Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › FSB & BUS Speed
New Posts  All Forums:Forum Nav:

FSB & BUS Speed

post #1 of 7
Thread Starter 
Hello!

Can anyone tell me why my FSB and BUS speed do not show up on CPU-Z.
My CPU temps are at 60 with the following speed. I get crashes alot. I have a CPU cooler on the way but that'll have to wait until monday. Can anyone well me why it's not showing up? Here's the link to the image

http://wm54.inbox.com/thumbs/5_14465...4_oJ.jpg.thumb
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
Q9550 EVGA 790i FTW Digital 9800GTX+ 1TB Western Digital 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
Q9550 EVGA 790i FTW Digital 9800GTX+ 1TB Western Digital 
  hide details  
Reply
post #2 of 7
Dude, dont post in multiple threads about the same problem.
post #3 of 7
Thread Starter 
realised i posted in the wrong section first and didnt know how to move the post, my bad
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
Q9550 EVGA 790i FTW Digital 9800GTX+ 1TB Western Digital 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
Q9550 EVGA 790i FTW Digital 9800GTX+ 1TB Western Digital 
  hide details  
Reply
post #4 of 7
Your link is not working, bad request. It's very frustrating, that people making multi-threads about the same problem or question, don't do it. I would help, but you should fix the image link before that.
post #5 of 7
Quote:
Originally Posted by Scherzzo View Post
realised i posted in the wrong section first and didnt know how to move the post, my bad
You can't move post by yourself, admins and moderators are allowed to do that only.
post #6 of 7
Thread Starter 
this is the link

http://wm54.inbox.com/thumbs/5_14465...4_oJ.jpg.thumb

seems to be working fine when redirecting from other sites that i have my problem posted on. open a new browser window and paste the link in. dont re-direct from site site cause as you said it doesnt seem to be working! sorry man any help would be greatly appreciated.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
Q9550 EVGA 790i FTW Digital 9800GTX+ 1TB Western Digital 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
Q9550 EVGA 790i FTW Digital 9800GTX+ 1TB Western Digital 
  hide details  
Reply
post #7 of 7
Quote:
Originally Posted by Scherzzo View Post
this is the link

http://wm54.inbox.com/thumbs/5_14465...4_oJ.jpg.thumb

seems to be working fine when redirecting from other sites that i have my problem posted on. open a new browser window and paste the link in. dont re-direct from site site cause as you said it doesnt seem to be working! sorry man any help would be greatly appreciated.
That happens when CPU-Z doesn't recognize your motherboard.

Fill in your system specs if you want more specific assistance.
Underground
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 920 C0 ASUS P6T6 WS Revolution GTX 460 TR3X6G1600C8D 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD1001FALS SAMSUNG SH-S223F 22X DVD MULTI Corsair H50 Fedora 16 KDE x86_64 
MonitorKeyboardPowerCase
HP w19b Microsoft Comfort Curve Corsair CX600 Thermaltake Armor VA8003BWS 
MouseMouse Pad
Razer DeathAdder Black 
  hide details  
Reply
Underground
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 920 C0 ASUS P6T6 WS Revolution GTX 460 TR3X6G1600C8D 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD1001FALS SAMSUNG SH-S223F 22X DVD MULTI Corsair H50 Fedora 16 KDE x86_64 
MonitorKeyboardPowerCase
HP w19b Microsoft Comfort Curve Corsair CX600 Thermaltake Armor VA8003BWS 
MouseMouse Pad
Razer DeathAdder Black 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel CPUs
Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › FSB & BUS Speed