Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › System problem, need help!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

System problem, need help!

post #1 of 3
Thread Starter 
Okay so heres some images of the problem im having, as you can see im getting some lines going tru my screen, i would like to know which piece of hardware you guys think is causing this problem.




I talked to a friend that knows a thing or two about computers and he told me it was probly the power supply when i showed him these pictures.


This is the back of the LCD panel for my ultra chilltec, as you can see one of the pins burnt out and my fan had stopped running so i replaced the molex cable that was also burnt and it happened again a few months later '_'




Okay so i bought a new power supply, the Antec TruePower Quattro 850 watt
and my pc was working fine for about a week and then the same thing happened again, the damn lines came back so im guessing maybe the psu wasnt the problem and something else is damaged or the psu was the problem but it also damaged other components in my system.

Any input would be appreciated


My System Specs

Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
Memory: 4094MB RAM
Hard Drive: 80gb + 320gb + 500gb
Video Card: XFX GeForce 9800 GTX
Sound Card: Realtek High Definition Audio
Speakers/Headphones: Logitech Premium Headset
Keyboard: Standard PS/2 Keyboard
Mouse: Razer DeathAdder Mouse
Operating System: Windows Vistaâ„¢ Ultimate Service Pack 1
Motherboard: XFX nForce 680i SLI
Computer Case: Raidmax Sagitta 2
Power Supply: Antec TruePower Quattro 850 watt
Old Power Supply: Apevia Beast Power 680 watt
Nos' PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6600 XFX nForce 680i LT SLI XFX GeForce 9800 GTX 512MB Corsair Dual Channel 800MHz 2 x 2GB DDR2 Memory 
Hard DriveOSMonitorPower
900 GB Total Vista Ultimate Aopen 17" Antec TruePower Quattro 850 watt 
CaseMouse
RaidMax Sagitta 2 Razer Death Adder 
  hide details  
Reply
Nos' PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6600 XFX nForce 680i LT SLI XFX GeForce 9800 GTX 512MB Corsair Dual Channel 800MHz 2 x 2GB DDR2 Memory 
Hard DriveOSMonitorPower
900 GB Total Vista Ultimate Aopen 17" Antec TruePower Quattro 850 watt 
CaseMouse
RaidMax Sagitta 2 Razer Death Adder 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
i think its your video card. Make sure you reseat the video card. uninstall the old drivers. install new drivers. make sure the cables plug into video card are in correctly. see what happens
Custom Build
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5- 4670K ASUS Z97-A nvidia GTX 560 TI 8GB GSKLILL Ripjaw 
Hard DriveCoolingOSMonitor
samsung SSD 850 EVO 500GB Coolermaster hyper 212 plus Windows 7 64-bit Benq XL2410XT 120hz 
KeyboardPowerCaseAudio
Das mechanical keyboard mx blues Thermaltake 700w Coolermaster scout 2 asus xonar essence stx 
  hide details  
Reply
Custom Build
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5- 4670K ASUS Z97-A nvidia GTX 560 TI 8GB GSKLILL Ripjaw 
Hard DriveCoolingOSMonitor
samsung SSD 850 EVO 500GB Coolermaster hyper 212 plus Windows 7 64-bit Benq XL2410XT 120hz 
KeyboardPowerCaseAudio
Das mechanical keyboard mx blues Thermaltake 700w Coolermaster scout 2 asus xonar essence stx 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Check the vdo card first. If it doesnt solve the problem, test your psu with another system. If psu is the problem, you might have to change it.
Sylar
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E7200 @ 3.40 GHz [358*9.5] - 1.250v Gigabyte G31M-S2L XFX Nvidia Geforce 9800GT DDR2 2*2GB PC2-6400 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 500GB SATA+250GB SATA Asus DVDrom 16x, Samsung DVDRW Windows 7 x64 HP 1859m 18.5" 
PowerCaseMouseMouse Pad
Generic 600 watts Open Case Suntech Transcend 
  hide details  
Reply
Sylar
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E7200 @ 3.40 GHz [358*9.5] - 1.250v Gigabyte G31M-S2L XFX Nvidia Geforce 9800GT DDR2 2*2GB PC2-6400 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 500GB SATA+250GB SATA Asus DVDrom 16x, Samsung DVDRW Windows 7 x64 HP 1859m 18.5" 
PowerCaseMouseMouse Pad
Generic 600 watts Open Case Suntech Transcend 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › System problem, need help!