Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club! - Page 811

post #8101 of 12343
if i buy a sound card with optical out and use that to connect to my home cinema will that give me 5.1?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
athlon 64 x2 4200+ m2n sli deluxe Radeon HD 4870 3582MB RAM 
OSMonitor
Vista™ Home Premium (6.0, Build 6002) Service Pack Sony FW900 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
athlon 64 x2 4200+ m2n sli deluxe Radeon HD 4870 3582MB RAM 
OSMonitor
Vista™ Home Premium (6.0, Build 6002) Service Pack Sony FW900 
  hide details  
Reply
post #8102 of 12343
Try this.
Go into soundmax cp and and enable DTS if it is not.

Gyro
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
post #8103 of 12343
Hi Gyro, my soundmax has no preferences page. I have 'File version: 6.10.01.6585 built by: WinDDK'

Have i got the wrong version?

thanks again
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
athlon 64 x2 4200+ m2n sli deluxe Radeon HD 4870 3582MB RAM 
OSMonitor
Vista™ Home Premium (6.0, Build 6002) Service Pack Sony FW900 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
athlon 64 x2 4200+ m2n sli deluxe Radeon HD 4870 3582MB RAM 
OSMonitor
Vista™ Home Premium (6.0, Build 6002) Service Pack Sony FW900 
  hide details  
Reply
post #8104 of 12343
From what I have been reading is that some driver versions have DTS support and others don't,which is which I can't say for sure.

May be try the drivers from the mb disc.
Or this one ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/misc/...vista64bit.zip,suppose to have DTS.

You might have better luck asking your original question in the http://www.overclock.net/sound-cards-computer-audio/ section.

I don't mean to chase you away, but you might get some better help from the audio pros there.

Good luck

Gyro
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
post #8105 of 12343
Ok now I'm a little ticked off....
Downloaded and installed 3DMark06
Ran 3DMark06
Recieved confirmation that test was complete, requester box saying "view your score online"
Hit ok
Redirected to Website, page begins to load
Brief message along lines of "Hidden Scores..."
Now all I have is a blank Screen, monitor tells me there is no input
Rebooted, get Mobo screen with green streaks, followed by windows screen with green streaks then "no input" blank screen....

Update: Ok after disconnecting power Windows boots up again, but as soon as I try and run 3DMark06 I keep getting a blank screen
Edited by Miki_Mundi - 1/22/11 at 9:09am
Main
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ ASUS M2N32-SLI DELUXE 2 X NVIDIA GeForce 7600 GT 2GB CORSAIR XMS2 PC5400 
Hard DriveOptical DriveOS
250Gb WD Caviar, 320Gb Seagate Barrcuda LG WINDOWS XP 32BIT 
  hide details  
Reply
Main
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ ASUS M2N32-SLI DELUXE 2 X NVIDIA GeForce 7600 GT 2GB CORSAIR XMS2 PC5400 
Hard DriveOptical DriveOS
250Gb WD Caviar, 320Gb Seagate Barrcuda LG WINDOWS XP 32BIT 
  hide details  
Reply
post #8106 of 12343
blank screen can be caused by many things. but check your gpu temp's, sounds like they was overheated causing artifacts.

also, what drivers are you running for your cards? and are the in sli?
Edited by The Fryer - 1/22/11 at 9:32am
post #8107 of 12343
just getting blank screen full stop, seems its not getting any input from the graphic cards.
I tried bootong in safe mode but cant change anything because the resolution is too low to be able to do anything with it
im accessing here via my laptop
Main
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ ASUS M2N32-SLI DELUXE 2 X NVIDIA GeForce 7600 GT 2GB CORSAIR XMS2 PC5400 
Hard DriveOptical DriveOS
250Gb WD Caviar, 320Gb Seagate Barrcuda LG WINDOWS XP 32BIT 
  hide details  
Reply
Main
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ ASUS M2N32-SLI DELUXE 2 X NVIDIA GeForce 7600 GT 2GB CORSAIR XMS2 PC5400 
Hard DriveOptical DriveOS
250Gb WD Caviar, 320Gb Seagate Barrcuda LG WINDOWS XP 32BIT 
  hide details  
Reply
post #8108 of 12343
ok i got back into windows via safe mode and it seemed that the driver had reverted to a very early version.
ive reinstalled to the latest drivers which is 260 and am still not getting any input to the monitor once past the initial windows screen
Main
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ ASUS M2N32-SLI DELUXE 2 X NVIDIA GeForce 7600 GT 2GB CORSAIR XMS2 PC5400 
Hard DriveOptical DriveOS
250Gb WD Caviar, 320Gb Seagate Barrcuda LG WINDOWS XP 32BIT 
  hide details  
Reply
Main
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ ASUS M2N32-SLI DELUXE 2 X NVIDIA GeForce 7600 GT 2GB CORSAIR XMS2 PC5400 
Hard DriveOptical DriveOS
250Gb WD Caviar, 320Gb Seagate Barrcuda LG WINDOWS XP 32BIT 
  hide details  
Reply
post #8109 of 12343
Quote:
Originally Posted by Miki_Mundi View Post
ok i got back into windows via safe mode and it seemed that the driver had reverted to a very early version.
ive reinstalled to the latest drivers which is 260 and am still not getting any input to the monitor once past the initial windows screen
Try one card at a time in both upper and lower slots.

Gyro
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
post #8110 of 12343
Thanks everyone, hopefully the problem is rectified, tried reinstalling a card at a time to no avail but after rebooting from blank screen i have success.
left it running while i went out. replied here somewhat inebriated. will sleep and report in the morning if there is a problem
Main
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ ASUS M2N32-SLI DELUXE 2 X NVIDIA GeForce 7600 GT 2GB CORSAIR XMS2 PC5400 
Hard DriveOptical DriveOS
250Gb WD Caviar, 320Gb Seagate Barrcuda LG WINDOWS XP 32BIT 
  hide details  
Reply
Main
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ ASUS M2N32-SLI DELUXE 2 X NVIDIA GeForce 7600 GT 2GB CORSAIR XMS2 PC5400 
Hard DriveOptical DriveOS
250Gb WD Caviar, 320Gb Seagate Barrcuda LG WINDOWS XP 32BIT 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club!