAL' prompt on start up---

Heeelp..lol
OL' Blue
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
955 c3 Giga MA785G-UD3H GTX 250 Corsair 1333 DDR2 2x2gig 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 WD Blks 640mb-1 WD 500mb -USB WD Elements Lite on DVD burner etc XP 32bit....i have an empty drive waiting on 7 2x 24 Ws LCD Gateways..got a good deal on CL 
PowerCase
Antec 750 watt Antec 900..the Hoover dustbuster 
  hide details  
Reply
OL' Blue
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
955 c3 Giga MA785G-UD3H GTX 250 Corsair 1333 DDR2 2x2gig 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 WD Blks 640mb-1 WD 500mb -USB WD Elements Lite on DVD burner etc XP 32bit....i have an empty drive waiting on 7 2x 24 Ws LCD Gateways..got a good deal on CL 
PowerCase
Antec 750 watt Antec 900..the Hoover dustbuster 
  hide details  
Reply
post #5742 of 12343
I could not help but notice you have 4 sticks of memory. Have you tried it with just 2 sticks to see if it overclocks better?
B
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2600K @ 1.24v @ 4.4Ghz Asus P8P67-EVO Nvidia GTX470 8GB G.Skill ECO DDR3-1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
ForceGT120GB + WD Greens HVD soon (2016) Windows 7 Home Premium Viewsonic 22" 1080p 2ms 
KeyboardPowerCaseMouse
Xarmor U9BL-S NZXT HALE90 80PG 650w Coolermaster HAF 912 Plus Razer Deathadder Respawn 
  hide details  
Reply
B
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2600K @ 1.24v @ 4.4Ghz Asus P8P67-EVO Nvidia GTX470 8GB G.Skill ECO DDR3-1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
ForceGT120GB + WD Greens HVD soon (2016) Windows 7 Home Premium Viewsonic 22" 1080p 2ms 
KeyboardPowerCaseMouse
Xarmor U9BL-S NZXT HALE90 80PG 650w Coolermaster HAF 912 Plus Razer Deathadder Respawn 
  hide details  
Reply
post #5743 of 12343
Quote:
Originally Posted by Dimaris View Post
I'm planning to upgrade 8800 -> HD5770.
So in this case it will be no success to see these controls again!
Or use both nVidia + ATI cards (nVidia for PhysX, ATI for graphics)?
No the Nvidia performance control panel works just fine without an Nvidia card. You do not need the Nvidia graphics drivers installed.

This is what I'm doing and it works just fine.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 965 Black Edition ASUS M2N32-SLI Deluxe ATI Radeon HD 5850 4GB DDR2-1000Mhz G.Skill 
Optical DriveOSMonitorPower
LG Bluray/HDDVD Combo Windows 7 x64 24" 2407WFP OCZ 700W 
Case
SilverStone FT01 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 965 Black Edition ASUS M2N32-SLI Deluxe ATI Radeon HD 5850 4GB DDR2-1000Mhz G.Skill 
Optical DriveOSMonitorPower
LG Bluray/HDDVD Combo Windows 7 x64 24" 2407WFP OCZ 700W 
Case
SilverStone FT01 
  hide details  
Reply
post #5744 of 12343
Quote:
Originally Posted by badpilot View Post
Lo guys, some more info here:

After hours trying to get my 965 over 4.0 Ghz, I finally gave up. My mobo just didn't give an inch, when I tried raising the FSB. The only maximum stable clock was 20 x 200. All other clocks already failed just starting windows, browsing around, or running 3DMark.

Lowering memery clock to 667, setting nb/sb from 5x to 4x, and raising FSB just gave me bsod's, freezes or spontanious reboots.

Raising multi above 20.0 failed also. I tried up to 1.40 Volts on the CPU. But that only resulted in an idle temp of 40 'C. I found this temp not acceptable. Didn't even start a benchmark or stresstest with such a high idle temp.

So finally put it on 20 x 200, and 1.35 V on the CPU. That gave me a nice idle temp of 35 'C. I ran 3DMark to see if it's reasonably stable. It gave me a score of 18335, with a maximal temp of 51 'C.

It's almost 4.0 Ghz, almost






Congrats, still good results.. but its funny how people with the same hardware never get the same results.. Im running 4.0 @ 1.425v I believe.. might be higher cant remember now Idling ~38-39c. load with prime 60c.. gaming for hrs was a high of 55c. so there is nothing I will do that puts more strain on my PC than that.. so im ok with that.

howerver I can change my FSB, multi.. just about anything I want.. memory is on AUTO.. but you cant? weird... anyways I found better temps at a lower multi and higher FSB, than a lower FSB and a higher multi.. so im at 211x19.

congrats on your mark though.. our 3dmark 06 scores are almost identical also
Edited by Doba - 4/5/10 at 8:04am
My Crap
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790K   Gigabyte z97x-soc force EVGA GTX 970 Patriot 2x4 DDR3-1333 
Hard DriveCoolingOSMonitor
SAMSUNG 850 EVO 2.5" 250GB NZXT Kraken X61 Win7 64 Ultimate Asus 28" monitor 144Hrz 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G710+ Corsair TX750 Corsair 500R  Razer Deathadder Chrome 
Mouse PadAudio
Steel Series QCK+ Filo E10K 
  hide details  
Reply
My Crap
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790K   Gigabyte z97x-soc force EVGA GTX 970 Patriot 2x4 DDR3-1333 
Hard DriveCoolingOSMonitor
SAMSUNG 850 EVO 2.5" 250GB NZXT Kraken X61 Win7 64 Ultimate Asus 28" monitor 144Hrz 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G710+ Corsair TX750 Corsair 500R  Razer Deathadder Chrome 
Mouse PadAudio
Steel Series QCK+ Filo E10K 
  hide details  
Reply
post #5745 of 12343
Quote:
Originally Posted by Bobehud View Post
Morning guys
Im back and yess the 4 pin ps connecter was plugged in--it did have a speaker just no beeping-the 6 pin pci connector is also hooked up.
Really want to use this MoBo but cant get anything other than the dreaded
'NO SIGNAL' prompt on start up---

Heeelp..lol
You should be getting some sort of beep at bootup.
Pull the vid card out and try booting, it should beep 1 long ,3 short,meaning no vid card present.

Gyro
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
post #5746 of 12343
Quote:
Originally Posted by Doba View Post
Congrats, still good results.. but its funny how people with the same hardware never get the same results.. Im running 4.0 @ 1.425v I believe.. might be higher cant remember now Idling ~38-39c. load with prime 60c.. gaming for hrs was a high of 55c. so there is nothing I will do that puts more strain on my PC than that.. so im ok with that.

howerver I can change my FSB, multi.. just about anything I want.. memory is on AUTO.. but you cant? weird... anyways I found better temps at a lower multi and higher FSB, than a lower FSB and a higher multi.. so im at 211x19.

congrats on your mark though.. our 3dmark 06 scores are almost identical also
Well, I CAN change my FSB, but it will crash, freeze, or squeal

I might try to use only 2 slots of memory tomorrow. Any other things I have to considder?
My system
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX 6300 ASUS Sabertooth 990FX R2.0 bios 1302 XFX 7950 Black Edition Double Dissipation 4 x 4 GB Corsair XMS 1600 Mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Corsair M4 128 GB SSD (OS) Samsung F1 spinpoint 1 TB  Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) (ba... Optiarc DVD RW AD-7170S 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H50 Windows 8 Pro 64 bit Benq 2420HD 24" 1920 x 1080 Full HD Logitech G11 
PowerCaseMouseMouse Pad
Be Quiet 730 Watt Corsair R 300 Sidewinder X5 
  hide details  
Reply
My system
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX 6300 ASUS Sabertooth 990FX R2.0 bios 1302 XFX 7950 Black Edition Double Dissipation 4 x 4 GB Corsair XMS 1600 Mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Corsair M4 128 GB SSD (OS) Samsung F1 spinpoint 1 TB  Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) (ba... Optiarc DVD RW AD-7170S 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H50 Windows 8 Pro 64 bit Benq 2420HD 24" 1920 x 1080 Full HD Logitech G11 
PowerCaseMouseMouse Pad
Be Quiet 730 Watt Corsair R 300 Sidewinder X5 
  hide details  
Reply
post #5747 of 12343
OKay
i will do that tonight Gyro and thanks much for your help on this......
OL' Blue
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
955 c3 Giga MA785G-UD3H GTX 250 Corsair 1333 DDR2 2x2gig 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 WD Blks 640mb-1 WD 500mb -USB WD Elements Lite on DVD burner etc XP 32bit....i have an empty drive waiting on 7 2x 24 Ws LCD Gateways..got a good deal on CL 
PowerCase
Antec 750 watt Antec 900..the Hoover dustbuster 
  hide details  
Reply
OL' Blue
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
955 c3 Giga MA785G-UD3H GTX 250 Corsair 1333 DDR2 2x2gig 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 WD Blks 640mb-1 WD 500mb -USB WD Elements Lite on DVD burner etc XP 32bit....i have an empty drive waiting on 7 2x 24 Ws LCD Gateways..got a good deal on CL 
PowerCase
Antec 750 watt Antec 900..the Hoover dustbuster 
  hide details  
Reply
post #5748 of 12343
Quote:
Originally Posted by badpilot View Post
Lo guys, some more info here:

After hours trying to get my 965 over 4.0 Ghz, I finally gave up. My mobo just didn't give an inch, when I tried raising the FSB. The only maximum stable clock was 20 x 200. All other clocks already failed just starting windows, browsing around, or running 3DMark.

Lowering memery clock to 667, setting nb/sb from 5x to 4x, and raising FSB just gave me bsod's, freezes or spontanious reboots.

Raising multi above 20.0 failed also. I tried up to 1.40 Volts on the CPU. But that only resulted in an idle temp of 40 'C. I found this temp not acceptable. Didn't even start a benchmark or stresstest with such a high idle temp.

So finally put it on 20 x 200, and 1.35 V on the CPU. That gave me a nice idle temp of 35 'C. I ran 3DMark to see if it's reasonably stable. It gave me a score of 18335, with a maximal temp of 51 'C.

It's almost 4.0 Ghz, almost







awesome i cant getmy 955 any higher than 3.75ghz
post #5749 of 12343
OCZ GameXStream 1010W & 150Gig Raptor HDD on the way
post #5750 of 12343
Quote:
Originally Posted by badpilot View Post
Well, I CAN change my FSB, but it will crash, freeze, or squeal

I might try to use only 2 slots of memory tomorrow. Any other things I have to considder?
I really dont know what would cause the crashing problem for you, there was nothing I changed or set differently, simple 2209 bios upgrade set multi to 20, used nvtool to open the others.. didnt like my temps with 20 so I played around with FSB naturally it let me change the settings and boot up no problems, with better temp results.. it was as simple as that.. sux that it would let you boot up after FSB change.. dont know what could be the cause.
My Crap
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790K   Gigabyte z97x-soc force EVGA GTX 970 Patriot 2x4 DDR3-1333 
Hard DriveCoolingOSMonitor
SAMSUNG 850 EVO 2.5" 250GB NZXT Kraken X61 Win7 64 Ultimate Asus 28" monitor 144Hrz 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G710+ Corsair TX750 Corsair 500R  Razer Deathadder Chrome 
Mouse PadAudio
Steel Series QCK+ Filo E10K 
  hide details  
Reply
My Crap
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790K   Gigabyte z97x-soc force EVGA GTX 970 Patriot 2x4 DDR3-1333 
Hard DriveCoolingOSMonitor
SAMSUNG 850 EVO 2.5" 250GB NZXT Kraken X61 Win7 64 Ultimate Asus 28" monitor 144Hrz 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G710+ Corsair TX750 Corsair 500R  Razer Deathadder Chrome 
Mouse PadAudio
Steel Series QCK+ Filo E10K 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club!