Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Gigabyte EP45-UD3 Series Owners Guide
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Gigabyte EP45-UD3 Series Owners Guide - Page 1898

post #18971 of 21186
Link to the 4GB Sticks: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231166

Link to the 2GB Sticks: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231144

I did this a month ago or so but I believe I bumped the MCH up a little to test it out but of course I don't recall what I bumped it to, I want to say somewhere around 1.33 to 1.35ish

CPU is running at stock speeds and nothing is overclocked on it yet.

Gigabyte EP45-UD3P with bios F10

I've tried every slot and ram combination I could think of so again it's been a while since I did all of this but I'm pretty sure that was one of the combos I tried.

Sorry I haven't overclocked since I had my AMD Athlon 64 around 2006 and am just now looking into pushing this Q9550.

Edit - I ordered another 2GB and I'm going to try this again and be more methodical about it. Sounds like it was more my lack of know how and lack of really trying very hard at fault.
Edited by advion - 2/18/11 at 4:52pm
Thing 2
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K Asus Z170 PRO GAMING EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING ACX 3.0 G.SKILL Ripjaws V Series DDR4 2400 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
WD 1.5 TB WD 500 GB OCZ 256GB Vertex 4 Crucial MX300 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H100i Windows 10 Pro Acer XB270HU MF-68 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic M12II-850 NZXT H440 Logitech MX Master AudioEngine A2+ 
  hide details  
Reply
Thing 2
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K Asus Z170 PRO GAMING EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING ACX 3.0 G.SKILL Ripjaws V Series DDR4 2400 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
WD 1.5 TB WD 500 GB OCZ 256GB Vertex 4 Crucial MX300 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H100i Windows 10 Pro Acer XB270HU MF-68 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic M12II-850 NZXT H440 Logitech MX Master AudioEngine A2+ 
  hide details  
Reply
post #18972 of 21186
Those sticks should work together just fine.

Try this. First go into the bios and make the following changes.

Set the vdimm to 2.1v

Set the Memory Multiplier to 3.00

Set the ram timings to 5-5-5-15

Save and exit the bios, then shut down the system.

Install the 2g sticks in the yellow slots and the 1g sticks in the red slots.

See how that goes.
442
(15 items)
 
Q6600
(14 items)
 
Piece O' Crappola
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 E0 DFI LanParty LT P35-T2R 2 x HD4670QT512P CF Patriot PVS24G8500ELKN 
CoolingOSMonitorPower
Stock pfsense Acer H233H Antec EarthWatts 430 
CaseAudio
custom onboard 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 B3 Lapped @ 3.4 GA-EP45-UD3R EVGA 9600GSO 384m 96SP 4G (2x2) Patriot Viper PC2-8500 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
80g Maxtor, 320WDC. 320Seagate NEC ND-3550 & LiteOn CM Hyper 212+ w/PP Blademasters XP Pro SP3 
MonitorPowerCase
Acer H233H Rosewill RG630-S12 NZXT BetaEVO 
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6420 GA-P35-DS3L GeForce 7300LE 2G PNY PC2-6400 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80Gig WDC SATA NEC ND3540A Win 7 Ultimate 64bit/XP Pro Acer H233H 
PowerCase
Antec Earthwatts 430 none 
  hide details  
Reply
442
(15 items)
 
Q6600
(14 items)
 
Piece O' Crappola
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 E0 DFI LanParty LT P35-T2R 2 x HD4670QT512P CF Patriot PVS24G8500ELKN 
CoolingOSMonitorPower
Stock pfsense Acer H233H Antec EarthWatts 430 
CaseAudio
custom onboard 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 B3 Lapped @ 3.4 GA-EP45-UD3R EVGA 9600GSO 384m 96SP 4G (2x2) Patriot Viper PC2-8500 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
80g Maxtor, 320WDC. 320Seagate NEC ND-3550 & LiteOn CM Hyper 212+ w/PP Blademasters XP Pro SP3 
MonitorPowerCase
Acer H233H Rosewill RG630-S12 NZXT BetaEVO 
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6420 GA-P35-DS3L GeForce 7300LE 2G PNY PC2-6400 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80Gig WDC SATA NEC ND3540A Win 7 Ultimate 64bit/XP Pro Acer H233H 
PowerCase
Antec Earthwatts 430 none 
  hide details  
Reply
post #18973 of 21186
So I decide it's time to clean-out the dust in my rig-

I take it apart, and wipe everything down-

When I re-assemble it, it boots fine, but within 2-3 minutes, it freezes right in the middle of a youtube video...

I hit the reset switch (negative on cont-alt-delete), and it restarts…starts cycling power-off, power-on,power-off, etc., like that a few times, and then loads the Windows Desktop…and it's down-clocked to 3.0GHz (it was at 4.0GHz)...

I click-on restart, go into BIOS and load the same 4.0GHz profile that's been working fine for months-
I exit and save, and it powers-off (normal), powers-on (normal), then powers off and on again one more time (definitely not good), before it loads the desktop, but it's still at the stock 3.0GHz-

When I go back into the BIOS, I get the standard ‘Warning Message’ about overclocking and voltages-

I repeat this scenario a few more times with the same results-

I figure maybe it's the memory, so I re-seat the RAM, run Memtest86+ for one pass…no errors...but I notice that the timings are not the 5-5-5-15 that I had entered, but something like ?-7-7-24-

I get back into the BIOS and hit F7 for Optimal Settings…

Everything's now on AUTO, except for (which I enter manually)-

- Vcore @ 1.31875v
- DRAM @ 2.1v
- timings @ 5-5-5-15

The template below is the profile I have been using successfully for 4.0GHz-

I think for some reason, the timings that were working, aren't working anymore, if that's possible-

Any help getting it this back to 4.0GHz is apprediated!



Code:
CPU = E8400
Motherboard = UD3P
BIOS Version = FE 
Ram =       Corsair Dominator 8500 C5D 1066 
 
MB Intelligent Tweaker(M.I.T.)
Robust Graphics Booster .............: Auto
CPU Clock Ratio .....................: 9x
Fine CPU Clock Ratio.................: +0.0
CPU Frequency .......................: 4.00GHz (445x9)
 
Clock Chip Control 
Standard Clock Control
CPU Host Clock Control...............: Enabled
CPU Host Frequency (Mhz) ............: 445
PCI Express Frequency (Mhz) .........: 100
CIA2.................................: Disabled 
 
Advanced Clock Control
CPU Clock Drive......................: 800mV
PCIExpress Clock Drive...............: 900mV
CPU Clock Skew.......................: 0ps
MCH Clock Skew.......................: 0ps

DRAM Performance Control
Performance Enhance..................: Standard
Extreme Memory Profile (X.M.P.)......: Auto
(G)MCH Frequency Latch...............: Auto
System Memory Multiplier ............: 2.40B
Memory Frequency (Mhz) ..............: 1068
DRAM Timing Selectable ..............: Manual
 
Standard Timing Control
CAS Latency Time.....................: 5 
tRCD ................................: 5
tRP..................................: 5
tRAS.................................: 15
 
Advanced Timing Control
tRRD.................................: 4 (Auto)
tWTR.................................: 4 (Auto)
tWR..................................: 8 (Auto)
tRFC.................................: 68 (Auto)
tRTP.................................: 4 (Auto)
Command Rate (CMD) ..................: 0 (Auto)
 
Channel A
Static tRead Value...................: 8 (Auto)
Channel A Timing/Driving Settings....:   (Auto) 

Channel B
Static tRead Value...................: 8 (Auto)
Channel B Timing/Driving Settings....:   (Auto) 
 
Motherboard Voltage Control
CPU
Load Line Calibration (LLC) .........: Enabled 
CPU Vcore............................: 1.31875
CPU Termination.....1.200V*..........: 1.26
CPU PLL.............1.500V*..........: 1.50
CPU Referen.........0.755V*..........: Auto
 
MCH/ICH
MCH Core............1.100V...........: 1.26
MCH Reference.......0.800V...........: Auto
MCH/DRAM Ref........0.900V...........: Auto
ICH I/O.............1.500V...........: Auto
ICH Core............1.100V...........: 1.2
 
DRAM
DRAM Voltage .........1.800V.........: 2.10
DRAM Termination .....0.900V.........: Auto
Channel A Reference ..0.900V.........: Auto
Channel B Reference ..0.900V.........: Auto

Edited by cr1 - 2/19/11 at 6:29am
THE PHOENIX
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-4690K/4.5GHz GA-Z97X-UD5H-BK EVGA GTX760 2GB SC/ACX  G.Skill Trident X 2400/16GB  
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 850 EVO 120GB PNY CS1311 120GB Crucial M4 64GB WD VelociRaptor 150GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WDC Black 1TB ASUS Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme Linux Mint 18.1 Cinnamon/64 
OSOSMonitorKeyboard
Windows10 Pro/64 Ubuntu 16.04 ASUS MX259H 25" Frameless Corsair K70 
PowerCaseMouseAudio
Antec TP-New 750W  Phanteks Enthoo Luxe Tempered Glass Logitech ASUS Xonar D1 
  hide details  
Reply
THE PHOENIX
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-4690K/4.5GHz GA-Z97X-UD5H-BK EVGA GTX760 2GB SC/ACX  G.Skill Trident X 2400/16GB  
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 850 EVO 120GB PNY CS1311 120GB Crucial M4 64GB WD VelociRaptor 150GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WDC Black 1TB ASUS Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme Linux Mint 18.1 Cinnamon/64 
OSOSMonitorKeyboard
Windows10 Pro/64 Ubuntu 16.04 ASUS MX259H 25" Frameless Corsair K70 
PowerCaseMouseAudio
Antec TP-New 750W  Phanteks Enthoo Luxe Tempered Glass Logitech ASUS Xonar D1 
  hide details  
Reply
post #18974 of 21186
Quote:
Originally Posted by cr1 View Post
So I decide it's time to clean-out the dust in my rig-

I take it apart, and wipe everything down-

When I re-assemble it, it boots fine, but within 2-3 minutes, it freezes right in the middle of a youtube video...

I hit the reset switch (negative on cont-alt-delete), and it restarts…starts cycling power-off, power-on,power-off, etc., like that a few times, and then loads the Windows Desktop…and it's down-clocked to 3.0GHz (it was at 4.0GHz)...

I click-on restart, go into BIOS and load the same 4.0GHz profile that's been working fine for months-
I exit and save, and it powers-off (normal), powers-on (normal), then powers off and on again one more time (definitely not good), before it loads the desktop, but it's still at the stock 3.0GHz-

When I go back into the BIOS, I get the standard ‘Warning Message’ about overclocking and voltages-

I repeat this scenario a few more times with the same results-

I figure maybe it's the memory, so I re-seat the RAM, run Memtest86+ for one pass…no errors...but I notice that the timings are not the 5-5-5-15 that I had entered, but something like ?-7-7-24-

I get back into the BIOS and hit F7 for Optimal Settings…

Everything's now on AUTO, except for (which I enter manually)-

- Vcore @ 1.31875v
- DRAM @ 2.1v
- timings @ 5-5-5-15

The template below is the profile I have been using successfully for 4.0GHz-

I think for some reason, the timings that were working, aren't working anymore, if that's possible-

Any help getting it this back to 4.0GHz is apprediated!
Try to Disable the USB Legacy Storage detect in bios. This is a known problem on Gigabyte P35/P45 boards. I had the same problem on my Gigabyte GA-P35 DS3R. When I disabled this feature, my computer started normal after a shutdown. Just enable it again if you need to boot from USB storage...
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K@4.5GHz Asus P8P67 Pro 3.0 (B3) EVGA GTX 1070 SC Black Edition 4x4GB Corsair Vengeance 1600-9-9-9-24-2t-1.5v 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
M500 240GB SSD for OS, 2x256GB M4's Raid0 for ... Generic Windows 10 Pro 64 Bit Asus VK266H 
PowerCase
Corsair RM 750x Cooler Master Storm Scout 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K@4.5GHz Asus P8P67 Pro 3.0 (B3) EVGA GTX 1070 SC Black Edition 4x4GB Corsair Vengeance 1600-9-9-9-24-2t-1.5v 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
M500 240GB SSD for OS, 2x256GB M4's Raid0 for ... Generic Windows 10 Pro 64 Bit Asus VK266H 
PowerCase
Corsair RM 750x Cooler Master Storm Scout 
  hide details  
Reply
post #18975 of 21186
@turrican9

I just changed the MCH Frequency Latch to 333 and it boots fine now-

Thanks tho, good info....
THE PHOENIX
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-4690K/4.5GHz GA-Z97X-UD5H-BK EVGA GTX760 2GB SC/ACX  G.Skill Trident X 2400/16GB  
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 850 EVO 120GB PNY CS1311 120GB Crucial M4 64GB WD VelociRaptor 150GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WDC Black 1TB ASUS Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme Linux Mint 18.1 Cinnamon/64 
OSOSMonitorKeyboard
Windows10 Pro/64 Ubuntu 16.04 ASUS MX259H 25" Frameless Corsair K70 
PowerCaseMouseAudio
Antec TP-New 750W  Phanteks Enthoo Luxe Tempered Glass Logitech ASUS Xonar D1 
  hide details  
Reply
THE PHOENIX
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-4690K/4.5GHz GA-Z97X-UD5H-BK EVGA GTX760 2GB SC/ACX  G.Skill Trident X 2400/16GB  
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 850 EVO 120GB PNY CS1311 120GB Crucial M4 64GB WD VelociRaptor 150GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WDC Black 1TB ASUS Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme Linux Mint 18.1 Cinnamon/64 
OSOSMonitorKeyboard
Windows10 Pro/64 Ubuntu 16.04 ASUS MX259H 25" Frameless Corsair K70 
PowerCaseMouseAudio
Antec TP-New 750W  Phanteks Enthoo Luxe Tempered Glass Logitech ASUS Xonar D1 
  hide details  
Reply
post #18976 of 21186
Quote:
Originally Posted by PapaSmurf View Post
Those sticks should work together just fine.

Try this. First go into the bios and make the following changes.

Set the vdimm to 2.1v

Set the Memory Multiplier to 3.00

Set the ram timings to 5-5-5-15

Save and exit the bios, then shut down the system.

Install the 2g sticks in the yellow slots and the 1g sticks in the red slots.

See how that goes.
Like I said I put the 2GB sticks in my mother in laws computer to help her out after I had kind of given up/forgot about them. I ordered two new sticks that will be here next week so when those arrive I'll be back for help I'm sure.
Thing 2
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K Asus Z170 PRO GAMING EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING ACX 3.0 G.SKILL Ripjaws V Series DDR4 2400 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
WD 1.5 TB WD 500 GB OCZ 256GB Vertex 4 Crucial MX300 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H100i Windows 10 Pro Acer XB270HU MF-68 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic M12II-850 NZXT H440 Logitech MX Master AudioEngine A2+ 
  hide details  
Reply
Thing 2
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K Asus Z170 PRO GAMING EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING ACX 3.0 G.SKILL Ripjaws V Series DDR4 2400 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
WD 1.5 TB WD 500 GB OCZ 256GB Vertex 4 Crucial MX300 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H100i Windows 10 Pro Acer XB270HU MF-68 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic M12II-850 NZXT H440 Logitech MX Master AudioEngine A2+ 
  hide details  
Reply
post #18977 of 21186
Having some weirdness going on.. after I pulled everything out to install the 212+, windows had a hard time booting, but eventually got there.

Also, I had the triple boot issue, which afterwards resets the bios settings to default.. NOTHING changed in my setup besides the cooler.

I went ahead and disabled legacy USB, and raised a few voltages and pinched FSB up to 450.. running prime right now testing 3.825.

If I have anymore hangups I'll post my MIT.. for now I'm trying to get her stable. possibly later on today or tomorrow I'll be inching up to 4.0, so I'm sure I'll hit a wall somewhere along the line.
Roy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 @ 3.83 and climbing GA-EP45-UD3P 1.1 XFX 5850 4gb G Skill 1066 
Hard DriveOSMonitorPower
Seagate 320gb SATA/1tb SATA WIN7 Pro 64bit 22" LG XFX 650w 
CaseMouse
Antec 900 yes 
  hide details  
Reply
Roy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 @ 3.83 and climbing GA-EP45-UD3P 1.1 XFX 5850 4gb G Skill 1066 
Hard DriveOSMonitorPower
Seagate 320gb SATA/1tb SATA WIN7 Pro 64bit 22" LG XFX 650w 
CaseMouse
Antec 900 yes 
  hide details  
Reply
post #18978 of 21186
Quote:
Originally Posted by BungalowJunkie View Post
Having some weirdness going on.. after I pulled everything out to install the 212+, windows had a hard time booting, but eventually got there.

Also, I had the triple boot issue, which afterwards resets the bios settings to default.. NOTHING changed in my setup besides the cooler.

I went ahead and disabled legacy USB, and raised a few voltages and pinched FSB up to 450.. running prime right now testing 3.825.

If I have anymore hangups I'll post my MIT.. for now I'm trying to get her stable. possibly later on today or tomorrow I'll be inching up to 4.0, so I'm sure I'll hit a wall somewhere along the line.
You should not disable USB Legacy, but USB Legacy Storage detect
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K@4.5GHz Asus P8P67 Pro 3.0 (B3) EVGA GTX 1070 SC Black Edition 4x4GB Corsair Vengeance 1600-9-9-9-24-2t-1.5v 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
M500 240GB SSD for OS, 2x256GB M4's Raid0 for ... Generic Windows 10 Pro 64 Bit Asus VK266H 
PowerCase
Corsair RM 750x Cooler Master Storm Scout 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K@4.5GHz Asus P8P67 Pro 3.0 (B3) EVGA GTX 1070 SC Black Edition 4x4GB Corsair Vengeance 1600-9-9-9-24-2t-1.5v 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
M500 240GB SSD for OS, 2x256GB M4's Raid0 for ... Generic Windows 10 Pro 64 Bit Asus VK266H 
PowerCase
Corsair RM 750x Cooler Master Storm Scout 
  hide details  
Reply
post #18979 of 21186
Yup.. I wasnt clear.. I disabled USB Storage Legacy, not USB Legacy support..

Prime for over 2 hours and no errors, cores are 57-60.

3.83 stable so far.. just gamed for a bit too, no issues.. Reboots are just peachy as well.
Edited by BungalowJunkie - 2/19/11 at 1:47pm
Roy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 @ 3.83 and climbing GA-EP45-UD3P 1.1 XFX 5850 4gb G Skill 1066 
Hard DriveOSMonitorPower
Seagate 320gb SATA/1tb SATA WIN7 Pro 64bit 22" LG XFX 650w 
CaseMouse
Antec 900 yes 
  hide details  
Reply
Roy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 @ 3.83 and climbing GA-EP45-UD3P 1.1 XFX 5850 4gb G Skill 1066 
Hard DriveOSMonitorPower
Seagate 320gb SATA/1tb SATA WIN7 Pro 64bit 22" LG XFX 650w 
CaseMouse
Antec 900 yes 
  hide details  
Reply
post #18980 of 21186
Alright I need all of you OCing gods to guide me. I don't know what I'm doing but would like to get my Q9550 at a stable and "safe" 3.5ish GHz. This is where it's at now as I was messing around with it. Temps now are idle 43 C and under load (IntelBurnTest 5 runs on High stress 2048Mb) 73 C

This will boot and I'm not sure where to go from here as I really haven't tried to overclock anything since 2006 with an Athlon 64. I was kind of thinking I may need to try and re-seat the 212+ but I can do that later as long as the temps don't go crazy.


edit - this has been doing Prime since I posted this thread originally and it's passed everything so far, will keep it going overnight just because. (Temps level off at 72 C)
Code:
CPU = Q9550 C1
Motherboard = UD3P
BIOS Version = F10 
Ram =       G. Skill 4GB DDR2 1066 (PC2 8500)
 
MB Intelligent Tweaker(M.I.T.)
Robust Graphics Booster .............: Auto
CPU Clock Ratio .....................: 8x
Fine CPU Clock Ratio.................: +0.5
CPU Frequency .......................: 3.4 Ghz (400x8.5)
 
Clock Chip Control 
Standard Clock Control
CPU Host Clock Control...............: Enabled
CPU Host Frequency (Mhz) ............: 400
PCI Express Frequency (Mhz) .........: 100
CIA2.................................: Disabled 
 
Advanced Clock Control
CPU Clock Drive......................: 800mV
PCIExpress Clock Drive...............: 900mV
CPU Clock Skew.......................: 0ps
MCH Clock Skew.......................: 0ps

DRAM Performance Control
Performance Enhance..................: Standard
Extreme Memory Profile (X.M.P.)......: Auto
(G)MCH Frequency Latch...............: Auto
System Memory Multiplier ............: 2.00B
Memory Frequency (Mhz) ..............: 800
DRAM Timing Selectable ..............: Auto
 
Standard Timing Control
CAS Latency Time.....................: 5 
tRCD ................................: 5
tRP..................................: 5
tRAS.................................: 15
 
Advanced Timing Control
tRRD.................................: 4 (Auto)
tWTR.................................: 4 (Auto)
tWR..................................: 13 (Auto)
tRFC.................................: 68 (Auto)
tRTP.................................: 4 (Auto)
Command Rate (CMD) ..................: 0 (Auto)
 
Channel A
Static tRead Value...................: 8 (Auto)
Channel A Timing/Driving Settings....:   (Auto) 

Channel B
Static tRead Value...................: 8 (Auto)
Channel B Timing/Driving Settings....:   (Auto) 
 
Motherboard Voltage Control
CPU
Load Line Calibration (LLC) .........: Enabled 
CPU Vcore............................: Auto
CPU Termination.....1.200V*..........: Auto
CPU PLL.............1.500V*..........: Auto
CPU Referen.........0.755V*..........: Auto
 
MCH/ICH
MCH Core............1.100V...........: Auto
MCH Reference.......0.800V...........: Auto
MCH/DRAM Ref........0.900V...........: Auto
ICH I/O.............1.500V...........: Auto
ICH Core............1.100V...........: Auto
 
DRAM
DRAM Voltage .........1.800V.........: Auto
DRAM Termination .....0.900V.........: Auto
Channel A Reference ..0.900V.........: Auto
Channel B Reference ..0.900V.........: Auto

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1666078
Edited by advion - 2/19/11 at 9:04pm
Thing 2
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K Asus Z170 PRO GAMING EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING ACX 3.0 G.SKILL Ripjaws V Series DDR4 2400 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
WD 1.5 TB WD 500 GB OCZ 256GB Vertex 4 Crucial MX300 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H100i Windows 10 Pro Acer XB270HU MF-68 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic M12II-850 NZXT H440 Logitech MX Master AudioEngine A2+ 
  hide details  
Reply
Thing 2
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K Asus Z170 PRO GAMING EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING ACX 3.0 G.SKILL Ripjaws V Series DDR4 2400 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
WD 1.5 TB WD 500 GB OCZ 256GB Vertex 4 Crucial MX300 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H100i Windows 10 Pro Acer XB270HU MF-68 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic M12II-850 NZXT H440 Logitech MX Master AudioEngine A2+ 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Gigabyte EP45-UD3 Series Owners Guide