Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › youtube still messed up. Need help!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

youtube still messed up. Need help!

post #1 of 5
Thread Starter 
ok first off please read the first post i made on this issue. heres the link

ok so i have made some progress on other issues with the malware remover but it didnt solve my youtube and as i have just figured out google problem. but anyways i found out that if i clicked on the page that it sent me to and asked it to translate the page to english and it came up as the regular youtube site but it is messed up and i cant log on or anything. not even watch a vid. so what do i do now
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q9300 Yorkfield 2.5GHz EVGA nForce 780i SLI ATX EVGA Nvidia 8800GTS CORSAIR DOMINATOR 4GB 
Hard DriveOSPowerCase
Raptor X 150GB Windows XP Antec 850W (Truepower Quattro) COOLER MASTER COSMOS 1000 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q9300 Yorkfield 2.5GHz EVGA nForce 780i SLI ATX EVGA Nvidia 8800GTS CORSAIR DOMINATOR 4GB 
Hard DriveOSPowerCase
Raptor X 150GB Windows XP Antec 850W (Truepower Quattro) COOLER MASTER COSMOS 1000 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
have you tried downloading another browser? Im curious if you get the same problem in multiple browsers.
Cosmos
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 EVGA 680i SLI A1 Radeon HD 7950 8gig Balistix 8500 DDR2 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
2x120gig vertex2 Pioneer D212 H60 Win7 
MonitorKeyboardPowerCase
Westinghouse 37'' Logitech G15 Antec True 650W Cosmos S 
MouseMouse PadAudio
Razer Deathadder Razer eXactMat X-Fi Fatality 
  hide details  
Reply
Cosmos
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 EVGA 680i SLI A1 Radeon HD 7950 8gig Balistix 8500 DDR2 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
2x120gig vertex2 Pioneer D212 H60 Win7 
MonitorKeyboardPowerCase
Westinghouse 37'' Logitech G15 Antec True 650W Cosmos S 
MouseMouse PadAudio
Razer Deathadder Razer eXactMat X-Fi Fatality 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
i do. same thing is happening on firefox.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q9300 Yorkfield 2.5GHz EVGA nForce 780i SLI ATX EVGA Nvidia 8800GTS CORSAIR DOMINATOR 4GB 
Hard DriveOSPowerCase
Raptor X 150GB Windows XP Antec 850W (Truepower Quattro) COOLER MASTER COSMOS 1000 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q9300 Yorkfield 2.5GHz EVGA nForce 780i SLI ATX EVGA Nvidia 8800GTS CORSAIR DOMINATOR 4GB 
Hard DriveOSPowerCase
Raptor X 150GB Windows XP Antec 850W (Truepower Quattro) COOLER MASTER COSMOS 1000 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
reformat your computer. Simple
Finally Perfected
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8500@ 4.6Ghz @ 1.36V Gigabyte P45 Two Sapphire 4870's CFX 1066MHz Dominators 
Hard DriveOSMonitorPower
500GB and 160GB Windows XP Professional SP2 Samsung SyncMaster 2253bw Corsair 750watt 
CaseMouseMouse Pad
Antec 1200 G5 Rocketfish 
  hide details  
Reply
Finally Perfected
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8500@ 4.6Ghz @ 1.36V Gigabyte P45 Two Sapphire 4870's CFX 1066MHz Dominators 
Hard DriveOSMonitorPower
500GB and 160GB Windows XP Professional SP2 Samsung SyncMaster 2253bw Corsair 750watt 
CaseMouseMouse Pad
Antec 1200 G5 Rocketfish 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
ok

how do i go about doing that?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q9300 Yorkfield 2.5GHz EVGA nForce 780i SLI ATX EVGA Nvidia 8800GTS CORSAIR DOMINATOR 4GB 
Hard DriveOSPowerCase
Raptor X 150GB Windows XP Antec 850W (Truepower Quattro) COOLER MASTER COSMOS 1000 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q9300 Yorkfield 2.5GHz EVGA nForce 780i SLI ATX EVGA Nvidia 8800GTS CORSAIR DOMINATOR 4GB 
Hard DriveOSPowerCase
Raptor X 150GB Windows XP Antec 850W (Truepower Quattro) COOLER MASTER COSMOS 1000 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › youtube still messed up. Need help!