Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club! - Page 835

post #8341 of 12343
Quote:
Originally Posted by Gorbuha View Post
Thank you for you help! Much appreciated! I have another question though: I can't install the Catalyst Center which came on a disc with this GPU (Sapphire ATI Radeon HD 5770 Vapor-X Overclock Edition). I have a GeForce 9800 GT installed before and therefore I have NVidia drivers on my computer... Trying to install Catalyst Center and the install fails... Should I try de-install the NVidia drivers completely first? I thought I did but it seems that maybe there is something left from NVidia that affects my installation of Catalyst Center... can that be true?
Try ccleaner to help, but yes, if you're not going to run an NVidia card, you should work to strip out all traces of that stuff.

But can you say more why the install is failing?
post #8342 of 12343
I have a question, my Asus control panel has been telling me that my +12v is dropping dangerously low at random intervals. Is there something I should be watching for? I mean going from a solid 12v to .31v. It woke me up last night yelling at me. Just want to know if I should worry.
Home
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athalon 64 x2 5200+ 2.6Ghz ASUS M2N-Plus SLI XLR8 Performance Edition 8800+GT 4 gigs DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
250 gig 2x Toshiba DVD-RW w/ lightscribe Windows XP Logitech 
CaseMouse
NZXT Beta Evo Dynex 
  hide details  
Reply
Home
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athalon 64 x2 5200+ 2.6Ghz ASUS M2N-Plus SLI XLR8 Performance Edition 8800+GT 4 gigs DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
250 gig 2x Toshiba DVD-RW w/ lightscribe Windows XP Logitech 
CaseMouse
NZXT Beta Evo Dynex 
  hide details  
Reply
post #8343 of 12343
Quote:
Originally Posted by ShamelessTR View Post
I have a question, my Asus control panel has been telling me that my +12v is dropping dangerously low at random intervals. Is there something I should be watching for? I mean going from a solid 12v to .31v. It woke me up last night yelling at me. Just want to know if I should worry.
so it says it dropped from 12.00v to 00.31v... if i am understanding correctly. the computer would shut off with anything less than 10v if i remember right. but if it drops to .32v it deff would shut off. would be a glitch or a bad sensor.
post #8344 of 12343
Quote:
Originally Posted by gr8sho View Post
Try ccleaner to help, but yes, if you're not going to run an NVidia card, you should work to strip out all traces of that stuff.

But can you say more why the install is failing?
I don't know.... I press on the install for Windows XP button, then the installer starts up and when I press express install it just quits... there are only two options there: 1) "Epress Install" 2) Uninstall...
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 920 Asus M2N-SLI Sapphire Radeon 5770 Vapor-X 4 GB 
Hard DriveOSMonitorPower
160 GB Windows XP Service Pack 3 ASUS 550 WT 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 920 Asus M2N-SLI Sapphire Radeon 5770 Vapor-X 4 GB 
Hard DriveOSMonitorPower
160 GB Windows XP Service Pack 3 ASUS 550 WT 
  hide details  
Reply
post #8345 of 12343
Quote:
Originally Posted by Gorbuha View Post
I don't know.... I press on the install for Windows XP button, then the installer starts up and when I press express install it just quits... there are only two options there: 1) "Epress Install" 2) Uninstall...
sounds like a bad download, i would suggest downloading it again. then trying.
post #8346 of 12343
Quote:
Originally Posted by The Fryer View Post
so it says it dropped from 12.00v to 00.31v... if i am understanding correctly. the computer would shut off with anything less than 10v if i remember right. but if it drops to .32v it deff would shut off. would be a glitch or a bad sensor.
Kinda what I figured. Might have to stop using the Asus utility. I don't see anything registered in any of the others. I guess there is a glitch in the program, but it said it dropped off three or four times. Just wanted to make sure I shouldn't be worried too much. Here is the log.

[03/01/2011 at 02:17 am] +12V Voltage Abnormal, 0.13 V
[03/01/2011 at 02:17 am] +12V Voltage become normal, 12.03 V
[03/01/2011 at 11:23 pm] +12V Voltage Abnormal, 0.13 V
[03/01/2011 at 11:23 pm] +12V Voltage become normal, 12.03 V
[03/02/2011 at 02:58 am] +5V Voltage Abnormal, 3.44 V
[03/02/2011 at 02:58 am] +5V Voltage become normal, 5.00 V
[03/02/2011 at 11:50 am] +12V Voltage Abnormal, 0.06 V
[03/02/2011 at 11:51 am] +12V Voltage become normal, 11.97 V
[03/02/2011 at 11:51 am] +12V Voltage become normal, 11.97 V
Home
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athalon 64 x2 5200+ 2.6Ghz ASUS M2N-Plus SLI XLR8 Performance Edition 8800+GT 4 gigs DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
250 gig 2x Toshiba DVD-RW w/ lightscribe Windows XP Logitech 
CaseMouse
NZXT Beta Evo Dynex 
  hide details  
Reply
Home
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athalon 64 x2 5200+ 2.6Ghz ASUS M2N-Plus SLI XLR8 Performance Edition 8800+GT 4 gigs DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
250 gig 2x Toshiba DVD-RW w/ lightscribe Windows XP Logitech 
CaseMouse
NZXT Beta Evo Dynex 
  hide details  
Reply
post #8347 of 12343
i use everest. it is much better at sensing properly.
post #8348 of 12343
Neither Phenommsrtweaker or K10Stat, both of which use winring0 library to talk to the M2N32's hardware registers, is able to modify Vcore or Vnb under either Windows XP or Windows 7 64-bit.

Do I need to set Vcore voltage to automatic in BIOS to make this work?
post #8349 of 12343
Add me.
M2N32-Sli Deluxe
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Amd 945 (95W) M2N32-SLI Deluxe Dual GTX 460's 8gig Corsair 5-5-5-18 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
750gig WD 7200 RPM Dvd Rom Win 7 64bit 23" Wide Samsung 1080P 
KeyboardPowerCaseMouse
G110 Corsair 750W TX Element T Razer Death Adder 
  hide details  
Reply
M2N32-Sli Deluxe
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Amd 945 (95W) M2N32-SLI Deluxe Dual GTX 460's 8gig Corsair 5-5-5-18 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
750gig WD 7200 RPM Dvd Rom Win 7 64bit 23" Wide Samsung 1080P 
KeyboardPowerCaseMouse
G110 Corsair 750W TX Element T Razer Death Adder 
  hide details  
Reply
post #8350 of 12343
Looking for stable OC settings for AMD 945 3.4ghz or higher for the M2N32-SLI Deluxe.

My current Setup is:

AMD 945 X4 Overclocked to 3.3 ATM (Using AI OC in BIOS to 10%)
8gb Corsair XMS2 5-5-5-18 (800mhz)
2 EVGA Gtx 460's Superclocked 768mb in SLI

Using a Zalman 9700 for CPU cooler.

Tried Overclocking Before Got it to 3.6 upping the voltage and fsb a bit. But did not run stable when running a stress test.
M2N32-Sli Deluxe
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Amd 945 (95W) M2N32-SLI Deluxe Dual GTX 460's 8gig Corsair 5-5-5-18 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
750gig WD 7200 RPM Dvd Rom Win 7 64bit 23" Wide Samsung 1080P 
KeyboardPowerCaseMouse
G110 Corsair 750W TX Element T Razer Death Adder 
  hide details  
Reply
M2N32-Sli Deluxe
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Amd 945 (95W) M2N32-SLI Deluxe Dual GTX 460's 8gig Corsair 5-5-5-18 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
750gig WD 7200 RPM Dvd Rom Win 7 64bit 23" Wide Samsung 1080P 
KeyboardPowerCaseMouse
G110 Corsair 750W TX Element T Razer Death Adder 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] ASUS M2N-SLI and M2N32-SLI Club!