Overclock.net › Forums › Components › Memory › Just completed my i7 build and have a question...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Just completed my i7 build and have a question...

post #1 of 3
Thread Starter 
Do these times look correct for the G.Skill that is supposed to be 1600mhz 8.8.8.21 in it's XMP profile? Doesn't look right to me, looks under clocked with tighter timings but I have it set for that profile.

Any idea?

post #2 of 3
Do you have it set to 1.6 volts? I had to over-volt (sorta) my G.Skill RAM to get it to run at the profile i wanted.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6700 @ 3.4Ghz - 1.44v Gigabyte GA-EP35-DS3R XFX GTX 260 XXX [640,2300] 4Gb (2 x 2gb G.Skill DDR2 1066) @ 1000Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1.5Tb (2 x WD6400AAKS RAID0 + WD 320Gb IDE ) Pioneer DVD+-RW Windows 7 Ultimate x64 Samsung 2232gw 22" + Samsung 2433bw 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Corsair 650W Single Rail Antec Nine Hundred Logitech G500 
Mouse Pad
Alienware 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6700 @ 3.4Ghz - 1.44v Gigabyte GA-EP35-DS3R XFX GTX 260 XXX [640,2300] 4Gb (2 x 2gb G.Skill DDR2 1066) @ 1000Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1.5Tb (2 x WD6400AAKS RAID0 + WD 320Gb IDE ) Pioneer DVD+-RW Windows 7 Ultimate x64 Samsung 2232gw 22" + Samsung 2433bw 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Corsair 650W Single Rail Antec Nine Hundred Logitech G500 
Mouse Pad
Alienware 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by auditt241 View Post
Do you have it set to 1.6 volts? I had to over-volt (sorta) my G.Skill RAM to get it to run at the profile i wanted.
From what I could tell it was auto set to 1.6v by applying the XMP. I'll double check though.

+1
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Memory
Overclock.net › Forums › Components › Memory › Just completed my i7 build and have a question...