Overclock.net › Forums › Video Games › Video Games - General › Wolf:ET issues.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Wolf:ET issues.

post #1 of 9
Thread Starter 
Well, I welcomed vista onto my dell dimension E310 (oh god a dell i know.)

Everything went fine but now I cannot load Wolf:ET, I have tried running as admin, tried compatability for 98/2000/XPSP2 and I tried them at the same time to but no matter what I do i get this.

GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

I know this is not a GPU proble mbecause it played fine on it in XP.

Can anyone throw in some ideas on how to fix this?

Thanks!
post #2 of 9
Thread Starter 
Little bit early bump?
post #3 of 9
Drivers up to date I assume? And what GPU may I ask?
Optimus Prime
(16 items)
 
Server
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8200 ASUS 650i EVGA 8800 GTS 512MB 8GB Corsair 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Assorted HDDs None Stock Server 2008 R2 
MonitorPowerCase
Dell 19" corsair 400w Old OEM case 
  hide details  
Reply
Optimus Prime
(16 items)
 
Server
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8200 ASUS 650i EVGA 8800 GTS 512MB 8GB Corsair 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Assorted HDDs None Stock Server 2008 R2 
MonitorPowerCase
Dell 19" corsair 400w Old OEM case 
  hide details  
Reply
post #4 of 9
Thread Starter 
Intel 915G chipset, but that should not be the issues for the drivers are auto updated and manually updated and it worked fine on XP.
post #5 of 9
Probably Vista being fishy. Certain 7900 cards for example did not work under Vista at all. As they got BSODs and corruption. I haven't even heard of the 915G chipset
Optimus Prime
(16 items)
 
Server
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8200 ASUS 650i EVGA 8800 GTS 512MB 8GB Corsair 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Assorted HDDs None Stock Server 2008 R2 
MonitorPowerCase
Dell 19" corsair 400w Old OEM case 
  hide details  
Reply
Optimus Prime
(16 items)
 
Server
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8200 ASUS 650i EVGA 8800 GTS 512MB 8GB Corsair 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Assorted HDDs None Stock Server 2008 R2 
MonitorPowerCase
Dell 19" corsair 400w Old OEM case 
  hide details  
Reply
post #6 of 9
Thread Starter 
post #7 of 9
I'm guessing software problem. As ETW is pretty old and Vista being new. I've had a lot of good ol' games fail on me because of Vista, that's why I have a decent old machine with XP installed.
Hope I helped.
Optimus Prime
(16 items)
 
Server
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8200 ASUS 650i EVGA 8800 GTS 512MB 8GB Corsair 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Assorted HDDs None Stock Server 2008 R2 
MonitorPowerCase
Dell 19" corsair 400w Old OEM case 
  hide details  
Reply
Optimus Prime
(16 items)
 
Server
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8200 ASUS 650i EVGA 8800 GTS 512MB 8GB Corsair 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Assorted HDDs None Stock Server 2008 R2 
MonitorPowerCase
Dell 19" corsair 400w Old OEM case 
  hide details  
Reply
post #8 of 9
Double check your OpenGL install...
post #9 of 9
Thread Starter 
Any chance you know where to find it? i'm looking but i see nothing with opengl in the directory, or it seems my computer.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Video Games - General
Overclock.net › Forums › Video Games › Video Games - General › Wolf:ET issues.