Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club! - Page 592

post #5911 of 12359
Quote:
Remove the power from the PC – TAKE THE POWER COARD OUT – remove the side panel so you can access your motherboard. Reset the Bios if you don’t know how to do this I suggest you stop now and read more about computers before venturing further.
Yeah ok, i should stop now... Of course its my bad english but how do i reset the bios? Battery out? Jumper? Didnt find anything in the manual...

edit: ok found it... 2209 installed. I only need the cpu now
Edited by BuddhaKeks - 4/28/10 at 9:58pm
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 955 m2n32 SLI Deluxe HD5770 PCS+ MDT 4GB DDR2 800 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 955 m2n32 SLI Deluxe HD5770 PCS+ MDT 4GB DDR2 800 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
post #5912 of 12359
Quote:
Originally Posted by BuddhaKeks View Post
Yeah ok, i should stop now... Of course its my bad english but how do i reset the bios? Battery out? Jumper? Didnt find anything in the manual...

edit: ok found it... 2209 installed. I only need the cpu now
No worries mate

let me know if you have anymore problems
post #5913 of 12359
More news from Asus today


M2N-sli bios 5001 is out today.

Get it here; ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/socketAM2/M2N-SLI/


Gyro
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
post #5914 of 12359
ok i have more problems now .

Before the windows is starting picture is coming the pc restarts...

I didi everything like in the guide. Only my ps2 keyboard is connected. no usb.

any ideas? format an reinstall windows 7?

ah and without multiplifier and volt adjustment i get into windows wit 4x800mhz

edit:
now i have seen the windows is starting pic, but then it restarted again

ist right to change the multi and voltage in the menu for JumperFree Configuaration?

ok, even if i put everything back to auto he dont go into windows too. Only if i reset to defaults, it works. Is the Reason of course that i deactivated usb legacy support.
Edited by BuddhaKeks - 4/29/10 at 11:51am
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 955 m2n32 SLI Deluxe HD5770 PCS+ MDT 4GB DDR2 800 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 955 m2n32 SLI Deluxe HD5770 PCS+ MDT 4GB DDR2 800 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
post #5915 of 12359












Ok, i didnt use system tools from nvidia now becaus i didnt find the option for each core... Now i checked my system over diffrent progs. Sometimes its 3,6 ghz and in other ones 800mhz... What do i have now 800 or 3.6?

Oh and can anyone post e a pic from the nvidia system tool with the options?

Edit: prie95 runs now for 25 mins: idle: 40C° and 45C° atm
Edit: For over 30 min now: max Temp=46°C
Edited by BuddhaKeks - 4/29/10 at 12:57pm
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 955 m2n32 SLI Deluxe HD5770 PCS+ MDT 4GB DDR2 800 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 955 m2n32 SLI Deluxe HD5770 PCS+ MDT 4GB DDR2 800 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
post #5916 of 12359
ok i think 800 is right... My Wii Emulator is that slow ^^. So where do i finde the options in nvidia sys tool?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 955 m2n32 SLI Deluxe HD5770 PCS+ MDT 4GB DDR2 800 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 955 m2n32 SLI Deluxe HD5770 PCS+ MDT 4GB DDR2 800 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
post #5917 of 12359
did you change your power settings to performance? If its set to default you wont see the core option
T3k
(13 items)
 
The Tibaldi
(9 items)
 
WooJoo
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i5 3210 h77 HD4000 GeForce 640 LE 
RAMHard DriveOSOS
4gb of something 5400rpm slowness 13.04 Ubuntu x64  Windows 8 Pro 
Monitor
1920x1080 
CPUMotherboardGraphicsRAM
965 BE 4.0GHZ (250 x 15.5) @1.5V m2n32 sli deluxe - 2000mhz @ 1.3V Asus TOP 5850 1GB 950/1200 Kingston HyperX 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Velociraptor 150GB, WD raptor 74gb TDK 880N DVDRW Windows 7 x64 Ultimate Westinghouse 22" lcd 
KeyboardPowerCaseMouse
saitek eclipse II Corsair 620W modular Cooler Master ATCS 840 black emprex 
  hide details  
Reply
T3k
(13 items)
 
The Tibaldi
(9 items)
 
WooJoo
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i5 3210 h77 HD4000 GeForce 640 LE 
RAMHard DriveOSOS
4gb of something 5400rpm slowness 13.04 Ubuntu x64  Windows 8 Pro 
Monitor
1920x1080 
CPUMotherboardGraphicsRAM
965 BE 4.0GHZ (250 x 15.5) @1.5V m2n32 sli deluxe - 2000mhz @ 1.3V Asus TOP 5850 1GB 950/1200 Kingston HyperX 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Velociraptor 150GB, WD raptor 74gb TDK 880N DVDRW Windows 7 x64 Ultimate Westinghouse 22" lcd 
KeyboardPowerCaseMouse
saitek eclipse II Corsair 620W modular Cooler Master ATCS 840 black emprex 
  hide details  
Reply
post #5918 of 12359

Ok did you change the multi in bios? did you change the voltage to 1.35 in bios and did you install the system tools program?

Google Spreadsheet

on the first page where it has the roster for those who have joined the club theres a How to for these cpus, if you didn't follow every step its going to be hard fr me to work out whats going on

PS what specs is your power supply
Edited by hitoriko - 4/29/10 at 1:56pm
post #5919 of 12359
Quote:
Ok did you change the multi in bios? did you change the voltage to 1.35 in bios and did you install the system tools program?
yes yes yes and i did everything ike in the introduction

Quote:
did you change your power settings to performance?
where?

power suly has 450 Watt

edit: btw i am german and i dont know how it is rly called in the english windows. But i think i found the power settings in the control pannel. I have there only 2 options power saving mode and balanced. balanced is activated.

Edit2: I think the biggest prob is that i dont find the option for each cpu in the nvidia control pannel. In my post with the pics u can see my options
Edited by BuddhaKeks - 4/29/10 at 2:17pm
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 955 m2n32 SLI Deluxe HD5770 PCS+ MDT 4GB DDR2 800 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 955 m2n32 SLI Deluxe HD5770 PCS+ MDT 4GB DDR2 800 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
post #5920 of 12359
OH LOL!!! IDONT KNOW WHY, but my bios is 1603 lol

can i just install 2209 without erasing with the jumper?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 955 m2n32 SLI Deluxe HD5770 PCS+ MDT 4GB DDR2 800 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 955 m2n32 SLI Deluxe HD5770 PCS+ MDT 4GB DDR2 800 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club!