Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Just got my 4870 1gb!!!!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Just got my 4870 1gb!!!! - Page 5

post #41 of 43
I'm having a similar issue. I get that error plus there a some other issues. I basically can't play any game, but Crysis (demo). I get just a black screen. Even on the simple stuff like JFK Reloaded. I checked dxdiag and get an error for/on DirectInput. Good luck finding an answer!

cg
Solo III
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i5 2500K | 4.4Ghz ASRock | P67 Extreme4 EVGA | GTX 560 Ti  EVGA | GTS 250 | Physx 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
G.Skill | Sniper | 4*4 Crucial | C300 | 128GB WD | Black | 500GB LG | Bluray 
CoolingOSMonitorMonitor
Xigmatek Gaia | Push/Pull W7 | Professional | 64bit LG | IPS | 23" | E2370V-BF Dell | LED | 23" | 1080p 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus | 19"  DasKeyboard | MX Browns Corsair | AX750 COOLER MASTER | RC-692 
MouseMouse Pad
Logitech | M510 steelseries 
  hide details  
Reply
Solo III
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i5 2500K | 4.4Ghz ASRock | P67 Extreme4 EVGA | GTX 560 Ti  EVGA | GTS 250 | Physx 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
G.Skill | Sniper | 4*4 Crucial | C300 | 128GB WD | Black | 500GB LG | Bluray 
CoolingOSMonitorMonitor
Xigmatek Gaia | Push/Pull W7 | Professional | 64bit LG | IPS | 23" | E2370V-BF Dell | LED | 23" | 1080p 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus | 19"  DasKeyboard | MX Browns Corsair | AX750 COOLER MASTER | RC-692 
MouseMouse Pad
Logitech | M510 steelseries 
  hide details  
Reply
post #42 of 43
try this,there is bios fix for 512MB cards not sure if same goes for 1GB cards as well-
http://forums.amd.com/game/messagevi...hreadid=100973
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
e2140@3.2Ghz abit IP35-E HIS IceQ4 4850 4GB 667@800 5-5-5-15 
OSPower
win xp 32 bit Corsair 450VX@stock 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
e2140@3.2Ghz abit IP35-E HIS IceQ4 4850 4GB 667@800 5-5-5-15 
OSPower
win xp 32 bit Corsair 450VX@stock 
  hide details  
Reply
post #43 of 43
Thread Starter 
well im thoroughly P*****d off now, i reinstalled last night, and still i get the same problem, back onto my GTS now and sending the faulty card back on monday

oh and i updated my BIOS and all, still no luck though
antec 900 gaming
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 wolfdale @4ghz Asus P5n-t Deluxe 780i BFG 8800 GTS 512mb 2gb corsair xms2 pc2 8500 1066mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x WD 160gb sata RAID-0 and 1x maxtor 250gb boot samsung dvd RW +- 40x Vista home premium 32bit Samsung sm225MD 22" 1680x1050 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer reclusa ocz stealth xtreme 500W Antec 900 razer diamondback 3g frost blue 
Mouse Pad
steelseries QCK mini 
  hide details  
Reply
antec 900 gaming
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 wolfdale @4ghz Asus P5n-t Deluxe 780i BFG 8800 GTS 512mb 2gb corsair xms2 pc2 8500 1066mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x WD 160gb sata RAID-0 and 1x maxtor 250gb boot samsung dvd RW +- 40x Vista home premium 32bit Samsung sm225MD 22" 1680x1050 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer reclusa ocz stealth xtreme 500W Antec 900 razer diamondback 3g frost blue 
Mouse Pad
steelseries QCK mini 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Just got my 4870 1gb!!!!