Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club! - Page 609

post #6081 of 12343
Did you try un/reinstalling the nvtools.

Gyro
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
post #6082 of 12343
Quote:
Originally Posted by Gyro View Post
Did you try un/reinstalling the nvtools.

Gyro
Did that and everything worked like a charm! I dont know why my nvtools got messed up but everything works fine now. Too many NVidia programs to worry about lol

+rep
T3k
(13 items)
 
The Tibaldi
(9 items)
 
WooJoo
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i5 3210 h77 HD4000 GeForce 640 LE 
RAMHard DriveOSOS
4gb of something 5400rpm slowness 13.04 Ubuntu x64  Windows 8 Pro 
Monitor
1920x1080 
CPUMotherboardGraphicsRAM
965 BE 4.0GHZ (250 x 15.5) @1.5V m2n32 sli deluxe - 2000mhz @ 1.3V Asus TOP 5850 1GB 950/1200 Kingston HyperX 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Velociraptor 150GB, WD raptor 74gb TDK 880N DVDRW Windows 7 x64 Ultimate Westinghouse 22" lcd 
KeyboardPowerCaseMouse
saitek eclipse II Corsair 620W modular Cooler Master ATCS 840 black emprex 
  hide details  
Reply
T3k
(13 items)
 
The Tibaldi
(9 items)
 
WooJoo
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i5 3210 h77 HD4000 GeForce 640 LE 
RAMHard DriveOSOS
4gb of something 5400rpm slowness 13.04 Ubuntu x64  Windows 8 Pro 
Monitor
1920x1080 
CPUMotherboardGraphicsRAM
965 BE 4.0GHZ (250 x 15.5) @1.5V m2n32 sli deluxe - 2000mhz @ 1.3V Asus TOP 5850 1GB 950/1200 Kingston HyperX 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Velociraptor 150GB, WD raptor 74gb TDK 880N DVDRW Windows 7 x64 Ultimate Westinghouse 22" lcd 
KeyboardPowerCaseMouse
saitek eclipse II Corsair 620W modular Cooler Master ATCS 840 black emprex 
  hide details  
Reply
post #6083 of 12343
Quote:
Originally Posted by rusky1 View Post
Did that and everything worked like a charm! I dont know why my nvtools got messed up but everything works fine now. Too many NVidia programs to worry about lol

+rep
Thank you, come again

Gyro
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
post #6084 of 12343
so the 955 and 965 work with 5002 without the nvidia sys tools?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 955 m2n32 SLI Deluxe HD5770 PCS+ MDT 4GB DDR2 800 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 955 m2n32 SLI Deluxe HD5770 PCS+ MDT 4GB DDR2 800 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
post #6085 of 12343
Quote:
Originally Posted by BuddhaKeks View Post
so the 955 and 965 work with 5002 without the nvidia sys tools?
No,you will still need the nvtools for the 955/965.

Gyro
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
post #6086 of 12343
Hey all, I'm about to go from Vista x64 to 7 x64, and I've just been downloading the latest versions of all the drivers/software I'm going to need.

I remembered how much of a pain getting the wireless to work was last time, the driver for which was the RealTek LAN driver I believe. So my question is, which RealTek driver am I looking for here? I checked the RealTek website, and they have RTL8187L, RTL8187B, and RTL8187SE just for the RTL8187, but the also have ones for RTL8185, RTL8191, RTL8192, and RTL8188, and I have no clue which one I need.

My MB is M2N32 Sli-deluxe wireless edition, btw.

Also, I'm thinking of upgrading to an AMD Phenom II X4 965, or perhaps even an X6, if compatibility is proven in the near future. I'm assuming I need to have the new OS set up and NVidia tools installed and all that before swapping out the hardware?
Edited by ZantarV - 5/18/10 at 3:38pm
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon Phenom II X4 965 ASUS M2N32 SLI-Deluxe Wireless Edition 2x EVGA GTX 260 Core 216 Patriot 2x1024MB DDR2 & 2x2048MB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 320GB, 2xWD 500GB, WD 1000GB 7200RPM SATA II ASUS 18X DVD-RW Lightscribe Windows 7 x64 Ultimate IZ3D 22" 
KeyboardPowerCaseMouse
Bytecc Slim Multimedia Pro Seasonic X660 660W Antec P180 Sandio 3DO2 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon Phenom II X4 965 ASUS M2N32 SLI-Deluxe Wireless Edition 2x EVGA GTX 260 Core 216 Patriot 2x1024MB DDR2 & 2x2048MB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 320GB, 2xWD 500GB, WD 1000GB 7200RPM SATA II ASUS 18X DVD-RW Lightscribe Windows 7 x64 Ultimate IZ3D 22" 
KeyboardPowerCaseMouse
Bytecc Slim Multimedia Pro Seasonic X660 660W Antec P180 Sandio 3DO2 
  hide details  
Reply
post #6087 of 12343
[quote=cl2chicago;9383876]
Quote:
Originally Posted by kranshteun View Post


I thought it was just when it was in sleep power saver mode but I was wrong. I have Win 7, 64 Bit, by the way. I just noticed that every time I reboot it says the system failed boot something or other and I have to press F1 to get it to start up and load. Could it be this 2209 BIOS I'm running?
I had that happen on all of my systems. 2 were Asus AMD Nvidia bords, the other was an Intel system. I decided not to do any of the power saver stuff.
DAW
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 945 M2N-SLI 9500GT 6gb Crucial DDR 8000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Toshiba W7 x64 Acer 19 
PowerCase
Ultra 650w Thermaltake Soprano 101 
  hide details  
Reply
DAW
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 945 M2N-SLI 9500GT 6gb Crucial DDR 8000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Toshiba W7 x64 Acer 19 
PowerCase
Ultra 650w Thermaltake Soprano 101 
  hide details  
Reply
post #6088 of 12343
Quote:
Originally Posted by sirsaechao View Post
Here you go:

Before w/ Phenom X4 9600 w/ 5001:



After w/ Phenom II X4 945 w/ 5001:

Awesome!!! I'm getting a 945 this week but I'm going to put it on my M77D board. I bought my Phenom X4 9600 lest than 2 months ago. So I feel I need to get some use out of it.

Then again I may get a 940 BE for the M77D. New Egg still has them.
DAW
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 945 M2N-SLI 9500GT 6gb Crucial DDR 8000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Toshiba W7 x64 Acer 19 
PowerCase
Ultra 650w Thermaltake Soprano 101 
  hide details  
Reply
DAW
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 945 M2N-SLI 9500GT 6gb Crucial DDR 8000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Toshiba W7 x64 Acer 19 
PowerCase
Ultra 650w Thermaltake Soprano 101 
  hide details  
Reply
post #6089 of 12343
please buy one processor amd phenom x6 1055t and try to run it on this motherboard thanks in advance
My PC
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
phenom II 1090T x6 @3.36/3.78tc ghz MSI 870a-g54 Asus GTS250 1GB GDDR3 2x4GB ddr3 @1680 mhz G.Skill 1.25v @1.47v 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
WD 640GB Black Seagate 640GB 2xSeagate 320GB NEC DVD RW AD-7203S 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cooler Master TX3  windows 7 sp1 x64 SyncMaster 206BW 20" genius T3A164 
PowerCaseMouse
Chieftec CFT-850-14C 850W (Turbo series) HAF 932 A4 TECH X6-60D 
  hide details  
Reply
My PC
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
phenom II 1090T x6 @3.36/3.78tc ghz MSI 870a-g54 Asus GTS250 1GB GDDR3 2x4GB ddr3 @1680 mhz G.Skill 1.25v @1.47v 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
WD 640GB Black Seagate 640GB 2xSeagate 320GB NEC DVD RW AD-7203S 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cooler Master TX3  windows 7 sp1 x64 SyncMaster 206BW 20" genius T3A164 
PowerCaseMouse
Chieftec CFT-850-14C 850W (Turbo series) HAF 932 A4 TECH X6-60D 
  hide details  
Reply
post #6090 of 12343
Hey, I managed to update to Windows 7, and I got a 965 and installed it, following Hitoriko's guide, CPU voltage set to 1.375, multiplier to x16, and NVidia system tools 6.06 installed, but I can't find anything to change CPU multiplier under the Performance tab. It just shows one CPU, with only a slider for the HT bus.

CoreTemp shows four cores at 800MHz, 4x each, and they show up under Task Manager as well.

Edit: I just had another look at it, and all of the voltage settings are locked, as are most of the cooling options. I see there's supposed to be some kind of drop-down menu for cores and such. It simply doesn't show up for me.
Edited by ZantarV - 5/19/10 at 11:12pm
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon Phenom II X4 965 ASUS M2N32 SLI-Deluxe Wireless Edition 2x EVGA GTX 260 Core 216 Patriot 2x1024MB DDR2 & 2x2048MB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 320GB, 2xWD 500GB, WD 1000GB 7200RPM SATA II ASUS 18X DVD-RW Lightscribe Windows 7 x64 Ultimate IZ3D 22" 
KeyboardPowerCaseMouse
Bytecc Slim Multimedia Pro Seasonic X660 660W Antec P180 Sandio 3DO2 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon Phenom II X4 965 ASUS M2N32 SLI-Deluxe Wireless Edition 2x EVGA GTX 260 Core 216 Patriot 2x1024MB DDR2 & 2x2048MB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 320GB, 2xWD 500GB, WD 1000GB 7200RPM SATA II ASUS 18X DVD-RW Lightscribe Windows 7 x64 Ultimate IZ3D 22" 
KeyboardPowerCaseMouse
Bytecc Slim Multimedia Pro Seasonic X660 660W Antec P180 Sandio 3DO2 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club!