Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › HD4870 CCC Problemo
New Posts  All Forums:Forum Nav:

HD4870 CCC Problemo

post #1 of 15
Thread Starter 
Well I installed my 4870 today, and once installed i driver sweeped and cleared everything. Then tried installing 8.12's but i kept getting errors, like it could not find a configuration for my operating system or my hardware configuration. (Something like that)

Anywho so i went into device manager and uninstalled the 4870, restarted and booted into safe mode. Then driver sweeped again. rebooted into normal mode and started installing 8.12's (with CCC and all the extras).

It installed fine but i cannot open CCC. It's in start menu, with the CCC wizard that i also tried but that just loads nothing.

I then looked at task manager and it said it was open although, nothing was up.

Do i need to driver sweep again and try again? Or am i doing something wrong?

Thanks
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8400 DFI DK P45 T2RS+ ATI Sapphire HD4890 1GB 2x1GB Corsair 800MHz XMS2DHX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 750GB F1 & 2x100GB Fujitsu laptop HDD Pioneer Windows 7 32 bit 19" Daewoo 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse Corsair VX550W CM 690 Logitech G9 
Mouse Pad
Sharkoon 1337 pad 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8400 DFI DK P45 T2RS+ ATI Sapphire HD4890 1GB 2x1GB Corsair 800MHz XMS2DHX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 750GB F1 & 2x100GB Fujitsu laptop HDD Pioneer Windows 7 32 bit 19" Daewoo 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse Corsair VX550W CM 690 Logitech G9 
Mouse Pad
Sharkoon 1337 pad 
  hide details  
Reply
post #2 of 15
Double Click the red icon in the tray.

Did you reboot after installing the drivers?
Move On It v2
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-MA790X-UD4P XFX Radeon HD 5750 G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 500GB WD + 160 WD + 500GB WD + 1TB WD DVD/Lightscribe Burner Thermaltake Big Typhoon 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7/ Windows XP Pro Performance Edition HANNspree HF229H 22" Dell AT101W SevenTeam ST-750ZAF 750W Modular 
CaseMouseMouse PadAudio
Cooler Master CM 690 Microsoft SideWinder X5 Nova Master Xonar D1 
  hide details  
Reply
Move On It v2
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-MA790X-UD4P XFX Radeon HD 5750 G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 500GB WD + 160 WD + 500GB WD + 1TB WD DVD/Lightscribe Burner Thermaltake Big Typhoon 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7/ Windows XP Pro Performance Edition HANNspree HF229H 22" Dell AT101W SevenTeam ST-750ZAF 750W Modular 
CaseMouseMouse PadAudio
Cooler Master CM 690 Microsoft SideWinder X5 Nova Master Xonar D1 
  hide details  
Reply
post #3 of 15
Thread Starter 
It's not in the tray....And yes i did reboot
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8400 DFI DK P45 T2RS+ ATI Sapphire HD4890 1GB 2x1GB Corsair 800MHz XMS2DHX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 750GB F1 & 2x100GB Fujitsu laptop HDD Pioneer Windows 7 32 bit 19" Daewoo 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse Corsair VX550W CM 690 Logitech G9 
Mouse Pad
Sharkoon 1337 pad 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8400 DFI DK P45 T2RS+ ATI Sapphire HD4890 1GB 2x1GB Corsair 800MHz XMS2DHX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 750GB F1 & 2x100GB Fujitsu laptop HDD Pioneer Windows 7 32 bit 19" Daewoo 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse Corsair VX550W CM 690 Logitech G9 
Mouse Pad
Sharkoon 1337 pad 
  hide details  
Reply
post #4 of 15
did you try going to program files and manually clicking on ccc.exe?

Edit: pardon... CLI.exe

edit again: start>run: cli.exe start ccc
Edited by theCanadian - 12/19/08 at 2:52pm
Move On It v2
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-MA790X-UD4P XFX Radeon HD 5750 G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 500GB WD + 160 WD + 500GB WD + 1TB WD DVD/Lightscribe Burner Thermaltake Big Typhoon 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7/ Windows XP Pro Performance Edition HANNspree HF229H 22" Dell AT101W SevenTeam ST-750ZAF 750W Modular 
CaseMouseMouse PadAudio
Cooler Master CM 690 Microsoft SideWinder X5 Nova Master Xonar D1 
  hide details  
Reply
Move On It v2
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-MA790X-UD4P XFX Radeon HD 5750 G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 500GB WD + 160 WD + 500GB WD + 1TB WD DVD/Lightscribe Burner Thermaltake Big Typhoon 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7/ Windows XP Pro Performance Edition HANNspree HF229H 22" Dell AT101W SevenTeam ST-750ZAF 750W Modular 
CaseMouseMouse PadAudio
Cooler Master CM 690 Microsoft SideWinder X5 Nova Master Xonar D1 
  hide details  
Reply
post #5 of 15
OP--the same thing happened to me three times. The 8.12's installation has been quite problematic for a lot of people. Some can't even get it to install regardless of what they try. I got it to install, only after going to control panel, add/remove programs, and uninstalling CCC from there (along with the display driver), rebooting, then re-doing the installation. I experienced the same thing as you though--appears that CCC installs properly, so you reboot, then CCC can never start up. If you watch task manager during start-up, it loads CCC, the memory usage increases until about 25MB, and then the process dies and never starts up. Manually starting does the same thing.

You might be stuck using 8.11's (and any hotfixes depending on your games). For me, I got better performance with the 8.11's vs. the 8.12's anyway.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K Biostar TP67B+ XFX HD5750 1GB 2x4GB DDR3 Corsair 1600 
Hard DriveOSMonitorPower
60GB OCZ SSD, 2x160GB HDD RAID0, 500GB+500GB+1.5TB Windows 7 Ultimate 64-bit Samsung SyncMaster 930B Antec SmartPower 450w 
Case
Antec 900 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K Biostar TP67B+ XFX HD5750 1GB 2x4GB DDR3 Corsair 1600 
Hard DriveOSMonitorPower
60GB OCZ SSD, 2x160GB HDD RAID0, 500GB+500GB+1.5TB Windows 7 Ultimate 64-bit Samsung SyncMaster 930B Antec SmartPower 450w 
Case
Antec 900 
  hide details  
Reply
post #6 of 15
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by theCanadian View Post
did you try going to program files and manually clicking on ccc.exe?

Edit: pardon... CLI.exe

edit again: start>run: cli.exe start ccc
It doesnt do anything. I went into prog files and into ccc folder and all that was in there was "Install" configuration settings file...but i then went into ATI folder in C and into 8.12's and then into another CC folder and tried running Setup for it and it's installed because it says modify, repair or uninstall. I tried modifying and i tried repairing. I've now just rebooted and tried the run, cli.exe and it does nothing. The laoding timer by the mouse comes up for half a second then dissapears....
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8400 DFI DK P45 T2RS+ ATI Sapphire HD4890 1GB 2x1GB Corsair 800MHz XMS2DHX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 750GB F1 & 2x100GB Fujitsu laptop HDD Pioneer Windows 7 32 bit 19" Daewoo 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse Corsair VX550W CM 690 Logitech G9 
Mouse Pad
Sharkoon 1337 pad 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8400 DFI DK P45 T2RS+ ATI Sapphire HD4890 1GB 2x1GB Corsair 800MHz XMS2DHX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 750GB F1 & 2x100GB Fujitsu laptop HDD Pioneer Windows 7 32 bit 19" Daewoo 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse Corsair VX550W CM 690 Logitech G9 
Mouse Pad
Sharkoon 1337 pad 
  hide details  
Reply
post #7 of 15
you used the "start ccc" flag right?
Move On It v2
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-MA790X-UD4P XFX Radeon HD 5750 G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 500GB WD + 160 WD + 500GB WD + 1TB WD DVD/Lightscribe Burner Thermaltake Big Typhoon 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7/ Windows XP Pro Performance Edition HANNspree HF229H 22" Dell AT101W SevenTeam ST-750ZAF 750W Modular 
CaseMouseMouse PadAudio
Cooler Master CM 690 Microsoft SideWinder X5 Nova Master Xonar D1 
  hide details  
Reply
Move On It v2
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-MA790X-UD4P XFX Radeon HD 5750 G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 500GB WD + 160 WD + 500GB WD + 1TB WD DVD/Lightscribe Burner Thermaltake Big Typhoon 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7/ Windows XP Pro Performance Edition HANNspree HF229H 22" Dell AT101W SevenTeam ST-750ZAF 750W Modular 
CaseMouseMouse PadAudio
Cooler Master CM 690 Microsoft SideWinder X5 Nova Master Xonar D1 
  hide details  
Reply
post #8 of 15
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by guyladouche View Post
OP--the same thing happened to me three times. The 8.12's installation has been quite problematic for a lot of people. Some can't even get it to install regardless of what they try. I got it to install, only after going to control panel, add/remove programs, and uninstalling CCC from there (along with the display driver), rebooting, then re-doing the installation. I experienced the same thing as you though--appears that CCC installs properly, so you reboot, then CCC can never start up. If you watch task manager during start-up, it loads CCC, the memory usage increases until about 25MB, and then the process dies and never starts up. Manually starting does the same thing.

You might be stuck using 8.11's (and any hotfixes depending on your games). For me, I got better performance with the 8.11's vs. the 8.12's anyway.
Well I just went into control panel and uninstalling CCC and display driver and it said i still had my hd3870 and hd4870 drivers there..so I uninstalled both thinking this was the problem..reinstalled 8.12's upon a reboot and still no CCC..So I think I might try driver sweep one more time then its time to go back to 8.11's...

Thanks to all help given rep + has been given
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8400 DFI DK P45 T2RS+ ATI Sapphire HD4890 1GB 2x1GB Corsair 800MHz XMS2DHX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 750GB F1 & 2x100GB Fujitsu laptop HDD Pioneer Windows 7 32 bit 19" Daewoo 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse Corsair VX550W CM 690 Logitech G9 
Mouse Pad
Sharkoon 1337 pad 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8400 DFI DK P45 T2RS+ ATI Sapphire HD4890 1GB 2x1GB Corsair 800MHz XMS2DHX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 750GB F1 & 2x100GB Fujitsu laptop HDD Pioneer Windows 7 32 bit 19" Daewoo 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse Corsair VX550W CM 690 Logitech G9 
Mouse Pad
Sharkoon 1337 pad 
  hide details  
Reply
post #9 of 15
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by theCanadian View Post
you used the "start ccc" flag right?
Yeh, same thing..Loading timer flashes for a few seconds then nothing....
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8400 DFI DK P45 T2RS+ ATI Sapphire HD4890 1GB 2x1GB Corsair 800MHz XMS2DHX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 750GB F1 & 2x100GB Fujitsu laptop HDD Pioneer Windows 7 32 bit 19" Daewoo 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse Corsair VX550W CM 690 Logitech G9 
Mouse Pad
Sharkoon 1337 pad 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8400 DFI DK P45 T2RS+ ATI Sapphire HD4890 1GB 2x1GB Corsair 800MHz XMS2DHX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung 750GB F1 & 2x100GB Fujitsu laptop HDD Pioneer Windows 7 32 bit 19" Daewoo 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse Corsair VX550W CM 690 Logitech G9 
Mouse Pad
Sharkoon 1337 pad 
  hide details  
Reply
post #10 of 15
If that fails... go to add remove programs and uninstall the program which says "ATI - Software Uninstall Utility"

It should clean everything out.

If after THAT, if it still doesn't work... uninstall everything. When you boot, go to C:/ATI and delete all sub-folders. Then reinstall.
Move On It v2
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-MA790X-UD4P XFX Radeon HD 5750 G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 500GB WD + 160 WD + 500GB WD + 1TB WD DVD/Lightscribe Burner Thermaltake Big Typhoon 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7/ Windows XP Pro Performance Edition HANNspree HF229H 22" Dell AT101W SevenTeam ST-750ZAF 750W Modular 
CaseMouseMouse PadAudio
Cooler Master CM 690 Microsoft SideWinder X5 Nova Master Xonar D1 
  hide details  
Reply
Move On It v2
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-MA790X-UD4P XFX Radeon HD 5750 G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 500GB WD + 160 WD + 500GB WD + 1TB WD DVD/Lightscribe Burner Thermaltake Big Typhoon 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7/ Windows XP Pro Performance Edition HANNspree HF229H 22" Dell AT101W SevenTeam ST-750ZAF 750W Modular 
CaseMouseMouse PadAudio
Cooler Master CM 690 Microsoft SideWinder X5 Nova Master Xonar D1 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › HD4870 CCC Problemo