Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club! - Page 659

post #6581 of 12343
Quote:
Originally Posted by Adam23 View Post
if i rock the case and press the power button it boots first time
Glad you got it fixed

Gyro
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
post #6582 of 12343
Quote:
Originally Posted by Gyro View Post
Check the model #
if; HDX925WFK4DGI it's C2
if; HDX925WFK4DGM it's C3

Gyro
The box says "XXXXXXXXXGI", so I guess it´s C3. It must be BIOS related since it only supports 925 C2 "officialy".

No matter at all, it´s working fine till now.

Once again and again and again... THANK YOU
post #6583 of 12343
[QUOTE=elbubi;10068485]The box says "XXXXXXXXXGI", so I guess it´s C3. It must be BIOS related since it only supports 925 C2 "officialy".

No matter at all, it´s working fine till now.

Once again and again and again... THANK YOU [/QUOTE


if; HDX925WFK4DGI it's C2.

You must have got old stock.Where did you buy it?
No matter it's the officially supported one so all is good.

Gyro
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
post #6584 of 12343
[quote=Gyro;10068575]
Quote:
Originally Posted by elbubi View Post
The box says "XXXXXXXXXGI", so I guess it´s C3. It must be BIOS related since it only supports 925 C2 "officialy".

No matter at all, it´s working fine till now.

Once again and again and again... THANK YOU [/QUOTE


if; HDX925WFK4DGI it's C2.

You must have got old stock.Where did you buy it?
No matter it's the officially supported one so all is good.

Gyro
I guess I miswrote

The "OPN PIB" found on the box is "HDX925WFGIBOX", according to amd it could be C2 ((http://products.amd.com/en-na/Deskto...il.aspx?id=524) or C3 ((http://products.amd.com/en-na/Deskto...il.aspx?id=620) since they share the same OPN PIB. I really don´t want to look the "OPN TRAY" on chip to check it, is there another way to find it???

Nevertheless, little confusing numbering from AMD, C2 & C3 share the same OPN PIB box number .

Kindest regards
post #6585 of 12343
Quote:
Originally Posted by Gyro View Post



Please go to user cp and fill in your sys specs so we can help you better.

Thanks

Gyro
ok i did it.. heeeelp
my specs
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-6600k asus z170-p ati radeon hd 7770 16gb ddr4 @ 2400mhz crosair 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1x 1tb wd black edition zalman win10 philips 22'' 
Power
700w antec 
  hide details  
Reply
my specs
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-6600k asus z170-p ati radeon hd 7770 16gb ddr4 @ 2400mhz crosair 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1x 1tb wd black edition zalman win10 philips 22'' 
Power
700w antec 
  hide details  
Reply
post #6586 of 12343
Quote:
Originally Posted by octhunder View Post
ok i did it.. heeeelp
Thanks.

what are the timings and voltage are they set at?

Gyro
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
post #6587 of 12343
i'm not very sure but i think it's : CL 5 ,tRCD 5 ,tRP5 ,tRAS 18 ,tRC 24 and CR 2T
i used cpu-z too see them..the voltages are auto in bios or something like that so ..
my specs
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-6600k asus z170-p ati radeon hd 7770 16gb ddr4 @ 2400mhz crosair 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1x 1tb wd black edition zalman win10 philips 22'' 
Power
700w antec 
  hide details  
Reply
my specs
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-6600k asus z170-p ati radeon hd 7770 16gb ddr4 @ 2400mhz crosair 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1x 1tb wd black edition zalman win10 philips 22'' 
Power
700w antec 
  hide details  
Reply
post #6588 of 12343
Quote:
Originally Posted by octhunder View Post
i'm not very sure but i think it's : CL 5 ,tRCD 5 ,tRP5 ,tRAS 18 ,tRC 24 and CR 2T
i used cpu-z too see them..the voltages are auto in bios or something like that so ..
That should be fine for now. 5-5-5-18-24-2T

Do you know your way around the bios?

If you do go to advanced/jumper free config-change AI tuning to manual,then drop down to DDR2 voltage control -set to 2.200v,set ram speed to 1066. see if that helps.
If not,try 2.3v and try again.

Good luck

Gyro
Edited by Gyro - 7/20/10 at 1:22pm
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
post #6589 of 12343
Thread Starter 
Booting into windows w/no video display almost sounds like a monitor not plugged into the card properly.
Black N Blue Baby
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Ph II X4 955 BE (C3) @ 3.5GHz MSI NF980-G65 PCS R9 380 4GB 8GB Crucial Ballistix Tracer BL2KIT25664TN1337 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2TB WD Black WD2003FZEX LG 20x DVD Lightscribe Burner Win7 Ult x64  Samsung LN-S4095D 1080P 40" LCD TV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Corsair HX1000w Mod'd Antec Nine Hundred Logitech G9x 
Mouse Pad
Big Black Pad 
  hide details  
Reply
Black N Blue Baby
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Ph II X4 955 BE (C3) @ 3.5GHz MSI NF980-G65 PCS R9 380 4GB 8GB Crucial Ballistix Tracer BL2KIT25664TN1337 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2TB WD Black WD2003FZEX LG 20x DVD Lightscribe Burner Win7 Ult x64  Samsung LN-S4095D 1080P 40" LCD TV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Corsair HX1000w Mod'd Antec Nine Hundred Logitech G9x 
Mouse Pad
Big Black Pad 
  hide details  
Reply
post #6590 of 12343
that was my first thought , i've swapped the monitor and cables , d/c'd and r/c'd the cards / cables trying every different configuration .

I think it might be the pcie slot :'-(

perhaps the money i was going to spend on my nice new heat sink is going to have to go into sourcing a new board ... or maybe ill just never shut this off again .
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Amd Phenom II 945 M2N-Sli 2 x 9600 gt DDR2 2x 2gig 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x wd barracuda @ 500gb Sata Sony DVD RW Win 7 + Ubuntu dual boot samsung 2233bw 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft Raxor Reclusa (cba to open case 900 watt) Antec 900 ( uk edition) logitech Microgear 
Mouse Pad
desk :-P 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Amd Phenom II 945 M2N-Sli 2 x 9600 gt DDR2 2x 2gig 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x wd barracuda @ 500gb Sata Sony DVD RW Win 7 + Ubuntu dual boot samsung 2233bw 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft Raxor Reclusa (cba to open case 900 watt) Antec 900 ( uk edition) logitech Microgear 
Mouse Pad
desk :-P 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club!