New Posts  All Forums:Forum Nav:

Home Network issue

post #1 of 10
Thread Starter 
im having an issue with networking my spare hard-drive. i was able to access it be i was messing with my services (disabling the ones i dont use) and i get this error from my server computer. what service do i have to re-enable?
My Current Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q6600 G0 evga 780i ftw EVGA 8800GT @ 700/1800/900 8GB Crucial Ballistix 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB AAJS, 640GB AAKS Asus Vista Ultimate x64 Bit SP1 Samsung Synmaster 2253BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek *Dead* Thermaltake Powertough 750W Thermaltake Armor logitech MX518 
  hide details  
Reply
My Current Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q6600 G0 evga 780i ftw EVGA 8800GT @ 700/1800/900 8GB Crucial Ballistix 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB AAJS, 640GB AAKS Asus Vista Ultimate x64 Bit SP1 Samsung Synmaster 2253BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek *Dead* Thermaltake Powertough 750W Thermaltake Armor logitech MX518 
  hide details  
Reply
post #2 of 10
Did it work before disabling the services?
post #3 of 10
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Z_Vengeance View Post
Did it work before disabling the services?
yes
My Current Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q6600 G0 evga 780i ftw EVGA 8800GT @ 700/1800/900 8GB Crucial Ballistix 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB AAJS, 640GB AAKS Asus Vista Ultimate x64 Bit SP1 Samsung Synmaster 2253BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek *Dead* Thermaltake Powertough 750W Thermaltake Armor logitech MX518 
  hide details  
Reply
My Current Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q6600 G0 evga 780i ftw EVGA 8800GT @ 700/1800/900 8GB Crucial Ballistix 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB AAJS, 640GB AAKS Asus Vista Ultimate x64 Bit SP1 Samsung Synmaster 2253BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek *Dead* Thermaltake Powertough 750W Thermaltake Armor logitech MX518 
  hide details  
Reply
post #4 of 10
Im sorry I dont know exactly which services pertain to network sharing permissions, Im sure someone else will know
post #5 of 10
next time you disable services you don't know what they do, you should write them down so you at least can undo your mistakes. maybe you can do a system restore and reset your services. did you change your tcp/ip / file/printer sharing settings? you're not giving enough details. what's your setup and what did you change?
FIFTH
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2011-v3 X99 GTX 970 DDR4-2400 
Hard DriveOSKeyboardMouse
Kingston SSD Ubuntu 14.10 x64 Filco Majestouch w/ Cherry MX Blue Razer Diamondback 
  hide details  
Reply
FIFTH
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2011-v3 X99 GTX 970 DDR4-2400 
Hard DriveOSKeyboardMouse
Kingston SSD Ubuntu 14.10 x64 Filco Majestouch w/ Cherry MX Blue Razer Diamondback 
  hide details  
Reply
post #6 of 10
Thread Starter 
in the network and sharing center i did not touch. it was only the services i did.
My Current Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q6600 G0 evga 780i ftw EVGA 8800GT @ 700/1800/900 8GB Crucial Ballistix 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB AAJS, 640GB AAKS Asus Vista Ultimate x64 Bit SP1 Samsung Synmaster 2253BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek *Dead* Thermaltake Powertough 750W Thermaltake Armor logitech MX518 
  hide details  
Reply
My Current Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q6600 G0 evga 780i ftw EVGA 8800GT @ 700/1800/900 8GB Crucial Ballistix 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB AAJS, 640GB AAKS Asus Vista Ultimate x64 Bit SP1 Samsung Synmaster 2253BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek *Dead* Thermaltake Powertough 750W Thermaltake Armor logitech MX518 
  hide details  
Reply
post #7 of 10
Enable all the services that start with Network.
post #8 of 10
You could also restore to an earlier time if you have system restore turned on. This may resolve the situation.
Gaming Rig
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-3350P Ivy Bridge 3.1GHz (3.3GHz T... MSI Z77A-G41 LGA 1155 Intel Z77 ZOTAC ZT-61102-10M GeForce GTX 650 Ti 2GB 128-b... G.SKILL Sniper Series16GB (4 x 4GB) 240-Pin DDR... 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
SAMSUNG 840 Series MZ-7TD120BW 2.5" 120GB SATA ... DVD Burner CORSAIR Hydro series H50 High Performance CPU C... Windows 10 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell S2340M IPS Corsair Strafe Thermaltake SMART Series SP-550PCBUS 550W ATX 1... Corsair Vengeance Series C70 Military Green Ste... 
MouseAudio
Logitech M65 RGB Pro Logitech G930 Wireless 
  hide details  
Reply
Gaming Rig
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-3350P Ivy Bridge 3.1GHz (3.3GHz T... MSI Z77A-G41 LGA 1155 Intel Z77 ZOTAC ZT-61102-10M GeForce GTX 650 Ti 2GB 128-b... G.SKILL Sniper Series16GB (4 x 4GB) 240-Pin DDR... 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
SAMSUNG 840 Series MZ-7TD120BW 2.5" 120GB SATA ... DVD Burner CORSAIR Hydro series H50 High Performance CPU C... Windows 10 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell S2340M IPS Corsair Strafe Thermaltake SMART Series SP-550PCBUS 550W ATX 1... Corsair Vengeance Series C70 Military Green Ste... 
MouseAudio
Logitech M65 RGB Pro Logitech G930 Wireless 
  hide details  
Reply
post #9 of 10
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by dhrandy View Post
You could also restore to an earlier time if you have system restore turned on. This may resolve the situation.
i think i have.
My Current Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q6600 G0 evga 780i ftw EVGA 8800GT @ 700/1800/900 8GB Crucial Ballistix 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB AAJS, 640GB AAKS Asus Vista Ultimate x64 Bit SP1 Samsung Synmaster 2253BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek *Dead* Thermaltake Powertough 750W Thermaltake Armor logitech MX518 
  hide details  
Reply
My Current Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q6600 G0 evga 780i ftw EVGA 8800GT @ 700/1800/900 8GB Crucial Ballistix 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB AAJS, 640GB AAKS Asus Vista Ultimate x64 Bit SP1 Samsung Synmaster 2253BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek *Dead* Thermaltake Powertough 750W Thermaltake Armor logitech MX518 
  hide details  
Reply
post #10 of 10
The services starting with Network and the SAM services should be started.
Milwaukee's Beast
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.22 - 1.25v (36 / 58) EVGA 680i (A1) eVga 8800 GTX - SLI 4GB - OCZ PC6400 
OSMonitorPower
Vista Premuim x86 22" Syncmaster Silverstone 850W 
  hide details  
Reply
Milwaukee's Beast
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.22 - 1.25v (36 / 58) EVGA 680i (A1) eVga 8800 GTX - SLI 4GB - OCZ PC6400 
OSMonitorPower
Vista Premuim x86 22" Syncmaster Silverstone 850W 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security